Huoooooo! Braconierule! care reti pesti rari si sub dimensiune. Huoooooo again!Claudiu wrote:Prima lansare: un zargan
A doua: o aterina
De la a treia: stavrid baban, fara numar![]()
In doua ore am prins 2 kg. Unii au fost mai norocosi si au prins mai mult, dar... c'est la vie.
Pescuitul in Marea Neagra
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Re: Pescuitul in Marea Neagra
Vere n-am mai prins un stavride de acu 26 de ani.
Bai miyagy, ai baut dupa vreun caine turbat, ce tot ii dai cu huooo ?
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
- petricadascalu
azi vreme nasoala ...si daca tot mi-a mai ramas ceva mamaliga prin masina am mai pierdut 2 ore pe balta...tot la canal
am mai luat ceva maruntel...majoritatea eliberat...
gata ,vine frigu,pestele s-a suparat si nu ne mai baga in seama

am mai luat ceva maruntel...majoritatea eliberat...
gata ,vine frigu,pestele s-a suparat si nu ne mai baga in seama

dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Huuuuuoooo! Mie ciuda pa tine, Huuuuuuoooo!Claudiu wrote:Bai miyagy, ai baut dupa vreun caine turbat, ce tot ii dai cu huooo ?
Las` ca dau neshte beri dup-aia

Last edited by Miyagi on 25 Sep 2011, 14:16, edited 1 time in total.
Hummmm... m'da... pân-acu' era prea cald şi d-aia nu punea gura... acu' e prea frig şi d-aia nu ne mai bagă-n... seamă...
PESCARI SADEA!!! Ce neam şi pescarii ăştia!

PESCARI SADEA!!! Ce neam şi pescarii ăştia!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
- Mihai Vinturache
- Moderator
Neam de neam, pescari de meserie. In sfarsit, dupa un an de zile ii vad si eu prinzand ceva peste
.
Ca pana acum mergeau la pescuit pe digul de nord si pestele era la cel de sud si invers
Nici eu n-am mai prins stavrid de 30 de ani !!! Adevarul e ca nici nu l-am cautat, cand merg la mare (tot mai rar) dau la guvide de pe dig.

Ca pana acum mergeau la pescuit pe digul de nord si pestele era la cel de sud si invers

Nici eu n-am mai prins stavrid de 30 de ani !!! Adevarul e ca nici nu l-am cautat, cand merg la mare (tot mai rar) dau la guvide de pe dig.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Ce sa-i faci, daca nu sta locului...umbla toata ziua de colo-colo: acum e pe digul de nord, acu` e pe digul de sud. Nu e ca carasu` sa-l prosteti cu nada si sa-l tii intr-un loc. 

Are dreptate Claudiu!!!
Exemplificare:
Surfcasting la Gura Portitei

Zarganul, aterina si stavrizii erau plecati la Constanta (vezi post-urile lui Claudiu si Petrica)
Rizeafca si scrumbiile (rude de, ce sa-i faci) in vizita la Sf. Gheorghe (vezi post Victortl)
....
Chefalul habar nu am pe unde umbla...are dreptate dom'le Claudiu...

Exemplificare:
Surfcasting la Gura Portitei

Zarganul, aterina si stavrizii erau plecati la Constanta (vezi post-urile lui Claudiu si Petrica)
Rizeafca si scrumbiile (rude de, ce sa-i faci) in vizita la Sf. Gheorghe (vezi post Victortl)
....
Chefalul habar nu am pe unde umbla...are dreptate dom'le Claudiu...

- petricadascalu
am fost eo sa incerc chefalul azi...vremea e inca buna da marea e pretentioasa...are hula de fund
sa vad maine poate o pacalesc...cica sa mai luat zilele astea si numai mare...acu trebe sa si stea plumbul locului ca aruncam in stnga si in 2 min scoteam prin dreapta mult
sa vad maine poate o pacalesc...cica sa mai luat zilele astea si numai mare...acu trebe sa si stea plumbul locului ca aruncam in stnga si in 2 min scoteam prin dreapta mult

G_H, cu ce era borcanul ala din poza, cu porumb, cumva ?

