Ei,uite,asta da veste!!!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
-
Dumitrescu Iancu
Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011
Ar fi o treaba, da` stie sa tina gripu` in laba sau sa schimbe voblerele?Dumitrescu Iancu wrote:Ei,uite,asta da veste!!!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Sa va fie de bine!!!!
![]()
![]()
Bai da` Oscar ie doamna?!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
-
Dumitrescu Iancu
Vezi,Cornele...si tacea din gura Valicul nostru...Miyagi wrote:Bai da` Oscar ie doamna?!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Oscar
[/quote]
Bai da` Oscar ie doamna?!
[/quote]
Vezi,Cornele...si tacea din gura Valicul nostru...
[/quote]
. Stiam io ca-i ceva intr-o anumita regula cu el.
Acum serios vorbind Doamna mea a renuntat la idee ca intram in luna a 8-a si e destul de disconfortant.
Bai da` Oscar ie doamna?!
Vezi,Cornele...si tacea din gura Valicul nostru...
Acum serios vorbind Doamna mea a renuntat la idee ca intram in luna a 8-a si e destul de disconfortant.
-
Dumitrescu Iancu
Inseamna ca esti in pregatiri intense,Cornele!Sanatate pentru amandoi sa fie si momentul sa treaca cat cat mai usor!
Multumim pentru tot Taticule. Si noi va dorim tuturor indeajuns de multa sanatate sa fiti prezenti in viata noastra cu tot ce insemnati: maluri de apa, un permis sh`un pg-u, c`o cafenea sau vreun bal si de ce nu si alte bucurii.Dumitrescu Iancu wrote:Inseamna ca esti in pregatiri intense,Cornele!Sanatate pentru amandoi sa fie si momentul sa treaca cat cat mai usor!
Multumescpaulletta wrote:Cornele, sa fie intr-un ceas bun!
G_H wrote:@laloi desigur, mi-ar face placere sa mergem impreuna, dar nu stiu inca in care din zile...tinem legatura
![]()
Ai MP cu numarul meu de tel, dupa ora 13 nu mai am acces la net... Poate hotaram azi
Si are idee, cineva ramas acasa, noua locatie de acum e in aceeasi directie ca si cea de anul trecut unde am fost si eu? Mai aproape de pod inseamna ca nu mai trec pe la statia aia de taxare de la IAS? Tks
Am raspuns la MP cu numarul meu de tel.laloi wrote:G_H wrote:@laloi desigur, mi-ar face placere sa mergem impreuna, dar nu stiu inca in care din zile...tinem legatura
![]()
Ai MP cu numarul meu de tel, dupa ora 13 nu mai am acces la net... Poate hotaram azi
Si are idee, cineva ramas acasa, noua locatie de acum e in aceeasi directie ca si cea de anul trecut unde am fost si eu? Mai aproape de pod inseamna ca nu mai trec pe la statia aia de taxare de la IAS? Tks
Felicitari Cornelus, sa fie intr-un ceas bun ! 
Multumesc Danut!
Se trece pe la statia de taxare, desigur, mergi pana la statia de pompare pe dig (2km) apoi cobori in stanga pe drumul de langa dig ca e mai bun si mergi inca un 1 km si dupa niste case te urci iar pe dig si te uiti dupa ei.laloi wrote:Si are idee, cineva ramas acasa, noua locatie de acum e in aceeasi directie ca si cea de anul trecut unde am fost si eu? Mai aproape de pod inseamna ca nu mai trec pe la statia aia de taxare de la IAS? Tks
Mihai Vanturache a prins un salau la 2 kg si 3 somotei. Ceilalti au prins canci, dar au mancat un gulas bun si au consumat lazi de bere si vin.
haha=)) , a ramas pe umerii dansului pranzul de maine ( borsul de peste ) =))
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Nea ono , mai aveti noutati ?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Pozeeeeee!!! Aici sau aici.
Cam scurtă... dacă era după mine... nu mai plecam de-acolo...
Hummmm... sărarea peştelui nu s-a "executat" pentru că s-a terminat... sarea. Ca să nu fie vreo confuzie...

Cam scurtă... dacă era după mine... nu mai plecam de-acolo...
Hummmm... sărarea peştelui nu s-a "executat" pentru că s-a terminat... sarea. Ca să nu fie vreo confuzie...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Da kiar nu s-a prins ? .. in afara de ..cei din poza
)
Discretul, la broaste ati incercat?