Liga 1
Moderator: dutustoica
Re: Liga 1
niciodata nu au fost asa de multe echipe cu ochii pe punga cu gologani ce vine de la UEFA.aia e importanta ,prezenta in grupe .in afara de unirea urziceni niciuna n-a facut decat sa ia gologanii.

Dinamo a fost in carti...acum este in drum spre...agatarea unui loc ptr cupa"UEFA"...sau parca asa ii zicea inainte...oricum...tot nu au nici-o sansa...ne-au mai facut de ris ...!

Dinamo a cistigat o batalie...dar razboiul este deja pierdut...vrabia malai viseaza

SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Hopaaaa! A prins FAE glas ! Lasa-ne, omule, cu "deshumatii" lui Becali !FAE wrote:SALVE
![]()
Dinamo a fost in carti...acum este in drum spre...agatarea unui loc ptr cupa"UEFA"...sau parca asa ii zicea inainte...oricum...tot nu au nici-o sansa...ne-au mai facut de ris ...!![]()
![]()
...mai bine renunta la calificare decit sa se comporte ca odinioara, nici STEAUA nu a stralucit dar nici in halul in care ne-a facut dinamo de ris...
![]()
![]()
![]()
Dinamo a cistigat o batalie...dar razboiul este deja pierdut...vrabia malai viseaza
SA TRAITI BINE

Mai CEZAR...sti ce nu inteleg "IO la totii cei care sinteti impotriva lui STEAUA... ce treaba are Becali cu echipa cind joaca prost sau invers...ce treaba are echipa cu Becali cind vorbeste prosti sau face afirmatii gratuite fara nici-un temei...cind au gresit "prosti mei" am recunoscut...ca toata lumea este contra lui Becali...asta nu m-a deranjeaza...dar acum sincer...si "IO daca investeam in o echipa de fotbal...poate faceam la fel ca el, sau poate si mai rau...trebui sa-mi recuperez investitia cu un profit..omul vrea sa-si scoata un profit din afacere...daca nici macar tu nu intelegi ca din fiecare banut investit trebui sa obtii maximul...atunci i-mi vine greu sa cred ca v-a intelege ceilalti care au mentalitate de angajat si nu gindesc ca unul ptr. care aceasta este o afacere...

SA TRAITI MULT MAI BINE.
FAE, tu poti sa vezi tu singur ce a ajuns Steaua: jucaria lui Becali !
Jucatorii buni ii vinde si ia "ciurucuri"; pai, asta-i echipa cu care sa tii ? Asta-i Steaua ?
Eu cand zic Steaua, zic Becali, cand zic Dinamo, zic Borcea , cand zic Rapid, zic Copos ! Si asa mai departe...
Ce a ramas din Steaua, Dinamo, Rapid ?
Erau echipele unor generatii, a unor cartiere, a unor suporteri, a unor stiluri de a aborda fotbalul.
Daca tie iti place Steaua, pot zice ca-mi place si mie

Jucatorii buni ii vinde si ia "ciurucuri"; pai, asta-i echipa cu care sa tii ? Asta-i Steaua ?

Eu cand zic Steaua, zic Becali, cand zic Dinamo, zic Borcea , cand zic Rapid, zic Copos ! Si asa mai departe...
Ce a ramas din Steaua, Dinamo, Rapid ?

Erau echipele unor generatii, a unor cartiere, a unor suporteri, a unor stiluri de a aborda fotbalul.
Daca tie iti place Steaua, pot zice ca-mi place si mie

Liga 1 e o mare arogantza. O voi urmari cand se va infiinta prima scoala de pariori independenti.
- Adar Marian
Nu-s dinamovist, stelist nici atat, rapidist am incetat sa fiu demult, asa ca pot vorbi cu oarecare obiectivitate: derbiul de zilele trecute s-a jucat in formula Dinamo vs Becali.
Machedonul 'geaba arunca insuccesul pe spinarea antrenorului si a echipei, el poarta intreaga vina si situatia se va perpetua tot atata vreme cat nu se va rezuma la ce stie sa faca mai bine, respectiv bisnita cu blugi, terenuri, branza, barza, varza - ca tot se da roman verde.
Machedonul 'geaba arunca insuccesul pe spinarea antrenorului si a echipei, el poarta intreaga vina si situatia se va perpetua tot atata vreme cat nu se va rezuma la ce stie sa faca mai bine, respectiv bisnita cu blugi, terenuri, branza, barza, varza - ca tot se da roman verde.
-
- Moderator
Intr-adevar, de azi Dinamo e in cartivalic wrote:Fae frate,
Hai Steaua![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Bravo baietiiiiiiiiiiii

Bravo baietiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Mihai Vinturache
- Moderator
Eu am spus...Mihai Vinturache wrote:... Oricum, nu castiga nici Steaua nici Dinamo
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
- Moderator
o-ti fi spus voi,da' Steaua e betooonnnn !!

bravo baietiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

bravo baietiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

HAI STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!
BRAVO RAPIDUUUUUUUUUUUU si ANDONEEEEEEEEEEEEEE (Dinamovist) .................
BRAVO RAPIDUUUUUUUUUUUU si ANDONEEEEEEEEEEEEEE (Dinamovist) .................
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Frate cred ca a facut "Atac de Inima" FAE dupa meciul asta...... 

Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com
Sunt destui stelisti "p'acili'sa"
, dar umbla pas,pas, cu sapca pe ochi!
Mascaricii lui Becali s-au facut de..."fecali". Hi, hi, hi ! ha,ha, ha!

Mascaricii lui Becali s-au facut de..."fecali". Hi, hi, hi ! ha,ha, ha!
Replica lui Becali a fost bestiala .........."mai bine asa decat 2-1" ...............

Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Mihai Vinturache
- Moderator
Macar Steaua a luat bataie (raaaau de toooot) de la Rapid, nu de la Bistrita!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!