Mai facem o foto-ghicitoare?!?Claudiu wrote:G_H, cu ce era borcanul ala din poza, cu porumb, cumva ?![]()

Iti spun, dar ramane secret intre noi doi: Scoici marinate de la Cora in amestec cu creveti mici congelati

Am avut ca back-up hamsie sarata de la acelasi furnizor (poate baga cambula botu') si cateva rame de mare la schimb cu o bericioaica de la un alt impatimit care chiar a luat 2 chefalusi la ceva distanta de mine

"Ramane intre noi doi si planeta Terra"
Mmmmm, scoici marinate si creveti... As fi tras eu la combinatia asta irezistibila, fructe de mare in toata regula !
Tot rama de mare ramane baza in surfcastingul romanesc...

Mmmmm, scoici marinate si creveti... As fi tras eu la combinatia asta irezistibila, fructe de mare in toata regula !

Tot rama de mare ramane baza in surfcastingul romanesc...
- petricadascalu
wow ,wow...ce mai delicatese
si eu tentez la asa ceva...da pana o manca la noi pestele la dastea, ramanem tot la stadiul de lopata si scurmat prin hauri(ori la cumparat rame,din pareta celor mai comozi
)
azi...praf, nust' ce sa mai zic...marea tot turbata e iar pe la balti nimic interesant...sa fie oare "the end-ul" pescuitului pe anu asta ?

azi...praf, nust' ce sa mai zic...marea tot turbata e iar pe la balti nimic interesant...sa fie oare "the end-ul" pescuitului pe anu asta ?

Ce sfarsit, frate, e abia inceputul ! Prinde lumea chefal la fixa, in prostie, pe la Poarta 6 la Comvex si Agigea in bazin, da` e naspa cu accesul in port, costa... Pan' la urma dacat sa platim taxa pe vreo balta bashita, mai bine platim intrarea in port si umplem sacii cu chefal. 

`ai Bah! Mai prindeti si voi ceva peste ca toti ceilanti numa` se lauda?
Huoooo!
Huoooo!
baietii ce se mai aude pe la mare ? femei IE ? ca peste vad ca nu . Claudiule , Petrica ?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Ce sa mai zic...munca multa in ultima vreme, chef de pescuit mai putin...
Am dat azi o geana pe la Ion Ratiu si prin portul Tomis si am vazut ca se ia chefal mic (ilarie) la fixa pe langa dig. Am fost tentat sa-mi cumpar o cutie de rame de mare si sa imi fac de lucru putin, dar m-am razgandit imediat, ca mi se facuse cam foame si parca nici chef de maruntis nu prea aveam. Stavridu' s-a cam rarit... O sa incerc prin bazin la Agigea, in week-end, la chefal. Vedem...
Petrica, ce mai zici, coane ?
Am dat azi o geana pe la Ion Ratiu si prin portul Tomis si am vazut ca se ia chefal mic (ilarie) la fixa pe langa dig. Am fost tentat sa-mi cumpar o cutie de rame de mare si sa imi fac de lucru putin, dar m-am razgandit imediat, ca mi se facuse cam foame si parca nici chef de maruntis nu prea aveam. Stavridu' s-a cam rarit... O sa incerc prin bazin la Agigea, in week-end, la chefal. Vedem...
Petrica, ce mai zici, coane ?

- petricadascalu
salutare...si la mine e cam nasoala treaba...dupa 4-5 ture de noapte in urmatoarele 2 libere nu stiu cum sa dorm mai bine...
...deci peste canci...macar acu' de mai tine vremea asta...daca e ceva o sa postez
fire-nntinse!!!
...deci peste canci...macar acu' de mai tine vremea asta...daca e ceva o sa postez
fire-nntinse!!!
Azi am fost sa pescuiesc la Agigea, la poarta 9 (la epava) cu rezultate zero la chefal, cu toate ca ieri dup'amiaza un amic a luat cateva bucati frumusele. Dar asa-i in...pescuit: o zi, da, alta, ba.
Trebuia sa fi mers la Corbu cu Petrica, pentru ca asa vorbisem, dar m-am sucit in ulimul moment, ca m-a sunat amicul care prinsese ieri la Agigea... si am ales varianta cea mai proasta.
Petrica cica il ologeste pe la Corbu de doua zile, dar nu stiu ce probleme zicea ca are cu accesul la site. Ii da cu minus.
La "epava":

Trebuia sa fi mers la Corbu cu Petrica, pentru ca asa vorbisem, dar m-am sucit in ulimul moment, ca m-a sunat amicul care prinsese ieri la Agigea... si am ales varianta cea mai proasta.
Petrica cica il ologeste pe la Corbu de doua zile, dar nu stiu ce probleme zicea ca are cu accesul la site. Ii da cu minus.

La "epava":