copca 2010

Valoare taxă, condiţii de pescuit, restricţii impuse de administratorul bălţii

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

costin stefanescu
Moderator

copca 2010

Post by costin stefanescu »

Am fost azi cu Vali Coff sa incercam ceva copca si nu mica ne-a fost mirarea cand am constatat ca,dupa asa zile geroase,in unele lacuri gheata nu tinea,deci treaba sta cam asa:Pantelimon-ieri doar cativa aventurieri pe gheata,Gurbanesti-gheata avea 8-10 cm,peste ioc,Silistea-nu se putea intra pe gheata,Fundulea,gheata rezonabila,pestele inghetat si el,Gostilele,Mariuta,Hagiesti, Catrunesti nimeni nu era la peste,doar pe Lilieci erau ceva activitate la balos,macar se distrau oamenii,pretul 10 roni,pe Fundulea 20 roni,cam astea sant noutatile!
paulletta

Re: copca 2010

Post by paulletta »

se prinde caras si ciortan pe Fundulea 8, ieri Fane Cocolos a luat 15kg.
Paulletta
valibu

Post by valibu »

Ieri 23.01 am incercat si noi. Pe Fundulea 7 nu s-a putut intra, cel putin eu. La steaguri nu luase nimeni nimic, batea un vant de nu puteai vorbi, taxa 10 roni. Pe Fundulea 2 se prinsese bine cu o zi inainte :roll: :roll: :roll: , taxa 20 roni. Am testat ultima achizitie, freza cu care s-au dat trei gauri in 2 ore de buna ce era :oops:. Am plecat spre Mariuta constatand ca pe Fundulea 2 daduse apa peste gheata in timp ce pe 1 scadea apa si troznea gheatata; buni baieti. La iesire din Mariuta spre Lilieci am dat in zapada si am tras de masina 1/2 ora sa iesim. Astazi am incercat cu Albatrin la Costel, in Lilieci. Masina pe gheata, un biban, ceva balos la vecini. Drumul spre Mariuta inchis. Cam atat pentru acum. Speram saptamana viitoare.
costin stefanescu
Moderator

Paulica frate,nu stiu care 'cocolos',dar ala care-l stiu eu,era pe Gurbanesti si injura de mama focului ca nu tragea de loc,ma gandesc ca daca prindea ieri nu schimba locul,dar stii cum e, 'vorbeste lumea' :D !
valic

Post by valic »

valibu wrote:Ieri 23.01 am incercat si noi. Pe Fundulea 7 nu s-a putut intra, cel putin eu. La steaguri nu luase nimeni nimic, batea un vant de nu puteai vorbi, taxa 10 roni. Pe Fundulea 2 se prinsese bine cu o zi inainte :roll: :roll: :roll: , taxa 20 roni. Am testat ultima achizitie, freza cu care s-au dat trei gauri in 2 ore de buna ce era :oops:. Am plecat spre Mariuta constatand ca pe Fundulea 2 daduse apa peste gheata in timp ce pe 1 scadea apa si troznea gheatata; buni baieti. La iesire din Mariuta spre Lilieci am dat in zapada si am tras de masina 1/2 ora sa iesim. Astazi am incercat cu Albatrin la Costel, in Lilieci. Masina pe gheata, un biban, ceva balos la vecini. Drumul spre Mariuta inchis. Cam atat pentru acum. Speram saptamana viitoare.
Pai frate, eu cu Costin am venit dinspre Fundule pe la Gostilele, Hagiesti, Lilieci si am mers cu 60/ora, zapada mare dar mergea bine, depinde de anvelope, am facut si noi ceva tonouri, dar mici ...........
Pe Lilieci a luat unul fo 40-50 balosi (1,3 kg) in 5-6 ore, insa pe Fundulea 2 erau unii care au plecat cu cate 2 salonte la fo 3-4 kg, erau dotati cu gase (cange), stiau ei ceva, taxa 20, insa noua ne-a luat 10 lei ca am venit mai tarziu.
Pe Gurbanesti, 3 pescari (incl. Fae Cocolos) dar nu au stat dacat juma de ora, in ciuda faptului ca la ultima copca se lua caras frumos la greu, asta e, poate alta data va fi ma bine, noi nu am pus mana pe peste anul asta, INCA, poate mai incolo, va tinem la curent.
Cele bune.
Valic
0744 644 368
valibu

Post by valibu »

Eu cu Albatrin am venit dinspre Lilieci. Ieri am facut asta invers, dinspre Fundulea. Si nu am vazut peste mare si nici nu am trecut dintr-o parte in alta. Am si gume de iarna, crede-ma!
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Costin! eu i-am spus lui Paul ce si cum despre Fundulea asa ca nu e vina lui,
despre ce a scris(eu sant convins ca totusi s-a prins peste pe Fundulea)

