Snagov

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

Post Reply
Adar Marian

Snagov

Post by Adar Marian »

E al cincelea an in care Ziua Nationala ma prinde pe apa, de data asta la Snagov si spre deosebire de cei precedenti ne-a insotit nea Pantazi.
Pe la El Capitan nu se mai poate intra, campingul si Pacea inchise, malul de la Baza Nautica ingradit, insa la Izvorani a facut primaria un ponton - norocul nostru. La zece aveam barcile pe lac si am mai iesit de pe el abia spre patru. Apa limpede cristal, nu alta! Linguri, oscilante, jiguri, rotative, voblere, toate le-am scaldat, pe mijlocul lacului, la buza stufului, pe langa nuferi, pe canale ce se deschideau in trestii. Rezultate zero.
Treaba-i ca ziua a fost superba, compania mai mult decat placuta, sa tot serbezi 1 Decembrie!
Sanatosi sa fim, la anu' om gasi-o pe cumatra, daca nu aici, in alta parte.

Image

Image

Image

Image

Image

Astept si pozele de la nea Pantazi...
FAE

Re: Snagov

Post by FAE »

:D SALVE :D
Frumoase poze Mariane bravos domne"..daca spunea-i de ieri mergeam si "IO, chiar aveam de gind sa pun astazi barca pe apa dar m-am gindit ca singur parca nu are farmec... :( , acum ca am vazut pozele tale chiar i-mi pare rau...!
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Fae, mon cher, ramane ca la anu', in preajma zilei de 1 Decembrie, sa ma-ntrebi daca-s sanatos si unde ma gasesti. :D
Spilu-i ca tot pe vreo balta fara taxa sau pe cine stie ce garla neconcesionata.
Albatrin

Post by Albatrin »

Mariane frate, să-ţi dea Dumnezeu sănătate, de mult n-am mai văzut un aşa zâmbet pe faţa lui Gabi!!!!
Şi eu aştept cu nerăbdare toate pozele!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Gabi

Post by Gabi »

http://i264.photobucket.com/albums/ii16 ... agov21.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii16 ... agov17.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii16 ... nagov5.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii16 ... govpe1.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii16 ... agov10.jpg
Nu va mai plictisesc ,culmea e ca am putut intra numai pe la Izvorani (unde intram si pe vremuri in fiecare an dupa sf.mih si gavril ,sa piara mahmureala ;) ). Eu am prins vreo 3 setci monofil . Am dat si cu baboi in ultima instanta (carasel vioi).Am prins insa... timp splendid . Motorul "Endura 30 lbs" merge brici si ,ma credeti sau nu ,cu o baterie veche din 2003 de 65 ah dupa ce am sanchi pescuit ,l-am forjat la max. freo 40 min. si tot mai putea saraca.
Urmeaza Arges ,sper ,dupa scobar si strapi. :D .Sanatosi sa fim cu totii :D
chestii socoteli
ioanrv

Post by ioanrv »

Imi puteti spune si mie cum se ajunge la pontonul din Izvorani de unde se poate da barca la apa ? Multumesc.
Gabi

Post by Gabi »

ioanrv wrote:Imi puteti spune si mie cum se ajunge la pontonul din Izvorani de unde se poate da barca la apa ? Multumesc.
Dupa padurea CIolpani faci dr. pe dj101 ,iar la prima bifurcatie dr. (prin Izvorani) , o tii langa pana-n balta ,nu st. nu dreapta .Cand drumul face curba st 90 gr. il parasesti si tot inainte cativa metri (se coboara pe drum cu pietris ).La debarcader se intra prin st. cum te uiti spre setci :D .Sunt niste pari sub apa ,dar se vad. Fir intins si poate ne spui ce-ai facut.
chestii socoteli
ioanrv

Post by ioanrv »

Gabi wrote:
ioanrv wrote:Imi puteti spune si mie cum se ajunge la pontonul din Izvorani de unde se poate da barca la apa ? Multumesc.
Dupa padurea CIolpani faci dr. pe dj101 ,iar la prima bifurcatie dr. (prin Izvorani) , o tii langa pana-n balta ,nu st. nu dreapta .Cand drumul face curba st 90 gr. il parasesti si tot inainte cativa metri (se coboara pe drum cu pietris ).La debarcader se intra prin st. cum te uiti spre setci :D .Sunt niste pari sub apa ,dar se vad. Fir intins si poate ne spui ce-ai facut.
Multumesc, sper sa ma descurc. O sa ies in primul week-end cand o fi vreme frumoasa si negresit o sa povestesc ce am facut plus foto aferente.
rebeu

Post by rebeu »

Mă bag şi eu...

Este aici cumva?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
ioanrv

Post by ioanrv »

rebeu wrote:Mă bag şi eu...

Este aici cumva?
Atunci te anunt cand merg...
rebeu

Post by rebeu »

Mulţumesc de intenţie... eu ziceam că mă bag la comentarii nu că vin şi eu acolo :lol: :lol: :lol:

În perioada asta a anului eu "pescuiesc" aproape exclusiv pe net că nu prea mă lasa doctoru' să ies în frig...

Voiam să ştiu dacă am înţeles bine locul pe unde se poate intra pe apă...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
ioanrv

Post by ioanrv »

Scuze, eroare de greseala :lol: :lol: :lol: Atunci pe net o sa pun rezultatele ;)
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”