Topicul politic - azi, Basescu
Moderator: administrator
Re: Topicul politic - azi, Basescu
Să nu zicem că aleşii noştrii nu au grijă de pescari.
http://www.poze.name/poza_detalii.php?id_pz=11
http://www.poze.name/poza_detalii.php?id_pz=11
O fi evoluat de la "jucator" la 'spectator", mai stii ?Marian BARUTZ wrote:Ba nene, dupa cum se scurge discutiunea bag sama ca basescu nici d-un topic de pescari fara "activitate" nu mai e in stare sa mai sustinaO fi si din cauza ca de apropae doua luni a cam disparut de pe strase

baselu apare cand trebuie si castiga de fiece data
o avea el o mie de defecte, dar a castigat toate alegerile la care a participat.

-
Ai dreptate da` poate te intrebi, da` mie,tie adica noua, nu lui si alor lui, la ce ne-a folositmarian_i wrote:baselu apare cand trebuie si castiga de fiece datao avea el o mie de defecte, dar a castigat toate alegerile la care a participat.

- Petru Burian
Am vazut-o si eu, fiind una din "obiectivele" vizitate conf. programului didactic de la biologie.cezar wrote:Cand era morga pe "cheiul garlii", pe la Cauzasi (iti aduci aminte?), era o expozitie de borcane pline cu formol, care contineau si parti anatomice ale unor personaje celebre.
Cel mai mare succes au avut borcanele cu diferite tipuri de himene

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
- Petru Burian
Domn'AdarAdar Marian wrote:Genomul rasial oltenesc e preponderent de tip cuman, adica ten creol, par des si negru, sprancene drepte cu spatiu generos intre ele, statura mica spre medie, rareori prezentand tendinte de obezitate - oltenii grasi nu-s olteni, mon cher! O alta observatie absolut necesara in contextul temei topicului si a postarii din pagina anterioara, e ca nu indragesc genul manelistic, folclorul fiind nu doar bogat, extrem de variat, ci si unul cu linia melodica cea mai apropiata de perfectiunea formei - in varianta ca ea exista. Cu titlu de curiozitate fac observatia ca la nuntile din zona inca se canta la caval, iar spre ziua, cand zaibarul s-a lasat din creieri la genunche, doinele au mare cautare, cantaretii din frunza fiind cei mai apreciati.
Vali C., te recunosti in descriere?
nu's priceput in istorie, dar parca auzisi ceva de oares'ce Legiuni romane alcatuite din israeliti, care au zabovit binisor in zona, basca "impamantenirea" veteranilor

Oops !! Acu vazui ca Domn'Cezar a lamurit misterul

Io ca tot ardeleanul, citesc si intervin "in ordinea" postarilor

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
dar ilescu si constantinescu la ce ne-au folosit? dar parlamentul asta stufos la ce ne foloseste? ia incearca sa-ti dai si tu un raspuns.Marian BARUTZ wrote:Ai dreptate da` poate te intrebi, da` mie,tie adica noua, nu lui si alor lui, la ce ne-a folositHai incearca sa-ti dai tie, in primul rand, un raspuns!
- Adar Marian
... si uite cum incet-incet s-ajunge la concluzia (fireasca 'au ba, ce importanta mai are?) ca o dictatura n-ar fi chiar de lepadat si dac-ar exercita-o un despot luminat, i-om multumi, bashca BOR o sa-l inalte-n randu' sfintilor peste un numar de ani... 

