Se apropie ziua cea mare....
Moderator: Pacapescarul
Re: Se apropie ziua cea mare....
daca imi da nevasta-mea niste bani { cota parte din alocatia baiatului} parca parca as intinde si eu cortul freo 2 zile.
- mihai_mura
Mariuse, ori are baiatul alocaţie mare ori ai tu cortul mic?! 

Breee afurisită delta asta. Ce o fi în ea acolo de vă atrage aşa tare? Nici nu a dat colţul ierbii şi voi gata ca huni năvală. Mai staţi bre şi pe la căşi pe la femei . Nu poate omul să meargă liniştit în deltă că, hop la coadă mai ceva ca la remat cu rabla. Programe, meniuri , serate, fripturi, rîtani, miei, vinuri, ţuici, schinduci, vodci …Aoleo ce o mai fi. Chinuiţi rău. Să vedeţi şi voi cum este să ai o fabrică de rulmenţi în cap după o serată de pomină. Mare minune dacă nu s-or aşeza la coadă şi ceva novici în ale deltei. Aaaaa era să uit . Avînd în vedere că avem bagaje multe noi am renunţat la sculele de pescuit. Nu pescuim. Pescuim la rîmă albastră. Aşa demonstrăm că suntem şi ecologişti. Mi-a trecut un zvon pe la ureche. Cică au apărut şi niscai scrumbii. Mihai dacă vrei noi avem cafenea de patru ori pe zi : dimineaţa, la prînz, seara şi noaptea. Care vrei să o derogăm?
cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
fo 5 ore as zice io, dar iti trebuie si mult curaj ( ase citi nebunie), iar tie nu-ti lipseste .............ghinozo wrote:cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
Valic
0744 644 368
0744 644 368
mihai_mura wrote:Mariuse, ori are baiatul alocaţie mare ori ai tu cortul mic?!
e lasa bre nea
Mihaita,simpaticule....ca o sa-mi iau si eu un living ca voi....sa nu mai radeti de cotineata mea.

-
ghinozo wrote:cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
Poi,Ghinozo,din Dunavatu pan`la Mila,cu chestia aia de plaja la care tu ii zici barca,faci cam taman ale` doua zile ce vrei sa le iei liber de la nevasta!

Nu se pune problema cît faci ci dacă ajungi. Ar trebui să intri pe Perivolovca să intri pe Litcov apoi intri pe Canalul Crişan - Caraorman apoi stînga şi ieşi in Duăre la Crişan, faci dreapta traversezi Dunărea faci sînga-n loc la Lebăpda intri pe Dunărea veche ajungi la Mila 23 treci de ea şi intri pe Şontea. Acolo mergi după mirosul de tochitură şi de fripturi. Acum serios vorbind traseul este cel real dar este riscant din toate punctele de vedere. Curenţi foarte puternici, traseu necunoscut, motor mic, barcă nesigură etc. Nu rentează riscul. Ştiu că ai spiritul aventurii dar nici aşa . Una peste alta faci o zi fără 2-3 ore.ghinozo wrote:cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
Last edited by Valentin Petrovici on 04 Mar 2010, 15:55, edited 1 time in total.
Pai da da` Maros mai nou si-a luat Baracuda de 3,3m.Dumitrescu Iancu wrote:ghinozo wrote:cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
Poi,Ghinozo,din Dunavatu pan`la Mila,cu chestia aia de plaja la care tu ii zici barca,faci cam taman ale` doua zile ce vrei sa le iei liber de la nevasta!![]()
![]()
Mai pui doua zile la intoarcere(daca mai ai petice si pentru-ntors) si asta e partida!
![]()
![]()
Drum bu...pardon,vant din pupa!(daca stii care-i aia,nu ca ar avea vreo importanta!)
![]()
![]()
Nu te lasa Marose pacalit

ghinozo wrote:cam cat fac cu guma mea cu motor de 4cai din dunavatu de jos pana acolo? si cam care ar' fi traseul? repere?
Trei zile minimum...daca nu cumva te intalnesti cu ETERNITATEA ! Doamne fereste !

Ah, Ghinozo, uitasem sa ti-ai luat barca noua, cu sta mai merge treaba.
Traseul e cel spus de Vali P, nu e chiar asa dificil, sunt altele mult mai nashpa, aste este fff simplu.
Traseul e cel spus de Vali P, nu e chiar asa dificil, sunt altele mult mai nashpa, aste este fff simplu.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
pai...ori 2 ori 3...hai hotarati odata
, sa stiu cate provizii iau la mine
,am inteles ideea de baza....da,nea vali ...e complicat ...mai alees ca nu stiu traseul..e greu.....da nu ma dau batut

-
ghinozo wrote:pai...ori 2 ori 3...hai hotarati odata, sa stiu cate provizii iau la mine
![]()
,am inteles ideea de baza...da nu ma dau batut
![]()
Mah,tu nu ai fost in stare sa traversezi Dunarea cu barca cand era oleaca de ceata,dar sa te incumeti la un asa drum cand nu cunosti catusi de putin locurile!Inteleg ca e mai usor sa te care cele 64kg(plus motorul) pe tine,decat tu pe ele,dar nu merita,e drum,nu gluma!

