Moderator: dutustoica
Prietene, parca ziceai ca nu te mai intereseaza fotbalul de cand cu generatia de platina.costin stefanescu wrote:m-am uitat azi la derby-ul etapei,CFR-DINAMO,ce pot sa spun,un meci frumos fara mari faze insa mi-a placut daruirea,incrancenarea echipelor,dar CFR nu merita deloc sa fie pe primul loc,cel putin dupa meciul de azi,Urziceni e mai buna,Dinamo a avut ghinion cu Dolha si nu cred ca mai face multi pureci p'acolo,insa echipa a aratat determinare lucru mai rar pe la noi,l-am auzit pe Borcea dupa meci ii venea sa planga,are si de ce,Dinamo a fost clar peste CFR,;urmeaza meciul meciurilor,eternul derby,adevaratul derby,Dinamo-Steaua un meci care pe care,pt ca valorile sant sensibil egale,insa tare cred ca berbecali va fi un mielusel la sfarsit![]()
!
De acord cu tine: 1-2 Cainii rosii:costin stefanescu wrote:asadar se apropie momentul 0,ceva pronosticuri??
sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!!![]()
si de un floc de nea (ala de azi dimineata) he he!cezar wrote: Totul depinde de un smoc de iarba...
Ce sa mai zica? s-au ascuns toti!costin stefanescu wrote:mama...ce liniste s-a lasat,nu mai zice nimeni nimic..doar Fae incearca sa mai schiteze ceva,haideti mai baieti ,l-ati lasat pe Fae la greu,nu se face asa ceva
Si ce daca ???valic wrote:Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.