Liga 1
Moderator: dutustoica
-
costin stefanescu
- Moderator
Liga 1
m-am uitat azi la derby-ul etapei,CFR-DINAMO,ce pot sa spun,un meci frumos fara mari faze insa mi-a placut daruirea,incrancenarea echipelor,dar CFR nu merita deloc sa fie pe primul loc,cel putin dupa meciul de azi,Urziceni e mai buna,Dinamo a avut ghinion cu Dolha si nu cred ca mai face multi pureci p'acolo,insa echipa a aratat determinare lucru mai rar pe la noi,l-am auzit pe Borcea dupa meci ii venea sa planga,are si de ce,Dinamo a fost clar peste CFR,;urmeaza meciul meciurilor,eternul derby,adevaratul derby,Dinamo-Steaua un meci care pe care,pt ca valorile sant sensibil egale,insa tare cred ca berbecali va fi un mielusel la sfarsit
!
-
dutustoica
- Moderator
Re: Liga 1
Prietene, parca ziceai ca nu te mai intereseaza fotbalul de cand cu generatia de platina.costin stefanescu wrote:m-am uitat azi la derby-ul etapei,CFR-DINAMO,ce pot sa spun,un meci frumos fara mari faze insa mi-a placut daruirea,incrancenarea echipelor,dar CFR nu merita deloc sa fie pe primul loc,cel putin dupa meciul de azi,Urziceni e mai buna,Dinamo a avut ghinion cu Dolha si nu cred ca mai face multi pureci p'acolo,insa echipa a aratat determinare lucru mai rar pe la noi,l-am auzit pe Borcea dupa meci ii venea sa planga,are si de ce,Dinamo a fost clar peste CFR,;urmeaza meciul meciurilor,eternul derby,adevaratul derby,Dinamo-Steaua un meci care pe care,pt ca valorile sant sensibil egale,insa tare cred ca berbecali va fi un mielusel la sfarsit![]()
!
-
costin stefanescu
- Moderator
Dutule,ai dreptate nu ma mai intereseaza generatia de ''platina'',e vorba de nationala,ne facem dracu'' de ras cu generatia asta de alpaca coclita
,dar ce sa fac,ma mai uit si eu la campionatul intern,barem aici nu ne vede nimeni
,ne mirosim ciorapii nespalati intre noi,vedem care-i are mai murdari!
si radem..de necaz
Nivelul este atat de scazut, incat se poate intampla orice. Totul depinde de un smoc de iarba, o greseala de arbitraj, un luft, o valiza, o bricheta, un bulgare de zapada etc. Iar fotbal = zero.
Asa ca...
Asa ca...
-
costin stefanescu
- Moderator
asadar se apropie momentul 0
,ceva pronosticuri??
sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!!

sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!!
-
dutustoica
- Moderator
De acord cu tine: 1-2 Cainii rosii:costin stefanescu wrote:asadar se apropie momentul 0,ceva pronosticuri??
sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!!![]()
-
costin stefanescu
- Moderator
ehe...deocamdata berbecali s-a ciuruit
!
si de un floc de nea (ala de azi dimineata) he he!cezar wrote: Totul depinde de un smoc de iarba...
-
costin stefanescu
- Moderator
mama,ce s-a ciuruit(berbecali)
,ce sa-i faci,c,est la vie,era evident ca Dinamo va castiga,de fapt am si anticipat de la meciul cu Cluj,Dinamo se vedea ca avea o determinare inca de pe atunci,era de nebatut,dar mi-e dor de adevaratele derby-uri nu ca cel de azi,cu o Steaua fara vana,ca si dinamovist mi-e dor de rautatea lui Lacatus in meciurile cu noi,era ceva senzational,mai ales cand castigam noi!!!

-
costin stefanescu
- Moderator
auzi la berbecalii:ne-au ciuruit ei!!!
stelisti de peste tot,uniti-va!!! 
...
Mesaj moderat de Iancu!Fae,atentie ca incep sa-ti dau cartonase!
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
- mihai_mura
Halllooooo!!!!
Nea "fae", cred că trebui să-ţi schimbi filtrele că ai scăpări! Chiar de a greşit proşti din teren, ei e mult şi n-ai ce-i face, proşti să fi noroc să are.
Astea merg pe forumurile specializate în aşa ceva.
Sfantu Goagăl îţi va arăta calea spre perfecţiune.
Nea "fae", cred că trebui să-ţi schimbi filtrele că ai scăpări! Chiar de a greşit proşti din teren, ei e mult şi n-ai ce-i face, proşti să fi noroc să are.
Sfantu Goagăl îţi va arăta calea spre perfecţiune.
Ce se intampla, fratilor, a luat Steaua bataie ? Hi,hi,hi !
Ceea ce ma uimeste este faptul ca unii descopera acum ca Steaua este o adunatura de prosti !
Hai mai baieti, ce naiba?...
Ceea ce ma uimeste este faptul ca unii descopera acum ca Steaua este o adunatura de prosti !
Hai mai baieti, ce naiba?...
-
costin stefanescu
- Moderator
mama...ce liniste s-a lasat,nu mai zice nimeni nimic..doar Fae incearca sa mai schiteze ceva,
haideti mai baieti ,l-ati lasat pe Fae la greu,nu se face asa ceva 
Ce sa mai zica? s-au ascuns toti!costin stefanescu wrote:mama...ce liniste s-a lasat,nu mai zice nimeni nimic..doar Fae incearca sa mai schiteze ceva,haideti mai baieti ,l-ati lasat pe Fae la greu,nu se face asa ceva
Acum nu a mai furat DINAMO?
- Mihai Vinturache
- Moderator
Ce sa fac? Recunosc ca Dinamo merita victoria. De fapt Steaua nu a jucat nimic in retur, a avut doar noroc.
Iar sa dati vina din nou pe Zapata este incorect. Mingea a sarit aiurea exact in momentul in care vroia el s-o loveasca. Dar chiar si asa, vinovat e fundasul (Baciu parca) care a pasat inapoi desi avea o gramada de alte solutii si l-a pus pe Zapata in situatie grea - nu avea voie sa prinda cu mana. Cel mai bun portar din lume (numiti-l voi) ar fi patit la fel. Dar asta e Steaua: aparare de branza, mijloc de rahat si atacanti priceputi... la table.
Oricum, nu castiga nici Steaua nici Dinamo
Iar sa dati vina din nou pe Zapata este incorect. Mingea a sarit aiurea exact in momentul in care vroia el s-o loveasca. Dar chiar si asa, vinovat e fundasul (Baciu parca) care a pasat inapoi desi avea o gramada de alte solutii si l-a pus pe Zapata in situatie grea - nu avea voie sa prinda cu mana. Cel mai bun portar din lume (numiti-l voi) ar fi patit la fel. Dar asta e Steaua: aparare de branza, mijloc de rahat si atacanti priceputi... la table.
Oricum, nu castiga nici Steaua nici Dinamo
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
...mah oameni buni parca i-mi aduc "IO aminte o replica de-a lui nea MARIN..."
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Fae frate,
Hai Steaua
Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Bravo baietiiiiiiiiiiii
Hai Steaua
Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Bravo baietiiiiiiiiiiii
Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Mihai Vinturache
- Moderator
Si ce daca ???valic wrote:Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!