Două Beck's, un grătar de pui+garnitură, o salată = 50 roniAdar Marian wrote:Fara vreo intentie de a parea carcotas, vin si-ntreb: da' ultima crasma ce cusur avea?
Cafenea pe 10 noiembrie
Moderator: dutustoica
Re: Cafenea pe 10 noiembrie
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
- Adar Marian
... box populi, box dei - stie careva traducerea?
Box (vrea) poporul, box da-i !Adar Marian wrote:... box populi, box dei - stie careva traducerea?
Face-ti ce face-ti si gasiti locati aproape de casele voastre.......
In Dr. Taberei, sau ceva mai aproape nu gasiti?
In Dr. Taberei, sau ceva mai aproape nu gasiti?
Paulletta
- Adar Marian
Nu crezi ca adoptand criteriul asta, am ajunge cu organizarea cafenelelor prin Cluj, Targu Mures?
Paule, da-o-n balarii de treaba, mon cher, normal e sa ne-ntalnim in oras, nu in Drumul Taberii.
Apropo, p-acolo chiar exista carciumi?
Paule, da-o-n balarii de treaba, mon cher, normal e sa ne-ntalnim in oras, nu in Drumul Taberii.
Apropo, p-acolo chiar exista carciumi?
http://www.ghid-culinar.ro/restaurante- ... ul-taberei
Azurro, Shogun, Hanul Drumetului (are si lautati)
si astea nu sunt toate.....
Preturi pentru orice buzunare.
Azurro, Shogun, Hanul Drumetului (are si lautati)
si astea nu sunt toate.....
Preturi pentru orice buzunare.
Paulletta
Am si io niste restaurante cashto p'aci
Daca vreti sa le vedeti, nu ramane decat sa veniti aci 
Last edited by Claudiu on 06 Nov 2009, 21:32, edited 1 time in total.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
- Adar Marian
Claudiule, nu te bagabonti.
Daca-i sa trec prin satul tau, numa' la On Plonge stam de vorba, sau la o carciuma din piata, una cu sprcific macelaresc - regret ca i-am uitat numele (dac-o mai exista...).
Daca-i sa trec prin satul tau, numa' la On Plonge stam de vorba, sau la o carciuma din piata, una cu sprcific macelaresc - regret ca i-am uitat numele (dac-o mai exista...).
On plonge s-a bagabontit rau...nu mai merita.
In care piata, ca la noi in sat sunt mai multe
Maybe abator?
In care piata, ca la noi in sat sunt mai multe
Maybe abator?
- Adar Marian
Mon vieux, zau ca nu stiu sa-ti explic, doar dac-as fi iar acolo. O luam spre statuia lui Ovidiu si era undeva-n dreapta, la parterul unui bloc, o crasma cu geamuri mari. Am frecventat-o pana prin 2000, asta incepand cu anul '84, mai in fiecare an.
La On Plonge comandam mereu ciorba de peste, midii pane si somn la gratar, totul stropit cu Riesling de Teremia Mare. Pe 20 februarie, acolo suntem, asta-i sigur.
La On Plonge comandam mereu ciorba de peste, midii pane si somn la gratar, totul stropit cu Riesling de Teremia Mare. Pe 20 februarie, acolo suntem, asta-i sigur.
E vorba despre Piata Ovidiu, clar, dar stau in dubii referitor la crashma cu geamuri mari
Probabil este vb. de Casa Tomis, vis a vis de hotelul Palace.
Probabil este vb. de Casa Tomis, vis a vis de hotelul Palace.
-
Vasile Dionis
Fac cinste ! Vreau sa stiu LOCATIA si O.R.L.
-
Dumitrescu Iancu
"Vasile Dionis"
Ia uiteeee,si-a schimbat nick-ul,poate nu-l mai recunoste lumea!!!!
Da' naravul,Ma..,adica Mihai,naravul cand ti-l schimbi?

Ia uiteeee,si-a schimbat nick-ul,poate nu-l mai recunoste lumea!!!!
Las'ca gasesti tu carciuma, n-am nici o indoiala !Vasile Dionis wrote:Fac cinste ! Vreau sa stiu LOCATIA si O.R.L.
Daca tineam Cafeneaua la vreo biblioteca
Mai ales ca poti citi si pag.2 a acestui topic, unde se afla detaliile.
Din păcate am primit (acum două ore) o veste foarte proastă şi... nu voi putea să fiu prezent (voi fi plecat din Buc.)... vă doresc să vă distraţi cum aş vrea şi eu să mă distrez, în ciuda tristeţii care m-a cuprins...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Deci ne vedem maine seara, la Restaurantul Rates. Eu voi fi acolo si vedem ce facem la fata locului, pentru ca nimeni nu a confirmat pana acum. N-am cum sa fac rezervare in conditiile astea.
La opşpe' treizeci trecute fix, sunt la locu' faptei!!!

S-ar putea să apara şi Tibi.
S-ar putea să apara şi Tibi.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
eu am probleme cu maselele si din pacate nu cred ca pot veni ............ din pacate
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
costin stefanescu
- Moderator
Cezare, eu vin si parerea mea e sa rezervi pt vreo 15 persoane,in timp o sa ne facem ,sper,un club al nostru si nu va mai trebui sa facem rezervari!
Fratilor...dar din cite "biblioteci( a se citi CIRCIUMI)sint in BUCURESTI chiar nu se poate gasi ceva mai in centru....sau m-a rog un loc stabil sa ramina definitiv ptr. toate "intilnirilii" viitoare...???
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Tel: 0722.914.826.