23 marie 2010 - CAFENEA...de exceptie !

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

23 marie 2010 - CAFENEA...de exceptie !

Post by cezar »

Marti, 23.03.2010 la Restaurantul RATES se va produce o CAFENEA ...DE EXCEPTIE.
De ce :shock: marti si nu joi :shock: ?
In vederea unei frumoase surprize ! :D :D :D
Vom avea oaspeti !
FAE

Re: 23 marie 2010 - CAFENEA...de exceptie !

Post by FAE »

:D SALVE :D
Cezar sa nu spui ca ai facut vre-o comanda ptr. stripteoze...daca nu sint toate 110/60/90 blonde si intre 19- 21 ani.... :( ...degeaba...inseamna ca nu sint numarul meu..."IO vreau doar "dalea"...ptr ca asa mi-a recomandat medicul de familie :)
;) SA TRAITIM BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Oros Nicolae

Post by Oros Nicolae »

Prezent :D !
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Fae de cand ne tot ameninti ca te prezinti pe la club ne-am saturat,dracu'nici nu mai stim ce fata ai :lol:
pytzy

Post by pytzy »

Nu mai pun la socoteala surpriza.....conteaza ca ne vom revedea si mai schimbam o vorba doua....deci raspund prezent la Cafenea......Si Fae mai mult ca sigur va lipsi si de data asta..... ;)
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
paulletta

Post by paulletta »

Tare îmi doresc si eu o cafenea alături de prieteni. Dar voi veni la prima cafenea după ce ajungem acasa si vin cu Luca!!!
Paulletta
costin stefanescu
Moderator

Paulica lasa frate ca pt asta e timp,sa veniti voi sanatosi asta e cel mai important!
Miyagi

Post by Miyagi »

paulletta wrote:Tare îmi doresc si eu o cafenea alături de prieteni. Dar voi veni la prima cafenea după ce ajungem acasa si vin cu Luca!!!
Deci să înţelegem că ai pile la nr.1 din Clubu' Dunărenilor şi-ţi facilitează accesul? :lol: Bine frate,atunci eşti tare!
Hai sa bem berea aia că se- ncălzeşte.
nexu

Post by nexu »

costin stefanescu wrote:Fae de cand ne tot ameninti ca te prezinti pe la club ne-am saturat,dracu'nici nu mai stim ce fata ai :lol:
Stai listinit Costin, Fae nu va veni nici de aceasta data :lol:
0762 747 895...0732 085 740
cezar

Post by cezar »

nexu wrote:
costin stefanescu wrote:Fae de cand ne tot ameninti ca te prezinti pe la club ne-am saturat,dracu'nici nu mai stim ce fata ai :lol:
Stai listinit Costin, Fae nu va veni nici de aceasta data :lol:
De fapt, FAE nici nu exista ! FAE este o "stare de spirit" ! ;) :lol: ;) :lol: ;) :lol:
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

cezar wrote: De fapt, FAE nici nu exista ! FAE este o "stare de spirit" ! ;) :lol: ;) :lol: ;) :lol:
Excelenta!
Dar eu tot sper sa-l mai vedem poe FAE in carne si oase.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Pai ce Fae e Rapidu'ça numai aia sant farmecul vietii!

Post by FAE »

Din pacate "IO nu sint RAPIDIST...sint suporter a celei mai titrate echipe din romania... :P :P :P STEAUA BUCURESTI...,decit sa m-a uit la rapid...mai bine schim pe TARAF TV...gloabele acelea nu merita sa joace in divizia nationala...au folosit jucatori fara drept de joc, nu zic ca STEAUA nu face minari...dar nici asa...in rest...ramine cum am stabilit...!tratamentul meu(la capitolul femei) este foarte bun...si ii dau nota 10+ medicului meu de familie ptr. reteta care mi-a prescriso... :D
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

