Veniţi cu Maty

pe Lilieci

să-l ajutăm pe Luca

Toate celelalte detalii marţi 2.02.2010 seara, pe acest topic!!!
Moderator: administrator
Costine,aduc eu butelia de aragaz,arzator(d-ala de parlit porcu`) si ,eventual,ceaunul pt fiert vinul!costin stefanescu wrote:e super ok.,Pauletta are nevoie de sprijinul tuturor,cunosc lacul,are peste ca lumea,va fi distractie mare,vinul pt . fiert il dau eu,cine are arzator sa spuna,foarte buna idee!
Desigur. Daca nu-i in una, facem rost de doua. Masini. Vezi de cana.....sa nu fie din metal, ca se raceste repede.Geo wrote:Cum să ratez ajutorul pentru Luca sau degustarea de palincă fiartă ?!!
Apar şi eu, chiar dacă echipament de copcă - ioc !
Da' am cană !!
Duţule, ai vreun loc în maşină ?
Da,vad ca sunt la mare cautare soferii la actiunea asta!valic wrote:Merg si eu..........caut sofer.
Geo frate, tine aproape de Dutu, el e de regula runner si stie cu ce se mananca ............... asa ca ai sansa sa devii un bun runner, iar in cazul asta, ESTI AL NOSTRU BRE ..........dutustoica wrote:Desigur. Daca nu-i in una, facem rost de doua. Masini. Vezi de cana.....sa nu fie din metal, ca se raceste repede.Geo wrote:Cum să ratez ajutorul pentru Luca sau degustarea de palincă fiartă ?!!
Apar şi eu, chiar dacă echipament de copcă - ioc !
Da' am cană !!
Duţule, ai vreun loc în maşină ?![]()
![]()
Cat priveste echipamentul, nu te preocupa, e nevoie de runner si la copca:![]()
![]()
, incalzit palinca (vinul), turnat in pahare, intretinut focul (ma gandesc la un disc, asa ca sa putem face trecerea intre palinca si vin) si muuuuulte altele
![]()
![]()