Liga 1

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

costin stefanescu
Moderator

Liga 1

Post by costin stefanescu »

m-am uitat azi la derby-ul etapei,CFR-DINAMO,ce pot sa spun,un meci frumos fara mari faze insa mi-a placut daruirea,incrancenarea echipelor,dar CFR nu merita deloc sa fie pe primul loc,cel putin dupa meciul de azi,Urziceni e mai buna,Dinamo a avut ghinion cu Dolha si nu cred ca mai face multi pureci p'acolo,insa echipa a aratat determinare lucru mai rar pe la noi,l-am auzit pe Borcea dupa meci ii venea sa planga,are si de ce,Dinamo a fost clar peste CFR,;urmeaza meciul meciurilor,eternul derby,adevaratul derby,Dinamo-Steaua un meci care pe care,pt ca valorile sant sensibil egale,insa tare cred ca berbecali va fi un mielusel la sfarsit :lol: :lol: !
dutustoica
Moderator

Re: Liga 1

Post by dutustoica »

costin stefanescu wrote:m-am uitat azi la derby-ul etapei,CFR-DINAMO,ce pot sa spun,un meci frumos fara mari faze insa mi-a placut daruirea,incrancenarea echipelor,dar CFR nu merita deloc sa fie pe primul loc,cel putin dupa meciul de azi,Urziceni e mai buna,Dinamo a avut ghinion cu Dolha si nu cred ca mai face multi pureci p'acolo,insa echipa a aratat determinare lucru mai rar pe la noi,l-am auzit pe Borcea dupa meci ii venea sa planga,are si de ce,Dinamo a fost clar peste CFR,;urmeaza meciul meciurilor,eternul derby,adevaratul derby,Dinamo-Steaua un meci care pe care,pt ca valorile sant sensibil egale,insa tare cred ca berbecali va fi un mielusel la sfarsit :lol: :lol: !
Prietene, parca ziceai ca nu te mai intereseaza fotbalul de cand cu generatia de platina. :o :o :o Mai mult, spuneai ca te-ai resemnat demult si ne sfatuiai si pe noi sa ne canalizam energia in alte directii. :oops: :oops: :oops: Sa inteleg ca ai epuizat toate domeniile si te-ai intors din nou la cel de microbist? :lol: :lol: :lol: Cat priveste derby-ul de miercuri, eu imi doresc un meci adevarat indiferent de ce-si doresc prietenii Borcea - Becali si alti dinamovisti.
costin stefanescu
Moderator

Dutule,ai dreptate nu ma mai intereseaza generatia de ''platina'',e vorba de nationala,ne facem dracu'' de ras cu generatia asta de alpaca coclita :lol: ,dar ce sa fac,ma mai uit si eu la campionatul intern,barem aici nu ne vede nimeni :lol: ,ne mirosim ciorapii nespalati intre noi,vedem care-i are mai murdari! :lol: :lol: si radem..de necaz
cezar

Post by cezar »

Nivelul este atat de scazut, incat se poate intampla orice. Totul depinde de un smoc de iarba, o greseala de arbitraj, un luft, o valiza, o bricheta, un bulgare de zapada etc. Iar fotbal = zero.
Asa ca...
costin stefanescu
Moderator

asadar se apropie momentul 0 :D ,ceva pronosticuri??
sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!! :twisted: :lol:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

costin stefanescu wrote:asadar se apropie momentul 0 :D ,ceva pronosticuri??
sa incep eu: 2-1 Cainii rosii!! :twisted: :lol:
De acord cu tine: 1-2 Cainii rosii: :twisted: :lol: :lol: :oops: :oops:
costin stefanescu
Moderator

ehe...deocamdata berbecali s-a ciuruit :lol: :lol: :lol: !
Ono

Post by Ono »

cezar wrote: Totul depinde de un smoc de iarba...
si de un floc de nea (ala de azi dimineata) he he!
costin stefanescu
Moderator

