D`nul Ionescu, ce indatoriri aveati in apropierea trecerii de piatoni???zice organu`, va inttreb asta pt ca vad ca aveti permis de .....o gramada de ani
Raspunsu` meu a fo` acesta:-nu incercati sa ma intimidati, a disparut din regulament, intentia de`a traversa, binenteles ca militianu`, si`a sustinut p`ctul de vedere, conform caruia, io`s infractorul al periculos, iar aia de vand tigari in obor, care striga in gura mare, de`i aud si comunitarii care le tin de sase, sunt mici copii, pe langa mine...
Acuma io am o logica, dupa care ma conduc:-Am luat o amenda de radar in 1995l la Limpezis-Mihailesti-Buzau si desi am platit amenda si am trimis copia la pol Bz, cu confirmare de primire, acea amenda mi`a venit la circa financiara, ca fiind neachitata, timp de 4 ani, desi eu mergeam anual, sa`mi pltesc impozitele si la cererea oficiantei, prezentam si copia dp proc vb, tot figuram ca am de platit o amenda, iar daca o amenda din 1995, figureaza ca neplatita in 2010, ce se poate intampla daca nu platesc o amenda in anii urmatori???...