Mare, mare Cafenea !
Moderator: dutustoica
-
- Moderator
Re: Mare, mare Cafenea !
ce-o fi oare cu Rebeu' cum de nu pune el pozele alea, c-a facut o gramada?
Le-a pus, frate, le-a pus. Citeste in pag.2 din topic postarea din 09.02.- ora 15,48 (aia cu trei de aici ). Ultimele doua link-uri sunt cu poze !costin stefanescu wrote:ce-o fi oare cu Rebeu' cum de nu pune el pozele alea, c-a facut o gramada?
Costine... forumul ăsta este mai relaxat la respectarea regulilor... dar eu m-am obişnuit să nu prea le încalc. Prin alte părţi pentru dublu post (adică două postări succesive ale aceluiaşi autor) sigur te alegi c-o săptămână de ban. Indiferent cât de bine intenţionat eşti şi cât de util poate fi mesajul. Se admite doar în cazul cănd a expirat timpul de corectare a mesajului anterior. Aici nefiind cazul... mi-a luat-o mâna înaintea minţii şi asta a fost. Dezavantajul îl constituie faptul că unii s-ar putea să nu vadă că s-a modificat acel mesaj şi să nu citească adăugirea. Exact ce-ai păţit tu.costin stefanescu wrote:ce-o fi oare cu Rebeu' cum de nu pune el pozele alea, c-a facut o gramada?
Acu' să revin on topic: tre' să corectez ce-am scris acolo apropos de "recalificări" şi să precizez că este vorba de noaptea de 13-:-14. Să nu cumva să rataţi startu'!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
-
- Moderator
da,acum le-am vazut si eu,frumoase clipe am ras de ma durea burta,ca de obicei Radu a fost la inaltime e meserias la poze,da cu simpaticu' ce mai e s-a dat la fund dupa ce, mai de voie mai de nevoie,mai mult de nevoie,l-am dus pana acasa?

ce va pasa, v-ati distrat, iar altii la muinca ...............
Valic
0744 644 368
0744 644 368
nu merge netu bre simpaticule...pana deskide o pagina inebunesc..acu vad o mika ameliorare,multumesc bre pentru gandurile bune,raman dator,poate trec maine sa v a felicitez,pettrecere frumoasa
costin stefanescu wrote:da,acum le-am vazut si eu,frumoase clipe am ras de ma durea burta,ca de obicei Radu a fost la inaltime e meserias la poze,da cu simpaticu' ce mai e s-a dat la fund dupa ce, mai de voie mai de nevoie,mai mult de nevoie,l-am dus pana acasa?![]()
pe cine ai dus frate pana acasa "de nevoie" ?costin stefanescu wrote:da,acum le-am vazut si eu,frumoase clipe am ras de ma durea burta,ca de obicei Radu a fost la inaltime e meserias la poze,da cu simpaticu' ce mai e s-a dat la fund dupa ce, mai de voie mai de nevoie,mai mult de nevoie,l-am dus pana acasa?![]()
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Curand, frate, curand !valic wrote:pe cand urmatoarea cafenea ?
PS- vezi ca astazi ne intalnim la sediu. Sa nu uiti cumva !

- pescarul33
abia astept cafeneaua sa ma prapadesc iar de ras cu voi . dati-i bice mai repede !!!cezar wrote:Curand, frate, curand !valic wrote:pe cand urmatoarea cafenea ?
PS- vezi ca astazi ne intalnim la sediu. Sa nu uiti cumva !

ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
-
- Moderator
Aseara la AGA,s-a hotarat sa avem un program permanent pt Cafenea pt ca fiecare sa-si poata face programul dinainte,asadar Cafeneaua se va tine de acum inainte Joia de la ora 19.00 din doua in doua saptamani,la Rates,cei mai multi cunosc locatia, cei noi intreaba si vor afla,asta pana se vor deschide terasele,asadar si prin urmare
,Joi,25 Feb. ora 19.00,--- Mare Cafenea Mare!---

- Pacapescarul
- Moderator
Foarte bine, pentru ca am fost printre sustinatorii acestei idei. Chiar daca partcipa 2-3 insi, tot ai ce palavragii timp de 2-3 beri. Folosind regula de 3 simpla, daca se strang 20-30, de cate beri palavragim?

Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
mail: pacapescarul@yahoo.com
Mult mai bine asa. Acum se stie ca la 2 saptamani odata ne intalnim la Rates.costin stefanescu wrote:Aseara la AGA,s-a hotarat sa avem un program permanent pt Cafenea pt ca fiecare sa-si poata face programul dinainte,asadar Cafeneaua se va tine de acum inainte Joia de la ora 19.00 din doua in doua saptamani,la Rates,cei mai multi cunosc locatia, cei noi intreaba si vor afla,asta pana se vor deschide terasele,asadar si prin urmare,Joi,25 Feb. ora 19.00,--- Mare Cafenea Mare!---
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com
Dati si voi localizarea lu` Ratespytzy wrote:Mult mai bine asa. Acum se stie ca la 2 saptamani odata ne intalnim la Rates.

0762 747 895...0732 085 740
http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic. ... 0&start=17
sau
http://wikimapia.org/#lat=44.4511238&lo ... =0&m=b&v=1
Cătarea e chiar pe intrarea-n crâşmă!
sau
http://wikimapia.org/#lat=44.4511238&lo ... =0&m=b&v=1
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
--
RBu'
--
RBu'
nexu wrote:Dati si voi localizarea lu` Ratespytzy wrote:Mult mai bine asa. Acum se stie ca la 2 saptamani odata ne intalnim la Rates.
cum vii de la pasaj obor spre victoriei-dupa semaforul de la spitalul colentina{ din fata intrarii principale) a 2 strada parca e...vasile lascar intri pe ea si la aprox 87 m este restaurantul
Gata m`am dumiritrebeu wrote:http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic. ... =0&m=b&v=1

Am pricipit!!!...strada o stiu, doar acolo fu energofishu...nu stiam cum incepe numerotareaghinozo wrote:cum vii de la pasaj obor spre victoriei-dupa semaforul de la spitalul colentina{ din fata intrarii principale) a 2 strada parca e...vasile lascar intri pe ea si la aprox 87 m este restaurantul

Sau aici....
http://www.restaurantrates.ro/contact.php

Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Intrucat nu va pot onora cu prezenta mea joi, la cafenea, ramane sa aduc statiile data viitoare.
Cand ve-ti bea o bere joi sa va ganditi si la mine...
V'om fi la spital cu bebe!
Sanatate tuturor!!!
Cand ve-ti bea o bere joi sa va ganditi si la mine...
V'om fi la spital cu bebe!
Sanatate tuturor!!!
Paulletta