fara sa am stiinta de ceea ce organizati chiar imi planificasem de weekendul trecut o iesire maine la lilieciDumitrescu Iancu wrote:Domnilor,ne intalnim maine pe Lilieci!

chiar ma bucur ca am nimerit la fix poate dati si ceva din casa

Moderator: administrator
fara sa am stiinta de ceea ce organizati chiar imi planificasem de weekendul trecut o iesire maine la lilieciDumitrescu Iancu wrote:Domnilor,ne intalnim maine pe Lilieci!
din cate stiam eu taxa pana la 1 aprilie este de 15 ronDumitrescu Iancu wrote:Prieteni,Clubul Arbitrilor organizeaza sambata,20 martie,la Lilieci-la Costel o sedinta de pregatire a arbitrilor,pe care o cuplam si cu o partida de pescuit!
Asadar,ii asteptam pe toti cei interesati (chiar daca nu s-au inscris inca in Club).Fiecare vine cand doreste ca pentru pescuit,la ora 11 ne strangem pt instructaj(max 2 ore) dupa care puteti relua pescuitul!Taxa va fi 0 pentru C&R si 40 lei pentru cei care vor sa retina pestele!Rog pe cei care nu au acces la sectiunea speciala a Clubului sa posteze aici intentia de a participa!
Pe 8 aprilie avem debutul:arbitram prima etapa a CN de Spinning,Liga Open,la Sarulesti!
Dom'le, am tot cautat, am folosit si search-ul , insa nimic despre rezultatele partidei voastre de pescuit - aici il excludem pe userul P.M., cel pomenit de Cristi/Albatran.Dumitrescu Iancu wrote:Prieteni,Clubul Arbitrilor organizeaza sambata,20 martie,la Lilieci-la Costel o sedinta de pregatire a arbitrilor,pe care o cuplam si cu o partida de pescuit!
Am eu redresor...asa ca se rezolva...Dumitrescu Iancu wrote:Prieteni,Clubul arbitrilor are nevoie de o mana de ajutor:cine are redresor pentru incarcarea ACUMULATORILOR AUTO si se poate lipsi o perioada de el sa ne dea un semn!Le solicitam cu titlu de imprumut,dar pentru o perioada de cateva luni!Multumim anticipat!
OK,Pytzy,numai ca avem nevoie de 3-4 bucati,asa ca rugamintea ramane valabila!pytzy wrote:Am eu redresor...asa ca se rezolva...Dumitrescu Iancu wrote:Prieteni,Clubul arbitrilor are nevoie de o mana de ajutor:cine are redresor pentru incarcarea ACUMULATORILOR AUTO si se poate lipsi o perioada de el sa ne dea un semn!Le solicitam cu titlu de imprumut,dar pentru o perioada de cateva luni!Multumim anticipat!
Multumim,cafeneaua ar trebui sa fie joia viitoare si vreau sa nu las nimic pe ultima clipa!Poate gasim o modalitate de a-l lua mai devreme!Oros Nicolae wrote:am si eu unul disponibil, il aduc Joi la cafenea?...se mai tine "sedinta" banuiesc ?!. Eu m-am ambalat cu munca si nu am reusit sa ajung la ultimele intalniri.
Da, s-a terminat totul foarte,foarte bine !costin stefanescu wrote:am vorbit azi cu baietii,totul a decurs foarte bine in prima mansa,asta din pdv al arbitrajului,caci la concurenti slabut,din totalul de participanti numai jumatate au punctat,banuiesc ca la ora asta au terminat gulasul lui Cezar si sant la vorbe,sa vedem maine!
Insa sprijinul tau a fost incontestabil de un real folos. Personal iti voi face statuie pentru ca m-ai scos din foarte multe situatii,iar arbitrajul nostru la superlativ ti se datoreaza in egala masura. Ia gandeste-te ce faceam eu fara tigaricezar wrote:Da, s-a terminat totul foarte,foarte bine !costin stefanescu wrote:am vorbit azi cu baietii,totul a decurs foarte bine in prima mansa,asta din pdv al arbitrajului,caci la concurenti slabut,din totalul de participanti numai jumatate au punctat,banuiesc ca la ora asta au terminat gulasul lui Cezar si sant la vorbe,sa vedem maine!
Echipa de arbitri a oficiat impecabil, a primit felicitarile organizatorilor, gazdelor, cluburilor concurente; ca recunoastere a meritelor echipei de arbitri, PC21 a primit un frumos trofeu din partera organizatorilor.
Atmosfera din echipa a fost, de asemenea, excelenta. Cei nou veniti, Tiby Nedelcu, Pytzy, Miyagi, Geo si Dutu s-au integrat perfect si au contribuit din plin la acest succes.
Nu vreau sa insist prea mult asupra subiectului, dar a fost, cu adevarat bine.
Din punct de vedere performanta a concurentilor, precizez ca s-a castigat cu cca "10 metri de salau" (salaul se masoara, nu se cantareste!) Cei 10 metri s-au constituit din 17 pesti. Premiul pentru captura s-a castigat cu 76 de cm.
Dintre cei 100 de concurenti, au fost 5 care n-au punctat.
PS - eu nu am arbitrat, am fost pentru a cunoaste presedinti, pentru a discuta si niste perspective pentru asociatie, pentru moralul baietilor si pentru...bucatarie.