Mare nedumerire!!!!!

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
Albatrin

Mare nedumerire!!!!!

Post by Albatrin »

Am constatat că nu mai pot intra pe forumul APS. Deşi n-am mai postat acolo de vreo 3-4 săptămâni, de aseară îmi apare mesajul:

Informaţii primejdioase
Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii

Sunt eu tâmpit şi nu mai ştiu să umblu la "computer" sau ce?!?!??! :shock: :shock: :shock:
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
rosu razvan

Re: Mare nedumerire!!!!!

Post by rosu razvan »

Mai eu m-am conectat fara probleme deci....... :mrgreen:
Daca un om sta 10 ore pe un scaun si se uita la balta e nebun , daca are si o undita in mana e pescar !!!!
rosurazvan2005@yahoo.com - 0765/043430
Claudiu

Post by Claudiu »

Biggie, biggie, can't you see, sometimes your words are dangerously :lol:
Last edited by Claudiu on 26 Mar 2010, 21:28, edited 1 time in total.
Gabi

Post by Gabi »

Albatrin wrote:Am constatat că nu mai pot intra pe forumul APS. Deşi n-am mai postat acolo de vreo 3-4 săptămâni, de aseară îmi apare mesajul:

Informaţii primejdioase
Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii

Sunt eu tâmpit şi nu mai ştiu să umblu la "computer" sau ce?!?!??! :shock: :shock: :shock:
Eu am fost blocat de 2 ori pe mp ,dar s-a deblocat ultima oara chiar cu scuze. Or fi ceva probleme .Da' ce te costa sa-i dai un tel. lui Vasile?
chestii socoteli
Albatrin

Post by Albatrin »

Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Albatrin wrote:Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!
Taci ca s-a-nfundat conducta mea acum!Astept vidanja! :lol: :lol: :lol:
Albatrin

Post by Albatrin »

Dumitrescu Iancu wrote:
Taci ca s-a-nfundat conducta mea acum!Astept vidanja! :lol: :lol: :lol:
Şi reacţia o fi fost, hai că l-am mai găbjit pe unu', trece-l la răboj!!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Albatrin

Post by Albatrin »

S-a rezolvat pe dracu', a reaparut!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Dumitrescu Iancu

Albatrin wrote:
S-a rezolvat pe dracu', a reaparut!
Si se ambitioneaza sa insiste!Dureaza de cateva zile!Dar sunt convins ca sunt ceva probleme tehnice si nu umane,asa ca:Armand HELP!!!! :lol: :lol:
Albatrin

Post by Albatrin »

Iancule,
am intrat de la Valerică, prietenul meu, cu care am aceaşi legatură şi de la el merge!!!
E clar că IP-ul meu este blocat!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Armand

Post by Armand »

Dragilor, nu stiu daca ati bagat de seama dar in ultima vreme implicarea mea ca administrator de forum s-a diminuat considerabil, atat din lipsa timpului cat si din varii alte motive. Pe viitor, rolul meu se va diminua si mai mult pana la nivelul de asistentza si suport tehnic.
Eu intotdeauna am fost si voi fi apolitic, nu ma identific cu nici o doctrina si nu am nici o inclinare, nici de stanga si nici de dreapta ;) :lol:
Interesul si energia mea se indreapta in cu totul alta directie!
Asa ca, in continuare va asigur de tot suportul si prietenia mea, insa in domenii in care am competente :)
Albatrin

Post by Albatrin »

Armand wrote:Dragilor, nu stiu daca ati bagat de seama dar in ultima vreme implicarea mea ca administrator de forum s-a diminuat considerabil, atat din lipsa timpului cat si din varii alte motive. Pe viitor, rolul meu se va diminua si mai mult pana la nivelul de asistentza si suport tehnic.
Eu intotdeauna am fost si voi fi apolitic, nu ma identific cu nici o doctrina si nu am nici o inclinare, nici de stanga si nici de dreapta ;) :lol:
Asa ca, in continuare va asigur de tot suportul si prietenia mea, insa in domenii in care am competente :)
Prietene era vorba doar de un singur cuvânt: tehnice sau umane!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Dumitrescu Iancu

Armand wrote:Dragilor, nu stiu daca ati bagat de seama dar in ultima vreme implicarea mea ca administrator de forum s-a diminuat considerabil, atat din lipsa timpului cat si din varii alte motive. Pe viitor, rolul meu se va diminua si mai mult pana la nivelul de asistentza si suport tehnic.
Multumesc,Armand,cu aceeasi prietenie,am inteles!Intre timp se pare ca s-a rezolvat,multumesc!
Dumitrescu Iancu

M-am cam grabit,pot sa citesc cate ceva pe forum,dar nu ma lasa sa ma autentific si sa postez!
Post Reply

Return to “Cafenea”