Cherosen
Moderator: dutustoica
Re: Cherosen
fratica....tinand cont de ora la care postezi....sincer nu vreau sa stiu ce dracu faci cu el....
eu vorbesc serios, am nevoie pt Petromaxul meu, cine stie, cunoaste ....
Valic
0744 644 368
0744 644 368
- mihai_mura
Daca vrei sa protestezi in piata mare sa stii ca merge si cu benzina normala, motorina sau petrol lampant!

Am incercat FRATILOR, se pare ca merge doar cu cherosen ,,,,,,,,,,,,
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Petromax-ul asta l-ai cumparat de la Bin Laden ?valic wrote:eu vorbesc serios, am nevoie pt Petromaxul meu, cine stie, cunoaste ....

PS. cu ulei de parafina special pentru felinare ai incercat ? Se gaseste la Carrefour, Cora, Selgros etc., costa cam 10 ron/litru.
Cu un litru te descurci cam 6-7 nopti de vara.
am incercat, nu vrea, sau nu stiu eu sa ma descurccezar wrote:Petromax-ul asta l-ai cumparat de la Bin Laden ?valic wrote:eu vorbesc serios, am nevoie pt Petromaxul meu, cine stie, cunoaste ....
![]()
![]()
![]()
PS. cu ulei de parafina special pentru felinare ai incercat ? Se gaseste la Carrefour, Cora, Selgros etc., costa cam 10 ron/litru.
Cu un litru te descurci cam 6-7 nopti de vara.
stie cineva sa regleze Petromaxul ?
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
- Moderator
mai bine schimba saracia aia decat sa bagi cherosen,ce vrei sa explodeze,asa lumina puternica iti trebuie pe balta? 

-
- Moderator
Vali, dupa ce-i schimbi bujiile, fa-i un reglaj fin din jiclorul de relanti

Ţţ.ţţ.ţţ, la facut mişto nu vă întrece nimeni !dutustoica wrote:Vali, dupa ce-i schimbi bujiile, fa-i un reglaj fin din jiclorul de relanti![]()
![]()
Dar să ajutaţi omul...neam !
Intenţia contează!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Cu scuzele de rigoare Vali, dar nu crezi ca te incapatanezi prea mult sa folosesti acel vintage?
Eu sunt tare curios la ce iti trebuie de nu poate fi substituit cu altceva...
Eu sunt tare curios la ce iti trebuie de nu poate fi substituit cu altceva...
Za dacs cam from za tracs!
Vali,
La Bucur-Obor, raionul de feronerie-vopseluri şi la magazinele de profil de pe espalnada de lângă hala Obor (între actuala hală şi - deocamdată - groapa pentru viitoarea piaţă) cred că se mai găseşte gaz la sticle de 1 litru. Eu sunt convins că este kerosen, la cât de incolor este.
Cam scumpuţ... a fost în jur de 10 ron litrul acum câteva luni, când am cumpărat pentru cineva...
La Bucur-Obor, raionul de feronerie-vopseluri şi la magazinele de profil de pe espalnada de lângă hala Obor (între actuala hală şi - deocamdată - groapa pentru viitoarea piaţă) cred că se mai găseşte gaz la sticle de 1 litru. Eu sunt convins că este kerosen, la cât de incolor este.
Cam scumpuţ... a fost în jur de 10 ron litrul acum câteva luni, când am cumpărat pentru cineva...
Pescuitul = Relaxare în natură
Vezi la aeroportul sportiv ,sigur te servesc cu un flacon ptr. cateva beri .valic wrote:Am nevoie de 2-3 litri de cherosen, cine ma poate ajuta ?
Multumesc.
Cel putin eu de acolo am facut rost .
Buna Vali
Daca inca n-ai facut rost de kerosen iti trimit eu .
Tocmai am primit 6 litri .

as dori si eu vreo doi litri!am un felinar de vant ,ca cele ce se pun pe carute,ce da un randament exceptional.de mult nu l-am folosit din motiv de lipsa carburant...
- Mihai Vinturache
- Moderator
Vali se lafaie pe valurile Dunarii (Delta). Asa ca n-o sa raspunda decat peste cateva zile.
Am inteles ca pe unde e el se prinde caras la juma de kil foarte mult, deci s-a adunat si lume multa.
Am inteles ca pe unde e el se prinde caras la juma de kil foarte mult, deci s-a adunat si lume multa.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Pentu felinar trebuie altceva .... petrol (este si lampa de petrol )sau cum i se zice ... cu cherosen poate explodeaza lampa ,e periculos . Cherosenul in anumite doze se poate folosi ptr alimentare motoare gen scutere ,motociclete etc .rubliov wrote:as dori si eu vreo doi litri!am un felinar de vant ,ca cele ce se pun pe carute,ce da un randament exceptional.de mult nu l-am folosit din motiv de lipsa carburant...
Servus,kzoli wrote:Buna Vali
Cum facem sa primesc macar 2 litri?
Multumesc anticipat.
Valic
0744 644 368
0744 644 368