nu cred ca ne dorim un despot, fie el si luminat. dar cu siguranta ne dorim un parlament unicameral, cu maxim 300 de parlamentari.
- Adar Marian
"Ambiţia lui Crin Antonescu poate duce la radierea Partidului Naţional Liberal! Potrivit legii partidelor politice, congresul PNL poate modifica statutul, dar acesta va deveni legal de abia după o lună de zile. Şeful liberalilor vrea să schimbe statutul într-o zi, iar in ziua următoare să aleagă viitoarea conducere după noile prevederi."
Ramane cum ne-am inteles: un tampit, un complexat, un chinuit, un vesnic luzar.
... si cand te gandesti c-au fost oameni care l-au crezut compatibil funciei de Presedinte! Poate de scara, cel mult.
... si cand te gandesti c-au fost oameni care l-au crezut compatibil funciei de Presedinte! Poate de scara, cel mult.
-
Mariane este mai mult decat evident ca tu ai un dinte, rupt, impotriva lu` Antonescu! Sincer nu inteleg de ce, Antonescu nu a reprezentat si nu va reprezenta un pericol pentru cel pe care tu ll iubesti, din simplul motiv ca-n viitor iubitu` tau pres nu mai are ambitii politice (cel putin asa a declarat). Apoi de nerozi(i) viata e plina! Hai sa ne aducem aminte ce-a declarat personaju` iubit ca va face a doua zi dupa realegerea lui ca pres! Mai ti minte? Ce vroia el era in contradictie cu constitutia, da` ce se-mpiedica el d-o carte! Ca dupa aia a dat-o cotita, nu mai conteaza! Ce zici ramane cum ne-am inteles sau ia zi, de pres de scara o fi mai bun!Adar Marian wrote:"Ambiţia lui Crin Antonescu poate duce la radierea Partidului Naţional Liberal! Potrivit legii partidelor politice, congresul PNL poate modifica statutul, dar acesta va deveni legal de abia după o lună de zile. Şeful liberalilor vrea să schimbe statutul într-o zi, iar in ziua următoare să aleagă viitoarea conducere după noile prevederi."
Acum sa-ti spui drept, compabil era poate capabil mai putin

Pana si Marea Adunare Nationala avea 364, daca nu ma insel !marian_i wrote:nu cred ca ne dorim un despot, fie el si luminat. dar cu siguranta ne dorim un parlament unicameral, cu maxim 300 de parlamentari.

-
marian_i wrote:dar ilescu si constantinescu la ce ne-au folosit? dar parlamentul asta stufos la ce ne foloseste? ia incearca sa-ti dai si tu un raspuns.
Raspunsu` matale cu iliescu si constantinescu este ca sarmaua si mititelu, specific romanesc! Eu n-am adus in discutie pe cei doi sau o eventuala comparatie cu mandatul (mandatele) celor doi, indemnul meu era sa-ti gasesti singur un raspuns la rezultatu` "triumfurilor" permanente ale basescului si efectele lui asupra fiecaruia dintre noi. Nu am fost un simpatizant al lui constantinescu chiar daca l-am votat iar despre iliescu, ca despre morti! De altfel greseala cu constantinescu am retetat-o si-n 2005 cu basescu, din pacatemarian_i wrote:nu cred ca ne dorim un despot, fie el si luminat. dar cu siguranta ne dorim un parlament unicameral, cu maxim 300 de parlamentari.