saracu' Zapata :lol: :lol:
costin stefanescu
Moderator

mama,ce s-a ciuruit(berbecali) :lol: :lol: :lol: ,ce sa-i faci,c,est la vie,era evident ca Dinamo va castiga,de fapt am si anticipat de la meciul cu Cluj,Dinamo se vedea ca avea o determinare inca de pe atunci,era de nebatut,dar mi-e dor de adevaratele derby-uri nu ca cel de azi,cu o Steaua fara vana,ca si dinamovist mi-e dor de rautatea lui Lacatus in meciurile cu noi,era ceva senzational,mai ales cand castigam noi!!! :lol: :lol:
costin stefanescu
Moderator

auzi la berbecalii:ne-au ciuruit ei!!! :lol: :lol: stelisti de peste tot,uniti-va!!! ;)
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
... :twisted: mah da cit de prost trebui sa fi sa dai o asa "chifla"...? :twisted: :twisted: :twisted: ,gata nu mai zic nimic...acum a gresit prosti din teren nu "ciobanu... :twisted: ....si-au batut joc.
;) SA TRAITI BINE ;)
Mesaj moderat de Iancu!Fae,atentie ca incep sa-ti dau cartonase!
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
mihai_mura

Post by mihai_mura »

Halllooooo!!!!
Nea "fae", cred că trebui să-ţi schimbi filtrele că ai scăpări! Chiar de a greşit proşti din teren, ei e mult şi n-ai ce-i face, proşti să fi noroc să are. :oops: Astea merg pe forumurile specializate în aşa ceva.
Sfantu Goagăl îţi va arăta calea spre perfecţiune. :idea:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
cezar

Post by cezar »

Ce se intampla, fratilor, a luat Steaua bataie ? Hi,hi,hi ! :lol: :lol: :lol:
Ceea ce ma uimeste este faptul ca unii descopera acum ca Steaua este o adunatura de prosti !

Hai mai baieti, ce naiba?... :D
costin stefanescu
Moderator

mama...ce liniste s-a lasat,nu mai zice nimeni nimic..doar Fae incearca sa mai schiteze ceva, :lol: haideti mai baieti ,l-ati lasat pe Fae la greu,nu se face asa ceva 8-)
matei1971

Post by matei1971 »

costin stefanescu wrote:mama...ce liniste s-a lasat,nu mai zice nimeni nimic..doar Fae incearca sa mai schiteze ceva, :lol: haideti mai baieti ,l-ati lasat pe Fae la greu,nu se face asa ceva 8-)
Ce sa mai zica? s-au ascuns toti!
Acum nu a mai furat DINAMO?
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Ce sa fac? Recunosc ca Dinamo merita victoria. De fapt Steaua nu a jucat nimic in retur, a avut doar noroc.
Iar sa dati vina din nou pe Zapata este incorect. Mingea a sarit aiurea exact in momentul in care vroia el s-o loveasca. Dar chiar si asa, vinovat e fundasul (Baciu parca) care a pasat inapoi desi avea o gramada de alte solutii si l-a pus pe Zapata in situatie grea - nu avea voie sa prinda cu mana. Cel mai bun portar din lume (numiti-l voi) ar fi patit la fel. Dar asta e Steaua: aparare de branza, mijloc de rahat si atacanti priceputi... la table.
Oricum, nu castiga nici Steaua nici Dinamo :lol:
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
...mah oameni buni parca i-mi aduc "IO aminte o replica de-a lui nea MARIN..." :( E NISTE BOI"...de unde nu-i...nici dumnezeu nu cere...!, i-mi venea sa arunc televizorul pe geam de oftica cind am vazut ce "chiftele" are steaua ...!!! :evil: :evil: :evil: , cu asemenea jucatori cred ca au toate sansale sa cistige...la CLAPACIOAGE :cry: , nu-mi venea sa cred la sfirsitul meciului ca steaua nu a avut nici-un sut pe spatiul porti... :evil: :evil: :|
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
valic

Post by valic »

Fae frate,

Hai Steaua :D :lol: :D :) ;) :lol: :evil: :twisted: :roll: :? :o :( ;)
Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Bravo baietiiiiiiiiiiii
Valic
0744 644 368
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

valic wrote:Dinamo e in carti de azi, a batut si pe Galati.
Si ce daca ??? :lol:
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Post Reply

Return to “Cafenea”