Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Ori pt a te convinge de adevar, tre` sa meri tu insuti, la locu` fapteimarian_i wrote:eu am citit undeva, pe alt forum, ca aici e raiul pescarilor...domnule barutz, ori nu ati avut parte de rafale de vant, ori ati fost indisciplinat
Da` de trezit cand s-a sculat din vis, o fi cazut de pe scaunmarian_i wrote:eu am citit undeva, pe alt forum, ca aici e raiul pescarilor.
"Domnilor pescari, intradevar o balta buna langa Bucuresti. Am fost placut surprins ca in acest bazin se pot intampla atatea. M-am asezat la tuburi, iar dupa ce am lansat ce 5 lansete regulamntare, prima trasatura fiind un salau la 700-750 g. Urmatoare trasatura salonta la 2,300kg, nou o alta surpriza, angajatii baltii vin si ne anunta ca se va da cate un bors de peste gratuita la ora 11:30. Lasand lansetele la apa am mers pentru acel bors. Ajuns acolo, surpriza mare, un adevarat restaurant incepand de la wisky 5 categori, vinuri, bere, ciorba de peste, mici, friptura. Foarte frumos amenajat, forte bine servit. Intors la lansete, dupa ce am servit borsul, am gasit o lanseta in apa, trasa de pe cracan si a inceput o rafala de vant. Dupa acea rafala de vant o aparut din nou o surpriza. A inceput crapul sa traga. Catre seara am inceput sa strang lansetele. Au aparut si angajatii baltii, care mi-au cantarit pestele constatand ca am 9,400Kg. Am platit diferenta de cantar cu 10lei/kg. Acum imi dau seama dece patronul balti in urma cu 2 ani tipa la pescari, vroia sa faca si sa ajunga unde a ajuns acuma: curetenie, disciplina si peste in balta. Incercati balata!"
domnule barutz, ori nu ati avut parte de rafale de vant, ori ati fost indisciplinat
nu merg, frate, ca nu am chef sa tipe patronul la mine si sa ma oblige sa mananc ciorba si sa beau 5 feluri de whiskynexu wrote:Ori pt a te convinge de adevar, tre` sa meri tu insuti, la locu` faptei