Problema parlamentului este pentru mine ultima problema care ma preocupa! Nu cred ca diminuand numarul de camere se va realiza ceva chiar daca gandesc ca numarul parlamentarilor ar trebui micsorat. Dar la fel ca si votul nominal efectele unor astfel de masuri in situatia Romaniei si cea economica mondiala este, cum scriam pe alt forum, ca o frectie la un picior de lemn cu mentiunea ca la frectie obti totusi ceva! Lustru....! Problemele urgente ale Romaniei care se scufunda putin cate putin in fiecare zi sunt cu totul altele si nu numarul camerelor si al parlamentarilor! Dar daca tu crezi ca asta-i freaca pe romani e problema ta.
Stai nitel, ca n-au baietii timp de dictatura ! Crezi ca le convine ?Adar Marian wrote:... si uite cum incet-incet s-ajunge la concluzia (fireasca 'au ba, ce importanta mai are?) ca o dictatura n-ar fi chiar de lepadat si dac-ar exercita-o un despot luminat, i-om multumi, bashca BOR o sa-l inalte-n randu' sfintilor peste un numar de ani...
Acuma au alte treburi ! Cu bugetarii au terminat-o, cu pensionarii se lupta inca, cu alocatiile copiilor au dat-o pe dupa corcodus, astazi a aparut chestia cu persoanele cu handicap. Cica o modificare de ultima ora ii lasa fara "scutirile de impozit", care, intre altele, exista si-n Bangladesh. La mai mare, nene Mariane !
Camere parlamentare s-ar putea sa avem chiar 3 (trei). Este posibil sa apara si un Parlament al Regiunilor !Marian BARUTZ wrote:marian_i wrote:dar ilescu si constantinescu la ce ne-au folosit? dar parlamentul asta stufos la ce ne foloseste? ia incearca sa-ti dai si tu un raspuns.Raspunsu` matale cu iliescu si constantinescu este ca sarmaua si mititelu, specific romanesc! Eu n-am adus in discutie pe cei doi sau o eventuala comparatie cu mandatul (mandatele) celor doi, indemnul meu era sa-ti gasesti singur un raspuns la rezultatu` "triumfurilor" permanente ale basescului si efectele lui asupra fiecaruia dintre noi. Nu am fost un simpatizant al lui constantinescu chiar daca l-am votat iar despre iliescu, ca despre morti! De altfel greseala cu constantinescu am retetat-o si-n 2005 cu basescu, din pacatemarian_i wrote:nu cred ca ne dorim un despot, fie el si luminat. dar cu siguranta ne dorim un parlament unicameral, cu maxim 300 de parlamentari.![]()
Problema parlamentului este pentru mine ultima problema care ma preocupa! Nu cred ca diminuand numarul de camere se va realiza ceva chiar daca gandesc ca numarul parlamentarilor ar trebui micsorat. Dar la fel ca si votul nominal efectele unor astfel de masuri in situatia Romaniei si cea economica mondiala este, cum scriam pe alt forum, ca o frectie la un picior de lemn cu mentiunea ca la frectie obti totusi ceva! Lustru....! Problemele urgente ale Romaniei care se scufunda putin cate putin in fiecare zi sunt cu totul altele si nu numarul camerelor si al parlamentarilor! Dar daca tu crezi ca asta-i freaca pe romani e problema ta.
Vom trai si vom vedea !
- Adar Marian
Nea Barutz, din capu' locului tre' sa lamurim doua aspecte:Marian BARUTZ wrote: Mariane este mai mult decat evident ca tu ai un dinte, rupt, impotriva lu` Antonescu! Sincer nu inteleg de ce, Antonescu nu a reprezentat si nu va reprezenta un pericol pentru cel pe care tu ll iubesti, din simplul motiv ca-n viitor iubitu` tau pres nu mai are ambitii politice (cel putin asa a declarat). Apoi de nerozi(i) viata e plina! Hai sa ne aducem aminte ce-a declarat personaju` iubit ca va face a doua zi dupa realegerea lui ca pres! Mai ti minte? Ce vroia el era in contradictie cu constitutia, da` ce se-mpiedica el d-o carte! Ca dupa aia a dat-o cotita, nu mai conteaza! Ce zici ramane cum ne-am inteles sau ia zi, de pres de scara o fi mai bun!
Acum sa-ti spui drept, compabil era poate capabil mai putinDa` ce mai conteaza si aia care au urcat cu mandatu-n mana Dealul Cotrocenilor erau compatibili dar din nenorocire au demonstrat cu prisosinta ca-s la fel de incapabili iar uni au stat cate 2 sau chiar 3 mandate
1 - N-am niciun dinte impotriva antonescului, nici rupt si nici intreg, pur si simplu il vad ca pe unul in stare doar de vocalize, nimic mai mult, ori ca sa fie om politic, parol ca nu-i de ajuns.
2 - Nu-l iubesc pe Basescu. Dom'le, una la mana ar fi ca-s heterosexual convins si practicant, iar a doua ca are destul de multe derapaje care sa mi-l faca profund antipatic, la limita suportabilitatii. Spilu-i ca alde Antonescu si oricare lider PSD au depasit-o cu ceva vreme-n urma.
raspunsul meu e in ton cu intrebarea lu' matale. afla ca nu am de unde sti ce efect a avut triumful basescian asupra ta sau asupra altora.in privinta parlamentului, iar nu stiu in ce masura reducerea numarului de parlamentari face obiectul preocuparilor tale, dar stiu sigur rezultatul referendumului.Marian BARUTZ wrote:Raspunsu` matale cu iliescu si constantinescu este ca sarmaua si mititelu, specific romanesc! Eu n-am adus in discutie pe cei doi sau o eventuala comparatie cu mandatul (mandatele) celor doi, indemnul meu era sa-ti gasesti singur un raspuns la rezultatu` "triumfurilor" permanente ale basescului si efectele lui asupra fiecaruia dintre noi. Nu am fost un simpatizant al lui constantinescu chiar daca l-am votat iar despre iliescu, ca despre morti! De altfel greseala cu constantinescu am retetat-o si-n 2005 cu basescu, din pacate![]()
la fix! exact in ton cu vointa majoritatii exprimata la referendumcezar wrote:Camere parlamentare s-ar putea sa avem chiar 3 (trei).

