permis de pescuit.......

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
Madalin007

permis de pescuit.......

Post by Madalin007 »

Buna ziua,am un priten care vrea sa isi fac un permis de pescuit si m-a intrebat daca ii trebuie si PG,pescuieste pe undeva pe lnga Fetesti,poate ma ajutati sa imi spuneti si cat ar costa un permis .........v-am recomandat ca fiind cei mai buni dintre pamanteni :D .
Multumesc anticipat de raspuns!!
cezar

Re: permis de pescuit.......

Post by cezar »

Madalin007 wrote:Buna ziua,am un priten care vrea sa isi fac un permis de pescuit si m-a intrebat daca ii trebuie si PG,pescuieste pe undeva pe lnga Fetesti,poate ma ajutati sa imi spuneti si cat ar costa un permis .........v-am recomandat ca fiind cei mai buni dintre pamanteni :D .
Multumesc anticipat de raspuns!!
Salut, Madalin.

1. Multumesc pentru bunele referinte, ne straduim sa le meritam !
2. Referitor la intrebari:

a) PG este necesar pe orice apa de frontiera (Dunare, Tisa, Prut, Marea Neagra) + 30 de kilometri in interior. Pentru Fetesti...depinde unde pescuieste. Pana la Unirea (pe Borcea), respectiv Izvoarele (pe malul dobrogean al Dunarii) este nevoie, iar lansetistii fara PG sunt aspru pedepsiti de Politia de Frontiera, careia nu-i convine ca respectivii "bagatori de seama" sa le incurce afacerile cu "electricienii". In aval de localitatile respective, nu este nevoie de PG.

b) La asociatia noastra, costa 50 lei cotizatie + 30 lei permisul ANPA . Daca nu are carnet cu rubrici libere pentru viza, il mai costa 5 lei un carnet nou. La banii astia, primeste 4 PG-uri (Tulcea, Calarasi, Giurgiu si Teleorman).
Pentru orice amanunte, exista numerele noastre de telefon in sectiunea "Contacte"
Madalin007

Re: permis de pescuit.......

Post by Madalin007 »

Multumesc dl. Cezar,o sa ii comunic cele spuse de dv. si o sa ii las numerele de telefon pt. a rezolva problema ;) !
Toate cele bune!!
Post Reply

Return to “Cafenea”