Post by ghinozo »

AM FOST in recunoastere pe langa buc ...la fundulea 2 liniste si pace...adm balti isi repara jipanu{ un sang yong cu embleme de x5:))).....ahaha....cata prostime....la fundulea " la steaguri' harmalaie mare, peste ioc....pe pantelinom,in balta mare multa lume..zeci de gauri slaba activitate...doar magraonu de fane cocolos a scos cativa carasi ..si aia luati la japca....in rest...lumea cu termosu la ei ...si veselie...
ghinozo

Post by ghinozo »

astazi a fost liniste pe pantelimon....
maine as vrea sa ajung pe lacu morii la bibaneala....v a tin la curent[380}
costin stefanescu
Moderator

azi trebuia sa merg cu Marian(Pm 1959) la copca insa niste treburi urgente m-au deranjat si a trebuit sa declin invitatia,dar dupa ora 12.00 am fost liber asa ca ,m-am dus la peste si cum nu aveam info de nicaieri,m-am hotarat sa ma duc la Frunzanesti,langa Bucuresti,fara plata ,toate bune,ce pot sa va spun ,pt cei care vor sa vada pluta scufundata sub gheata e ok.,pt cei care vor sa duca acasa peste..mai bine stau acasa :D ,daca pot,una peste alta am strans cativa baboi care i-am dat unui amarat de acolo insa distractia a fost mare pt.2 ore de baboiala;cateva poze:

Image

Image

Image

Image

Image

si o poza de saptamana trecuta cand am fost cu Vali Coff la Guranesti,poza e mai departe de Gurbanesti,aproape de Silistea unde ne-am si oprit ca nu se mai putea circula!

Image

concluzie:deocamdata nu prea merge pe nicaieri,dar daca vrei sa te distrezi cateva ore cu prietenii la o tuica fiarta aici merge,mai ales ca-i moca :D !
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Costine,cand ma uit la poza aia,intre Gurbanesti si Silistea,nu ma pot abtine sa va intreb:Voi,pe la doctor,mai treceti,asaa,din cand in cand?
(Cand zici Frunzanesti,te referi la Fundeni-Frunzanesti,dincolo de Tanganu?Care dintre balti,a` din stanga sau din dreapta digului?)
costin stefanescu
Moderator

Iancule,ai dreptate,drumul era bestial(vorba lu'Vali :D )cu transee de trecea tancu' p'in ele,d'aia ne-am si blocat la un moment dat,era freza inaintea noastra(de fapt o ajunsesem din urma :lol: )si inainta ca melcu',iar referitor la Frunzanesti,cum faci la dreapta la troita,mergi tot inainte si ajungi intre lacuri,eu am dat in cel din dreapta!
Dumitrescu Iancu

La troita se face stanga!!!Ce crap frumos prindeam pe balta din stanga acum vreo 8-10 ani!Dar numai la plantat!Ce vremuri,ehee....
costin stefanescu
Moderator

Ianculeeee,scuzeeee,intradevar acum m-am uitat la ce-am scris si asa e,la troita se face stanga iar la peste am dat tot in stanga,poate ma injura unii ca-i duc in eroare,inca o data scuze!
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Vrajeala, Iancule!mi-a zis mie ca vrea sa te trimita la Galbinasi!

Norocul meu ca nu prea tine ,Mariane!Cand eu bateam drumurile alaea,"altii"se jucau cu....in tarana! :D Avantajele experientei... :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Astazi am fost,cu Albatran si cu Pacapescarul,la copca organizata de George Mihaila la Greaca_Cercani!Vremea a fost splendida,George-acceasi gazda primitoare si amabila,au participat putin peste 50 de pescari,a fost o atmosfera prieteneasca si placuta,intretinuta de lichidele calde(tuica,vin,ceai) servite de Paulleta(care si-a dat kilometrajul peste cap astazi! :lol:) la botul calului!Mai rau a fost cu pestele,care nu avrut deloc sa...coopereze! :lol: S-a reusit,totusi,capturarea a 5-6 baboi,suficient pentru a se putea intocmi un clasament!
Sper ca pestii de la Lilieci sa fie mai concilianti sambata! :lol: :lol: :lol:
nexu

Post by nexu »

Exagerezi ca mai toti pescarii, se vede treaba ca ti`a priit iesirea si mie la fel, da` ma simt nevoit sa fac unele precizari...adica numa` una ;)
Pestii prinsi au fost in numar de 5, da` dam de el maine pe fundulea :twisted:
0762 747 895...0732 085 740
Dumitrescu Iancu

nexu wrote:... da` dam de el maine pe fundulea :twisted:
Si sambata pe Lilieci,Nexule! :lol:
nexu

Post by nexu »

Desigur, abia astept!!!...
0762 747 895...0732 085 740