Motorul este in 2 timpi. Initial a fost de 9,9cp dar a fost tunat la 15cp.
Are cisma medie, schimbatorul la maneta de acceleratie (prin invartirea mansonului de acceleratie se face schimbarea (R, N, F). Acum 2 saptamani i-am schimbat simeringurile de la elice (am luat o setca de nylon) cu altele noi originale si evident ca a fost schimbat si uleiul din cutie. Anul de fabricatie este 1998 si am cu contract de vanzare cumparare dintre vanzatorul italian si cumparatorul roman de la care l-am achizitionat.
Motorul a fosr folosit pe o pneumatica BARK de 3,10m comportandu-se exceptional (singur in barca atingeam 44km/h, iar in 2 persoane cu bagajul aferent unei partide de clonc mergeam contra curentului pe Dunare cu 32km/h). Consumul a fost de pana in 5 litri / ora.
Il vand cu proba de functionare pe o distanta de 20-30km pe Dunare (proniri repetate, mers insarcina maxima, mers in sarcina partiala, verificat consumul). Aspectul motorului este de nota 8, iar functionarea de nota 10.
Motivul vanzarii este up-grade la 25cp pentru barca de 6,5m pe care am cumparat-o de curand.
Pretul este de 2000 lei fix.
Motor Mercury
Moderator: dutustoica
-
Re: Motor Mercury
Anul trecut am folosit motorul pe o pneumatica de 3,10m.
2 peroane + bagajele aferente contra curentului pe Dunare viteza de 41km/h masurata cu GPS-ul
Acum este montat pe o lotca de 6,5m si cu 3 persoane + bagajele aferente 14km/h contra curentului pe Dunare. Vreau viteza mai mare de deplasare => motor mai mare. Sunt in cautari de unul de 20-25cp preferabil in 4 timpi (datorita consumului), dar mai intai sa-l vand pe acesta pentru a ma ajuta in viitoarea achizitie.
Motorul Mercuriy de 9,9 (15cp) este ireprosabil, doar ca-mi trebuie viteza de deplasare mai mare.
2 peroane + bagajele aferente contra curentului pe Dunare viteza de 41km/h masurata cu GPS-ul
Acum este montat pe o lotca de 6,5m si cu 3 persoane + bagajele aferente 14km/h contra curentului pe Dunare. Vreau viteza mai mare de deplasare => motor mai mare. Sunt in cautari de unul de 20-25cp preferabil in 4 timpi (datorita consumului), dar mai intai sa-l vand pe acesta pentru a ma ajuta in viitoarea achizitie.
Motorul Mercuriy de 9,9 (15cp) este ireprosabil, doar ca-mi trebuie viteza de deplasare mai mare.
0745578278
-
Re: Motor Mercury
Motorul a fost vandut. Multumesc forumului pentru gazduire. Anuntul poate fi inchis.
0745578278