FAE wrote::D SALVE :D
Din pacate "IO nu sint RAPIDIST...sint suporter a celei mai titrate echipe din romania... :P :P :P STEAUA BUCURESTI...,decit sa m-a uit la rapid...mai bine schim pe TARAF TV...gloabele acelea nu merita sa joace in divizia nationala...au folosit jucatori fara drept de joc, nu zic ca STEAUA nu face minari...dar nici asa...in rest...ramine cum am stabilit...!tratamentul meu(la capitolul femei) este foarte bun...si ii dau nota 10+ medicului meu de familie ptr. reteta care mi-a prescriso... :D
;) SA TRAITI BINE ;)
Fae,topicul de aici se refera la cu totul altceva...Am rugamintea sa postezi si tu,atat cat se poate,acolo unde trebuie!
Vad ca dupa ce ai "tacut" o vreme,te-au apucat iar mancarimile la degete! :oops: Vezi sa nu te manance si pielea,ca sunt ceva amatori sa te...scarpine! :P :P :P
ghinozo

Post by ghinozo »

fae....mrrrrr....nu imi face de ras gloabele da....ca eu nu am zis de ai tai cas' poponari, lingai si ceacari...da....defapt la cca acolo is' numa' lingai...la staf ma refer fae,...nu te opari 8-) ,de aia ne mai zice si farmecu vietii ma fae...ca suntem cei mai iubiti.....defapt eram.....jucam de placerea ochiuliuu...jucam ptr platitoru de bilet...(jucam) a se citi la timpu trecut :lol: ,niste lepre ordinare in ziua de azi,la canal cu ei in frunte cu conducatorii,sau mai bine in harghita cu ei,la bozgo.....pardon ..lla fratii nostri maghiari
nexu

Post by nexu »

cezar wrote: De ce :shock: marti si nu joi :shock: ? In vederea unei frumoase surprize ! :D :D :D Vom avea oaspeti !
Am inteles Cezar, Fae vine si cu fro femeie sa ne innebuneasca :lol:
0762 747 895...0732 085 740
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Mihai Vinturache wrote:
cezar wrote:
Dom' Mihai, iarta-ma, da' nu pricep....
Talica vrei sa-l vezi pe Fae transhat? Fleica, mushchi, spata, cotlete si rasol?!...
pescarul33

Post by pescarul33 »

FAE wrote::D SALVE :D
;) SA TRAITI BINE ;)
de ghinozo » 16 Mar 2010, 17:04

fae....mrrrrr....nu imi face de ras gloabele da....ca eu nu am zis de ai tai cas' poponari, lingai si ceacari...da....defapt la cca acolo is' numa' lingai...la staf ma refer fae,...nu te opari ,de aia ne mai zice si farmecu vietii ma fae...ca suntem cei mai iubiti.....defapt eram.....jucam de placerea ochiuliuu...jucam ptr platitoru de bilet...(jucam) a se citi la timpu trecut ,niste lepre ordinare in ziua de azi,la canal cu ei in frunte cu conducatorii,sau mai bine in harghita cu ei,la bozgo.....pardon ..lla fratii nostri maghiari[/color]

de Adar Marian » 16 Mar 2010, 17:47

Mihai Vinturache scrie:
cezar scrie:

Dom' Mihai, iarta-ma, da' nu pricep....
Talica vrei sa-l vezi pe Fae transhat? Fleica, mushchi, spata, cotlete si rasol?!...[/color]

Sa fie transat maruntit si aruncat in groapa cu lei :shock: :shock: :lol: :lol:
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
FAE

Post by FAE »

:evil: :evil: :evil: ...cum i-mi doriti voi mie "numai binele"...!...lasa ca am "IO grija...ce crede mariile voastre...??? :x "v-a fac pe totii pe rind...sau daca vreti pe totii o data in aceiasi circiuma... :lol: :lol: :lol: , o sa v-a linga ciini la bot sa v-a fie tirseala alta data sa mai beti cu mine... :lol: :lol:
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
costin stefanescu
Moderator

hopa...s-au umflat muschii pe Fae :lol: :lol: dar,ca de obicei,el puncteaza doar la impresia artistica,latra de mama focului da' de muscat, sufletu' :shock:
Post Reply

Return to “Cafenea”