Deschid acest topic ptr. a raspunde la postarile unora sau provocari in alte topicuri
Topic nou cu raspunsuri la "de toate"
Moderator: dutustoica
Topic nou cu raspunsuri la "de toate"
Deschid acest topic ptr. a raspunde la postarile unora sau provocari in alte topicuri
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Re: Topic nou cu raspunsuri la "de toate"
:DSALVE
Daca deranjeaza sau credeti ca nu i-si are rostul se poate sterge...idem daca deja exista in topic asemanator
Daca deranjeaza sau credeti ca nu i-si are rostul se poate sterge...idem daca deja exista in topic asemanator
Last edited by FAE on 31 Oct 2009, 08:05, edited 2 times in total.
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Mah IOANE ( Rumburak sau Zeus) cum vrei tu s-o iei...
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Pai hai sa clarificam niste aspecte...nu o iau ....o dauFAE wrote:SALVE
![]()
Mah IOANE ( Rumburak sau Zeus) cum vrei tu s-o iei...,tu vrei mereu sa bei "de gloaba..."deja te-ai gindit cum sa pei o palinka de Banisor de gloaba...!
![]()
![]()
continuarea la aia cu papusa o sti tu...in bot.
P.s. Ai vazut ce bine este sambata dimineata....ziua cand ai voie la calculator????
Ce modest esti tu Ioane...
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Ai bolunzit de tot...stau rau cu timpul dar....marti trebuie sa primesc raspunsul la o oferta trimisa(o lucrare in Stefanesti)...daca iese, ies si eu din criza....dau eu de baut, basca partida la stiuca!FAE wrote:SALVE
![]()
Ce modest esti tu Ioane...![]()
![]()
,mai bine zi dreq cind vi in Bucuresti sa stam si noi la taclale si de ce nu...o palinka...(stai linistit ca o dau "IO)...
,poate iesim la o stucareala citeva ore,ce zici?
FAE Ardelean...
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Ptr. totii cei care m-au tot "fredonat" la cap...este OK din acest moment am sa incerc sa postez cit mai putin sau chiar de loc, citesc nimic de zis...! dar nu am sa mai dau satisfactie unora sa m-a futa la cap cu anti STEAUA sau Becali...am observat ca nimeni nu a inteles ca "IO nu sint sustinatorul lui Becali... sint stelist si atit, nu am afaceri cu steaua, sau cu Becali... ca m-a duc la meciurile ei( cind am timp)ptr. ca am abonament este cu totul alt ceva...sint stelist de mic copil si asa cum multi dintre d-vs sinte-ti nostalgici de pe anumite timpuri sau lucruri asa si "io cu steaua.De fapt Geo daca vrei chiar i-mi poti inchide contul...nu este nici-o suparare, este site-ul vostru si procedati cum vre-ti d-vs, dar nu m-a puteti obliga sa accept niste idei ale unora ...ok ???,
daca vre-o data cineva are nevoie de mine stie unde m-a poate gasi si in cazul in care apeleaza ptr. vru-n ajutor il voi ajuta neconditionat indiferent cine ar fi el....
SA TRAITI MULT MAI BINE.
FAE, ai o varianta mai buna !
Exista un sait intitulat www.stelisti.ro unde te poti loga si poti s-o proslavesti pe Steaua la nesfarsit, fara sa te contrazica cineva.
Aici oamenii se pricep mai mult la pescuit, d'aia esti contazis. Ei nu-si dau seama ca Steaua este mai buna decat FC Barcelona, dar o persecuta arbitrii.
Iar tu te superi degeaba, atata timp cat tu deschizi discutia despre "tantalaii eurociobanului", daca esti contrazis si adus cu picioarele pe pamant, te oftici !
Asta este problema !
Exista un sait intitulat www.stelisti.ro unde te poti loga si poti s-o proslavesti pe Steaua la nesfarsit, fara sa te contrazica cineva.
Aici oamenii se pricep mai mult la pescuit, d'aia esti contazis. Ei nu-si dau seama ca Steaua este mai buna decat FC Barcelona, dar o persecuta arbitrii.
Iar tu te superi degeaba, atata timp cat tu deschizi discutia despre "tantalaii eurociobanului", daca esti contrazis si adus cu picioarele pe pamant, te oftici !
Asta este problema !
- Petru Burian
Foarte corect Dom'FAE si in concordanta cu Drepturile omuluiFAE wrote:...sint stelist de mic copil si asa cum multi dintre d-vs sinte-ti nostalgici de pe anumite timpuri sau lucruri asa si "io cu steaua
In rest, sa auzim numai de bine
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
-
Dumitrescu Iancu
Mah,Fae,tu ne faci capul mare cu steluta ta,vii si ne povestesti de nush-ce presimtiri apropos de scor,ne provoci sa te contram (bineinteles la modul amical),si dupa ce ologii aia incaseaza iar o caciula de boabe,tot tu te superi,ca ciobanul pe sat(stai linistit,asta era alt cioban).Pai e frumos?
Nu-ti inchide nimeni contul,nu-ti strerge postarile,atata doar ca fiecare are pareri diferite,mai ales cand e vorba de echipa aia,cum ziceai ca o cheama?
Nu-ti inchide nimeni contul,nu-ti strerge postarile,atata doar ca fiecare are pareri diferite,mai ales cand e vorba de echipa aia,cum ziceai ca o cheama?
Oare cine ajunge in turul doi...???
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Cum cine FAE, Steaua şi Jiji...

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Ce-a fi facut Steaua la Ploiesti, cu Astra ?Albatrin wrote:Cum cine FAE, Steaua şi Jiji...![]()
![]()
Poate ne spune FAE !
Sincer.. NU STIU...ACUM AM AJUNS A CASA...vorba unuia de pacili-sa... II FUT IN GURA...i-mi fac nervi degeaba !
SA TRAITI MULT MAI BINE.
-
Dumitrescu Iancu
In sfarsit,Fae,ai ajuns si tu la o concluzie corecta!
Bravo!!!
FAE, când mă vezi cere-mi urgent berea pe care TREBUIE să ţi-o dau pentru această "concluzie corecta!"Dumitrescu Iancu wrote:In sfarsit,Fae,ai ajuns si tu la o concluzie corecta!![]()
![]()
Bravo!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
-
dutustoica
- Moderator
Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul, iar tipul ala caruia i se zice "Fiara", batjocorit de eurocioban in fel si chip a promis RAZBUNARE !
Nu va vad bine, mi-e mila de voi ca de saracu' Luca Lacrima !
-
Dumitrescu Iancu
Cum adica "jucati","mi-e mila de voi"?Cuuum,si tu,Dutule!cezar wrote:He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul![]()
![]()
![]()
Nu va vad bine, mi-e mila de voi
![]()
![]()
(Urmaream in seara asta,pe TVR2,istoria finalei de cupa din 1940:Venus-Rapid!Au fost necesare 4(patru) meciuri pentru a se desemna o castigatoare!A castigat Rapid cu scor general 10-9,dar ma intreb pe unde erau atunci steluta si "groparii"?