- Adar Marian
Chiar ca nu pricep rostul urarii din final, insa cum n-am pretentia c-as fi io inteleptu' inteleptilor sau buricu' pamantului, trec si asta in lunga lista a necunoscutelor.cezar wrote:Cu bugetarii au terminat-o, cu pensionarii se lupta inca, cu alocatiile copiilor au dat-o pe dupa corcodus, astazi a aparut chestia cu persoanele cu handicap. Cica o modificare de ultima ora ii lasa fara "scutirile de impozit", care, intre altele, exista si-n Bangladesh. La mai mare, nene Mariane !
Treaba cu impozitarea indemnizatiilor de handicap, a restrangerii scutirilor de care se bucura amaratii astia, emana, ca mai toate celelalte, din mintea si cabinetul unui singur ministru, mai mult ca sigur primul fost ministru din cabinetul Boc.
-
1 - Nene, lamureste-ma lamurindu-te dar ce importanta are atunci,pentru alde matale, "vocalizele" lui? Sau oi fi liberar dezamagit si nu mi-am dat io seama!? Ca altfel nu vaz pen`ce te preocupa asa mult antonescu, mai ales ca nici personagiu` si nici partidu` pe care-l presedentuieste nu mai sunt la putere! Adicalea ce importa are pentru alde matale ca cam ce fel de om politic este dumnealui? Zau, nu pricep si pace!Adar Marian wrote:Nea Barutz, din capu' locului tre' sa lamurim doua aspecte:
1 - N-am niciun dinte impotriva antonescului, nici rupt si nici intreg, pur si simplu il vad ca pe unul in stare doar de vocalize, nimic mai mult, ori ca sa fie om politic, parol ca nu-i de ajuns.
2 - Nu-l iubesc pe Basescu. Dom'le, una la mana ar fi ca-s heterosexual convins si practicant, iar a doua ca are destul de multe derapaje care sa mi-l faca profund antipatic, la limita suportabilitatii. Spilu-i ca alde Antonescu si oricare lider PSD au depasit-o cu ceva vreme-n urma.
2 - Neicusorule nu m-am gandit niciodat, da` niciodat ca-i putea fi pe invers! Da` io stiu daca chestia cu antipatia o fi asa cum zici! Dupa cum le zici inclin sa cred ca n-am gresit, da` io stiu!
3 - Vaz ca n-ai zis nimic de chestia cu baselu si dizolvarea parlamentului "a doua zi dupa alegerea presedintelui", mai ti minte! O fi mai grav fata de afirmatia antonescului cu reglementu` lui!?
Last edited by Marian BARUTZ on 26 Feb 2010, 21:52, edited 1 time in total.
-
Ca sa fiu clar, ma doare exact in pix si de referendum si de rezultatul luimarian_i wrote:raspunsul meu e in ton cu intrebarea lu' matale. afla ca nu am de unde sti ce efect a avut triumful basescian asupra ta sau asupra altora.in privinta parlamentului, iar nu stiu in ce masura reducerea numarului de parlamentari face obiectul preocuparilor tale, dar stiu sigur rezultatul referendumului.

Subiectul era altul da` te ascunzi dupa copac!
Hai sa fi sanatos si sa-ti realizezi visu`, parlament dintr-un singur om