Fraţilor hai să dăm dovadă de maturitate atît în comportament cît şi în gîndire. Nu are rost să transformăm ceva ce vrem a fi frumos în vreo tracedie. Cum bine ştiţi cu focul şi cu apa nu te joci. Mai este timp şi pentru alte acţiuni. În mai după 15 cînd se deschide pescuitul pe Chilia noi mergem pe Cernovca. Sănătoşi să fim. Hai să fim lucizi şi să mai avem puţimă răbdare. Vă rog abandonaţi orice idee de risc. Sunt curenţi extrem de puternici din cauza apei crescute.ghinozo wrote:pai...ori 2 ori 3...hai hotarati odata, sa stiu cate provizii iau la mine
![]()
,am inteles ideea de baza....da,nea vali ...e complicat ...mai alees ca nu stiu traseul..e greu.....da nu ma dau batut
![]()
Fraţilor hai să dăm dovadă de maturitate atît în comportament cît şi în gîndire. Nu are rost să transformăm ceva ce vrem a fi frumos în vreo tracedie. Cum bine ştiţi cu focul şi cu apa nu te joci. Mai este timp şi pentru alte acţiuni. În mai după 15 cînd se deschide pescuitul pe Chilia noi mergem pe Cernovca. Sănătoşi să fim. Hai să fim lucizi şi să mai avem puţimă răbdare. Vă rog abandonaţi orice idee de risc. Sunt curenţi extrem de puternici din cauza apei crescute.Valentin Petrovici wrote:ghinozo wrote:pai...ori 2 ori 3...hai hotarati odata, sa stiu cate provizii iau la mine
![]()
![]()
din prima postare a lu talica am inteles ca nu e de mine, e ttraseu lung si pingeaua nu ma tine...am renuntat la idee...vb si noi ..asaa in 'sprit' de gluma...
@ nene iancule....crezi ca tu nimereai malu allalt'??...mie mi-au trebuit 5 incercari...dar era prima data cu motoru...daca eram la pagaie....era altceva...
-
Eu stiu ce sa zic Mariusica?Hai ca era ceata si nu aveai repere pe mal,da`apa o vedeai?De cum merge curentul iti dadeai seama?Din stanga,din dreapta?Si ar mai fi,da` te las sa te mai gandesti!Ce naiba,era doar de trecut o garla,nu de traversat Atlanticul!!!ghinozo wrote:
din prima postare a lu talica am inteles ca nu e de mine, e ttraseu lung si pingeaua nu ma tine...am renuntat la idee...vb si noi ..asaa in 'sprit' de gluma...
@ nene iancule....crezi ca tu nimereai malu allalt'??...mie mi-au trebuit 5 incercari...dar era prima data cu motoru...daca eram la pagaie....era altceva...

Nu le are Ghinozo cu navigatu' el nu a auzit de lumina solara, curenti, valuri, vant, etc si nici la cursuri nu vrea sa mearga ............ treaba lui ............Dumitrescu Iancu wrote:Eu stiu ce sa zic Mariusica?Hai ca era ceata si nu aveai repere pe mal,da`apa o vedeai?De cum merge curentul iti dadeai seama?Din stanga,din dreapta?Si ar mai fi,da` te las sa te mai gandesti!Ce naiba,era doar de trecut o garla,nu de traversat Atlanticul!!!ghinozo wrote:
@ nene iancule....crezi ca tu nimereai malu allalt'??...mie mi-au trebuit 5 incercari...dar era prima data cu motoru...daca eram la pagaie....era altceva...![]()
![]()
Valic
0744 644 368
0744 644 368
GHINO nu interpreta greşit. Din partea mea este loc pentru toţi în condiţţile în care nu există riscuri. Uite acum 5 minute a anunţat la ştiri că doi pescari sunt daţi dispăruţi pe Lacul Sinoie. Deci reţine pescari. Meseriaşi . Nu interpreta că nu am vrea să fii lîngă noi. În rest dacă a fost o simplă glumă m-ar bucura. ai observat că şi noi mai facem glume aici. Fără sare şi piper tochitura nu are gust şi nu prea merge spriţul.
oho...stai bre nea vali ...ca nus' 'oparit' de fel....am capisciuit eu...ca nu e de mine...si asta am zis...nu am interpretat in nici un fel....si nici nu m a supun la riscuri aiurea...ma gadilau si pe mine destele' oleaca..hihih,cand va' vaz ca pregatiri...alea alea...ti-o ia mintea aiurea
,cum sa ma supar ..intr -o zi cum e asta,plina de istorie

-
Ghineo,vazui io ceva pe la Istoria Zilei!Oare asa se explica de ce esti tu asa de "agitat"?Cutremurul sa fie de vina?Nu de alta,dar sa-ti uram si noi de sanatate,de una,de alta,de bafta la pescuit,d-alde d-astea!Zi o vorba!