Interzicerea camparii in Delta Dunarii

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

Post Reply
ALIN66

Interzicerea camparii in Delta Dunarii

Post by ALIN66 »

A citit in ziarul Romania Libera un articol referitor la interzicerea camparii in RBDD cu exceptia a trei patru camping-uri "acreditate"!de asemenea si pe alte site-uri se desfasoara adevarate lupte pro si contra acestei masuri!oare membrii APC21 si nu numai ce parere au de "ilustra si geniala" idee a celor din conducerea ARBDD?
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
valic

Re: Interzicerea camparii in Delta Dunarii

Post by valic »

Pai ce sa zic ......... camparea in mod normal se face in locuri special amenajate, asa este in toata lumea si asa ar fi normal sa fie si in tara lui Base........... adica in Romania. Ce ar fi daca lumea s-ar campa in grupuri mari in Herastrau, Cismigiu sau Tineretului, si nu numai ..........
Insa, in locurile salbatice, asa cum este Delta Dunarii, Muntii Carpati, etc, ar trebui sa ai voie sa-ti pui cortul unde poti si cand poti, mai ales ca daca te prinde noaptea, ploaie, furtuna, sau mai stiu eu ce, nu ai cum ajunge la locurile amenajate de campare.....................
EU cred ca se face referire la camparea in mod organizat, sau in masa, nu la pescarul care se duce la pescuit in mod individual (sau semi individual) si vrea nu vrea, trebuie sa stea la cort.
Adica se refera la grupurile mari, mai mult sau mai putin organizate, sau ah-hoc, pentru ca sa evite situatiile de imbolnaviri, etc .........
Parerea mea.........

Cele Bune.
Valic
0744 644 368
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”