Notificare virus

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
PETER

Notificare virus

Post by PETER »

Am dat Copy si Paste

INFORMATI IMPORTANTE PE TOATA LUMEA!!!
1. Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie “Osama Bin Laden capturat” sau “Osama Spânzurat”, nu deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume.
2. Fiţi vigilenţi în următoarele zile:
Nu dschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita “Invitaţie”, indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care “arde” întregul hard disc C al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, care este deja infectat cu virusul respectiv, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI CONTACTILOR
http://www.pescarulclujean.com

Take it a smile to your face,
it's so nice to be happy!
rebeu

Re: Notificare virus

Post by rebeu »

Este un Hoax. Delete este butonul care trebuie folosit. Fără nici-o remuşcare. :)

Am găsit o explicaţie bunicică (în româneşte şi exceptând ultima "urare" din acea pagină) aici.

PS. Pentru că nu mi-a plăcut urarea (pe care am citit-o după ce-am apucat să postez linku') am mai căutat şi am mai găsit (tot în româneşte) ceva.

Si ca să fie totul complet iată şi ce zice enciclopedia.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
rebeu

Re: Notificare virus

Post by rebeu »

Căutând softuri free pentru solunar am găsit unul cu mişcorici.

Deci FishByte 6.1.3 oferit de heuristicresearch.com este infectat cu Win32.Adware.Rabio.

Atenţie! la mine a trecut de NAV şi de SpyBot. L-a mirosit AdAware...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Post Reply

Return to “Cafenea”