valibu wrote:Am incercat de nenumarate ori sa inteleg. De ce se permite postarea aventurilor la pescuit de acum cateva luni (vezi ultimele "unde am pescuit")?
Poate doar pentru ca ca se refera la trecut? Sau pentru ca multi se trezesc acum? Trezire usoara si rapida! Nu ne mai intoxicati! ==
Asta incerc sa postez de ceva timp undeva. Pana la urma nu mai conteaza unde, ca este beep sau pescuitul.ro.
Primeaza informarea sau traficul?
Celui care ma lumineaza, recompensa.
O sa-l laud peste cateva luni.

Vali, nu esti nebun, stai linistit. Situatia asta am observat-o si eu inca de acu 2-3 ani. Apare cu preponderenta in lunile fara prea mare activitate, adica din decembrie pana prin martie. Si eu am fost surprins cand, din pura si justificata curiozitate, am citit despre capturi, nade si momeli si-mi ziceam " mama, ce balta super, trebuie incercata", iar la urma cand ma uitam la data pescuielii ... stupoare... era din vara, iulie, august, septembrie. Dezamagire totala. Acum, explicatia din punctul meu de vedere este urmatoarea: pe un site nu posteaza fiecare cand vrea muschii lui

sau mai corect, nu apar postarile cand vrea forumistu, ci cand vrea adminu. Asa ca...totul se reduce la ...trafic, mai ales in lunile fara pescuieli.
N-am pretentia ca te-am luminat, da o bere putem bea impreuna.