Intrebare pentru admin si nu numai
Moderator: dutustoica
-
Intrebare pentru admin si nu numai
Care este motivul pentru care forumul merge atat de greu (ca si viteza de deschidere a unei pagini) si din ce motive da balbe (ramane pe postarea facuta ceva gen "modifica") sau pur si simplu apare ca... pagina nu exista? Am mai scris pe undeva pe aici (pe forum ca se misca ca un ...) dar nu s-a luat nicio masura pentru remediere. Poate stau eu mai rau cu "nervii" insa de muuuule ori am renunat sa mai parcurg mesajele postate datorita vitezei "ucigatoare" cu care se deschid paginile.
0745578278
Re: Intrebare pentru admin si nu numai
Eugene, cred că e vorba de contextul de trafic. Adică sunt ore la care merge încet şi ore la care zboară! Aceleaşi pagini.
Este exact ca şi în traficul auto. Numai că nu la fel de stresant.
Mai iei o gură de cafea/bere/vin/vişichi până se încarcă pagina.
Este exact ca şi în traficul auto. Numai că nu la fel de stresant.

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
- Mihai Vinturache
- Moderator
Nu cred ca e doar asta. La mine la birou trebuie sa dau cateva "refresh" pe fiecare pagina ca sa o deschida cum trebuie. Apare doar titlul paginii si se afiseaza "done" si trebuie sa dau refresh. In schimb acasa nu am astfel de probleme, chiar daca descarca mai incet.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
- administrator
Scrisesem un răspuns frumos, da' a tras heblu' Enelu' taman când să postez...
Bogdan v-a dat o explicaţie. Mai sunt multe altele, dar în principal cauza este reţeaua metropolitană din Bucureşti, cu multitudinea sa de operatori neserioşi: aplică filtre care deviază (sau acaparează) traficul după bunul lor plac.
Mihai, şi eu dau la reload-uri la câte o pagină (câteodată) de mă plictisesc: aşa e când ies mulţi în reţea printr-un proxy-server. Dar de acasă se încarcă cu o viteză decentă.
Lucrurile, deocamdată, aşa stau şi, pe măsură ce asociaţia (implicit forumul) se va mări vom căuta şi alte soluţii, mai rapide.
Bogdan v-a dat o explicaţie. Mai sunt multe altele, dar în principal cauza este reţeaua metropolitană din Bucureşti, cu multitudinea sa de operatori neserioşi: aplică filtre care deviază (sau acaparează) traficul după bunul lor plac.
Mihai, şi eu dau la reload-uri la câte o pagină (câteodată) de mă plictisesc: aşa e când ies mulţi în reţea printr-un proxy-server. Dar de acasă se încarcă cu o viteză decentă.
Lucrurile, deocamdată, aşa stau şi, pe măsură ce asociaţia (implicit forumul) se va mări vom căuta şi alte soluţii, mai rapide.
multumim de raspuns....
dar eu intampin o alta treaba care ma deranjeaza....fiecare link se deschide in pagina curenta si dupa ce il vizitez trebuie sa dau back-uri pana revin in pagina APC21.
Exista vreo posibilitate ca aceste link-uri sa se deschida in pagini/tab-uri diferite?
merci.
dar eu intampin o alta treaba care ma deranjeaza....fiecare link se deschide in pagina curenta si dupa ce il vizitez trebuie sa dau back-uri pana revin in pagina APC21.
Exista vreo posibilitate ca aceste link-uri sa se deschida in pagini/tab-uri diferite?
merci.
Za dacs cam from za tracs!
-
Click dreapta pe link si alege deschidere in new tab sau new window... cum vrea muschiul tau.
0745578278
- Petru Burian
La mine'n casa, intre 5-12 am. zboara, dupa 12 ... mai bine fac altcevarebeu wrote:Adică sunt ore la care merge încet şi ore la care zboară!

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Ma lasi grasane???...pe 99% din site`uri, daca accesezi un link, ti se deschide automat o alta fereastra...Eugen Fetes wrote:Click dreapta pe link si alege deschidere in new tab sau new window... cum vrea muschiul tau.
Cre` ca mai tre` umblat undeva, de catre Geo, sau altcineva

0762 747 895...0732 085 740
serverul e de vina!la niciun sait nu mi se intampla asta...

De catre mine sau a celor ca mine( adica BITA) in PC in nici-un caz...!

SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Tel: 0722.914.826.
-
Daca folosesc Explorer... merge ca un cur. Daca folosesc Mozilla Firefox este mult mai bine, dar nu excelent. Indiferent de site (frecventat de mine) si folosesc Explorer => merge absolut normal.
0745578278
-
Rectific... Nu merge decat cu 1 secunda mai bine cu Mozilla decat cu Explorer. Cred ca ar fi cazul sa mariti "teava".
0745578278
- George Saftoiu
Eugen,cunosti destul de bine ca, "tevile" sunt calibrate....in functie de pret....
Hai la pescuit...... Maine la Lilieci, sa lasam tastele acasa si sa ne fie BINEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai la pescuit...... Maine la Lilieci, sa lasam tastele acasa si sa ne fie BINEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
-
Iti multumesc pentru invitatie Grasane, insa stii cat de mult ador pescuitul in baltiGeorge Saftoiu wrote:Hai la pescuit...... Maine la Lilieci, sa lasam tastele acasa si sa ne fie BINEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

0745578278