A mai patit cineva?

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
Gabi

A mai patit cineva?

Post by Gabi »

Am pus un mesaj nevinovat pe mesageria pr. APS. Eram pe acolo :oops: ...Uitandu-ma azi sa vad daca destinatarul a citit mesajul ... ,surpriza. Mi se comunica ca :D nu mai am acces ...Nicio problema ,dar puteau sa ma fi anuntat inainte ,ca sa salvez oarece. :mrgreen:
chestii socoteli
mikcutu

Re: A mai patit cineva?

Post by mikcutu »

Da, si eu am patit acelasi lucru si se pare ca nu suntem singurii: http://www.pescar-sportiv.ro/forum/viewtopic.php?t=2496
Za dacs cam from za tracs!
valic

Post by valic »

NU INTELEG DE CE VA MIRA .............
ATATA POATE VASILE $ CO ..............
Valic
0744 644 368
mikcutu

Post by mikcutu »

nu cred ca este ceva voit in asta. si lui Ariston i s-a intamplat.
Za dacs cam from za tracs!
Miyagi

Post by Miyagi »

Urat.
Albatrin

Post by Albatrin »

Miyagi wrote:Urat.
...şi tardiv...
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Eu, care am inclinatii in a aborda paharul dinspre partea plina, cred ca mai degraba sunt ceva probleme de functionare. Sa mai avem putina rabdare.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Adar Marian

Post by Adar Marian »

E doar o problema pe server sau o setare generala a functiilor forumului, asa ca hai sa nu facem din tantar, armasar, ca nu-si are rostul.
Pe de alta parte saitul apartine APS-ului, ei l-au platit, lor le revine sarcina intretinerii lui; cui ii convine, il viziteaza, il foloseste, cui nu, nu si cu asta, basta.
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:E doar o problema pe server sau o setare generala a functiilor forumului, asa ca hai sa nu facem din tantar, armasar, ca nu-si are rostul.
Pe de alta parte saitul apartine APS-ului, ei l-au platit, lor le revine sarcina intretinerii lui; cui ii convine, il viziteaza, il foloseste, cui nu, nu si cu asta, basta.
Corect...iar noua ne pasa de saitul APS-ului tot atat cat si de dispatitia dinozaurilor (la sfarsitul Jurasicului). :lol: :lol: :lol:

Treaba lor !
Gabi

Post by Gabi »

Mihai Vinturache wrote:Eu, care am inclinatii in a aborda paharul dinspre partea plina, cred ca mai degraba sunt ceva probleme de functionare. Sa mai avem putina rabdare.
Nu ma intrebati ce si cum ,eu unul m-am lamurit .Doar atat :Vasile-i un boier.Sa ridice primul piatra...... Pt. mine subiectul e inchis.
chestii socoteli
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Pe Gabi eu l-am lamurit ce s-a intamplat. Decizia lor (APS) este una corecta. Fiecare este dator sa-si protejeze "patrimoniul". Aduceti-va aminte ca exact tactica asta am avut-o si eu cand s-a infiintat APS, pe pescuitul.ro (mesaje private prin care invitam usseri de acolo sa viziteze site al APS) si nu numai. Pescuitul.ro nu era/este o asociatie (nici y-mess, nici yahoo, nici gmail etc) si... era "permis" in ceeace ma priveste :lol:. In situatia de fata APS este o asociatie (buna, rea, asa cum este dar este o asociatie si are in "custodie" membri). Cati dintre voi au ajuns la APS in urma unor asemenea mesaje primite pe mess, e-mail sau pe privatul lui pescuitul.ro de la mine? Sa mai repet si eu chestia cu "sa arunce primul piatra..."?

P.S. Tot ce am scris este un simplu scenariu care poate ca s-a realizat... poate nu. Orice s-ar fi intamplat in realitate si ce anume ar fi condus la aceasta masura nu ar trebui sa ne intereseze atat timp cat site este al lor, si-l platesc => deciziile de guvernare a lui apartin APS fara niciun echivoc. Chestia cu "atata poate VASILE $ CO..." sa fie lasata mai la "coada" ca NIMENI nu-i usa de biserica. Gresesc?
0745578278
Adar Marian

Post by Adar Marian »

De fiecare data cand Vasile a fost pomenit, in lunga lista de acuzatii ce-l insotea si-a facut loc observatia devenita laitmotiv: cinstit.
Pentru mine-i de-ajuns.
La buna vedere!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Am vazut ca acum sunt permise mesajele private. Eu cred ca a fost doar un semnal catre... nu stiu cine.
0745578278
Post Reply

Return to “Cafenea”