Intrebare pentru admin si nu numai

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
Eugen Fetes

Intrebare pentru admin si nu numai

Post by Eugen Fetes »

Care este motivul pentru care forumul merge atat de greu (ca si viteza de deschidere a unei pagini) si din ce motive da balbe (ramane pe postarea facuta ceva gen "modifica") sau pur si simplu apare ca... pagina nu exista? Am mai scris pe undeva pe aici (pe forum ca se misca ca un ...) dar nu s-a luat nicio masura pentru remediere. Poate stau eu mai rau cu "nervii" insa de muuuule ori am renunat sa mai parcurg mesajele postate datorita vitezei "ucigatoare" cu care se deschid paginile.
0745578278
rebeu

Re: Intrebare pentru admin si nu numai

Post by rebeu »

Eugene, cred că e vorba de contextul de trafic. Adică sunt ore la care merge încet şi ore la care zboară! Aceleaşi pagini.
Este exact ca şi în traficul auto. Numai că nu la fel de stresant. :lol: Mai iei o gură de cafea/bere/vin/vişichi până se încarcă pagina.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Nu cred ca e doar asta. La mine la birou trebuie sa dau cateva "refresh" pe fiecare pagina ca sa o deschida cum trebuie. Apare doar titlul paginii si se afiseaza "done" si trebuie sa dau refresh. In schimb acasa nu am astfel de probleme, chiar daca descarca mai incet.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
administrator

Post by administrator »

Scrisesem un răspuns frumos, da' a tras heblu' Enelu' taman când să postez...
Bogdan v-a dat o explicaţie. Mai sunt multe altele, dar în principal cauza este reţeaua metropolitană din Bucureşti, cu multitudinea sa de operatori neserioşi: aplică filtre care deviază (sau acaparează) traficul după bunul lor plac.
Mihai, şi eu dau la reload-uri la câte o pagină (câteodată) de mă plictisesc: aşa e când ies mulţi în reţea printr-un proxy-server. Dar de acasă se încarcă cu o viteză decentă.
Lucrurile, deocamdată, aşa stau şi, pe măsură ce asociaţia (implicit forumul) se va mări vom căuta şi alte soluţii, mai rapide.
mikcutu

Post by mikcutu »

multumim de raspuns....

dar eu intampin o alta treaba care ma deranjeaza....fiecare link se deschide in pagina curenta si dupa ce il vizitez trebuie sa dau back-uri pana revin in pagina APC21.
Exista vreo posibilitate ca aceste link-uri sa se deschida in pagini/tab-uri diferite?

merci.
Za dacs cam from za tracs!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Click dreapta pe link si alege deschidere in new tab sau new window... cum vrea muschiul tau.
0745578278
Petru Burian

Post by Petru Burian »

rebeu wrote:Adică sunt ore la care merge încet şi ore la care zboară!
La mine'n casa, intre 5-12 am. zboara, dupa 12 ... mai bine fac altceva :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
nexu

Post by nexu »

Eugen Fetes wrote:Click dreapta pe link si alege deschidere in new tab sau new window... cum vrea muschiul tau.
Ma lasi grasane???...pe 99% din site`uri, daca accesezi un link, ti se deschide automat o alta fereastra...
Cre` ca mai tre` umblat undeva, de catre Geo, sau altcineva :twisted:
0762 747 895...0732 085 740
rubliov

Post by rubliov »

serverul e de vina!la niciun sait nu mi se intampla asta...
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
De catre mine sau a celor ca mine( adica BITA) in PC in nici-un caz...! :? , poi daca nu o faceti voi...atunci cine...??? daca m-a bag "IO pacolo-sa" cred ca tot smecherie pe curent iese..!!! :roll:
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Daca folosesc Explorer... merge ca un cur. Daca folosesc Mozilla Firefox este mult mai bine, dar nu excelent. Indiferent de site (frecventat de mine) si folosesc Explorer => merge absolut normal.
0745578278
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Rectific... Nu merge decat cu 1 secunda mai bine cu Mozilla decat cu Explorer. Cred ca ar fi cazul sa mariti "teava".
0745578278
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Eugen,cunosti destul de bine ca, "tevile" sunt calibrate....in functie de pret....
Hai la pescuit...... Maine la Lilieci, sa lasam tastele acasa si sa ne fie BINEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

George Saftoiu wrote:Hai la pescuit...... Maine la Lilieci, sa lasam tastele acasa si sa ne fie BINEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iti multumesc pentru invitatie Grasane, insa stii cat de mult ador pescuitul in balti :lol: iar in alta ordine de idei maine am intalnirea cu baietii pentru iesirea de primavara. Pe langa stabilirea cumparaturilor analizam si o "decolare" mai rapida (timpurie) din Bucuresti cu aceiasi data a sosirii acasa ca toti suntem in CO incepand de luni.
0745578278
Post Reply

Return to “Cafenea”