Domnului Marinel Simtea

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
valic

Domnului Marinel Simtea

Post by valic »

Draga Marinele,
1.Nu cred ca ai procedat corect cand ai afirmat pe forulul APS ca ne lipseste timbrul ANPA .............. in primul rand ca am definitivat procedura de inscriere la ANPA si asteptam doar permisele, chestie de timp ........ deci afirmatia ai facut-o in necunostinta de cauza, esti dezinformat, ai fost manipulat, sau si mai rau, este intentionat falsa si cu rea vointa.
2.Nu cred ca cineva din conducerea APC 21 a postat mai postat pe forumul nostru despre voi, nici de bine, nici de rau, asa ca nu vad de ce va mananca degetele si provocati polemici fara sens.
3.Cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti postarea si sa dai o dezmintire in acest sens.
4.Din parte ta chiar nu ma asteptam ………

Cele bune.
Valic
0744 644 368
cezar

Re: Domnului Marinel Simtea

Post by cezar »

Vali, noi avem alte treburi aici; cel mai bine ar fi sa nu dai atentie minciunilor, mai ales ca stiam ca se va ajunge aici.
Cine minte o data, minte si-n continuare. Mai ales cand disperarea impinge la asa ceva!
Sa fie sanatosi !
Minciuna are picioare scurte !I
Iar fiecare pasare, pe limba ei piere !

PS - si nici "costuri ascunse" nu avem, atata timp cat inscrierea in cluburi este facultativa. Ideea este ca acea contributie pentru Clubul Dunarenilor va merge integral si transparent catre achizitii de barci + motoare pentru uzul membrilor, care astfel nu vor mai depinde de inchirieri sau bunavointa unuia sau a altuia.
Noi nu cheltuim banii oamenilor pentru finantarea unor arbitraje diletantiste, pentru excursii cu familiile din banii de cotizatii, sau pentru "borcane" cu utilizari dubioase.
Post Reply

Return to “Cafenea”