Moderators: dutustoica, PETREMAN
Relax...relax...nu este nimic neobisnuit in asta.....sau este!?!Dumitrescu Iancu wrote:Bine ai venit!observ ca-ti alegi ca nick-name numai personaje cu oarece puteri supranaturale!Oare sa insemne ceva chestia asta?
Ionuţ,zeus wrote:Salutare!Sa ma prezint....Cristache Ion....bla-bla-bla....sunt acelasi numai ca postez aici....Zeus(ca pe alte forumuri)!
Daca se face un referendum prin care se doreste sa redevin...Rumburakk....o fac!
zeus wrote:Bine...bine...accept!...da' nu te uit!
Ce vrei să spui FAE, cine l-a umilit??FAE wrote:SALVE
![]()
Ioane da-ti 2 perechi de palme...,de dreq te-ai timpit...te lasi "umilit de totii" ?,parca ai fi papusa lor...
Am impresia ca ne-am uitat...gradele!FAE wrote:SALVE
![]()
Pai daca a cedat si nu si-a ales ce nume de user a vrut....... papusa![]()
![]()
Ioane, esti binevenit. Fii sigur de asta. De ce n-am spus-o si ceilalti? Pentru ca Albatrin a zis ceea ce am fi vrut sa zicem si noi. De aia e...AlBatrin. Referitor la nume, putea fi si Zamolxe.............noi tot de Rumburakk te stim. Si.. asta e important.zeus wrote:Am impresia ca ne-am uitat...gradele!FAE wrote:SALVE
![]()
![]()
Sunt cine vreau eu.......Zeus...Rumburakk....dar mereu am ramas tot ....eu! Ce bine ar fi fost ca multi altii sa faca sau sa reuseasca chestia asta!....Chiar nu conteaza....ptr mine...si cred ca nici pentru Albatrin....era doar un timid....Bine ai venit!....nespus de altii......de ce oareeee???![]()
Prietene, daca citesti postarile ulterioare prezentarii tale, vei constata ca Purtatorul de cuvant al PC 21, ti-a urat "bun venit". Iar purtatorul de cuvant, cel putin in acceptiunea mea, "poarta vorbele" intregii asociatii.dutustoica wrote:Ioane, esti binevenit. Fii sigur de asta. De ce n-am spus-o si ceilalti? Pentru ca Albatrin a zis ceea ce am fi vrut sa zicem si noi. De aia e...AlBatrin. Referitor la nume, putea fi si Zamolxe.............noi tot de Rumburakk te stim. Si.. asta e important.zeus wrote:Am impresia ca ne-am uitat...gradele!FAE wrote:SALVE
![]()
![]()
Sunt cine vreau eu.......Zeus...Rumburakk....dar mereu am ramas tot ....eu! Ce bine ar fi fost ca multi altii sa faca sau sa reuseasca chestia asta!....Chiar nu conteaza....ptr mine...si cred ca nici pentru Albatrin....era doar un timid....Bine ai venit!....nespus de altii......de ce oareeee???![]()
[/quote][/quote]cezar wrote:[
Prietene, daca citesti postarile ulterioare prezentarii tale, vei constata ca Purtatorul de cuvant al PC 21, ti-a urat "bun venit". Iar purtatorul de cuvant, cel putin in acceptiunea mea, "poarta vorbele" intregii asociatii.
Hopa !cretzu wrote:Marius Neagoe din Brasov.
Bine ai venit Marius Neagoe din Brasov. Sper ca vei contribui la intarirea "ligii ardelene"FAE wrote:SALVE
![]()
BINE AI VENIT...prietene pescar,hai ca incet incet sintem cit mai multii...!
Petru Burian wrote:Bine ai venit Marius Neagoe din Brasov. Sper ca vei contribui la intarirea "ligii ardelene"FAE wrote:SALVE
![]()
BINE AI VENIT...prietene pescar,hai ca incet incet sintem cit mai multii...!![]()
![]()
Sa inteleg Dom'Fae ca esti ardelean![]()
![]()
![]()
AI dreptate nea Eugen ! Sunt nascut in 1970 feb 18 in Campina Prahova si locuiesc in Brasov din 1976 .Eugen Fetes wrote:Petru Burian wrote:Bine ai venit Marius Neagoe din Brasov. Sper ca vei contribui la intarirea "ligii ardelene"FAE wrote:SALVE
![]()
BINE AI VENIT...prietene pescar,hai ca incet incet sintem cit mai multii...!![]()
![]()
Sa inteleg Dom'Fae ca esti ardelean![]()
![]()
![]()
Da! Este ardelean dupa... roata de la masina...