Aici ne prezentam!

Dacă doreşti să te cunoaştem mai bine, scrie-ne despre tine: cine eşti, de unde eşti, de când şi pe unde pescuieşti, etc.

Moderators: dutustoica, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Aici ne prezentam!

Post by Dumitrescu Iancu »

Hip,hip,uraaaa! :lol: :lol: :lol: "dupa lupte seculare,care au durat mai bine de doua saptamani" Alin a reusit sa ajunga printre noi!
Bine ai venit,Aline!Astazi suntem cam "osteniti"(ca s-o zic p-a dreapta,chiar mahmuri :lol: :lol: :lol: ) dupa Balul Pescaresc de noaptea trecuta,da` ne trece!Vezi ca-s niste poze,cam astia suntem,te asteptam la cafenea,o vom anunta din timp! :lol:
mircea60

Post by mircea60 »

Mircea Staicu este numele meu,am 49 de ani ,casatorit ,am o fetita pe nume Cristiana care implineste 16 ani luna aceasta pe 18,pescar impatimit de la 5-6 ani ,nu imi mai aduc aminte bine,i-mi place foarte mult natura si excursiile dar mai ales cele pe care le fac la pescuit,obisnuiesc sa pescuiesc in toate stilurile posibile la balti, dar pescuitul pe rau este de departe pe primul plan pentru mine.Am uitat, sunt din Bucuresti si pescuiesc foarte mult pe raurile din jurul Bucurestiului,in special la clean, mreana s-au scobar daca daca se gaseste pe respectivul rau.In rest numai bine va doresc si fire intinse pentru ca sunt nou pe acest site.
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Bine ai venit prietene...poate in viitorul apropiat "ne vedem si pe girla... :) ,apropo...de unde esti din buc.,daca zici ca i-ti place pescuitul pe balti "te fac tovarasul" meu...mai ales daca esti adeptul C&R,sau..si pescuit sportiv..!
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
laloi

Post by laloi »

Va salut, dle Staicu, eu unul ma bucur ca ati venit pe la noi, sunt un fidel cititor al postarilor dvs de pe "alte" siteuri legate de Neajlov, Sabar etc, abia astept sa va insotesc la vreo iesire pe acestea si sa invat mai multe despre acest gen de pescuit. Numai bine!
cezar

Post by cezar »

Bine ati venit, dle Mircea Staicu ! :lol:

Pescuitul pe Arges, Neajlov, Sabar constituie una dintre prioritatile noastre. In curand va apare si un Club specializat in cadrul asociatiei noastre, tocmai pentru astfel de pescuit, dar si pentru unele actiuni de ecologizare, ca in anumite zone este dezastru !
Va asteptam la club, mai ales ca sunteti o autoritate in domeniu. Poate ne si indrumati nitel.
valic

Post by valic »

FAE wrote::D SALVE :D
Bine ai venit prietene...poate in viitorul apropiat "ne vedem si pe girla... :) ,apropo...de unde esti din buc.,daca zici ca i-ti place pescuitul pe balti "te fac tovarasul" meu...mai ales daca esti adeptul C&R,sau..si pescuit sportiv..!
;) SA TRAITI BINE ;)
FAE tata, lasa oamenii sa pescuiasca pe rauri, ca lor nu li se "misca" firele, pe balti ne vedem asa de caterinca, sa ne uitam la tine

cele bune tuturora ..........
Valic
0744 644 368
mircea60

Post by mircea60 »

Va multumesc de primire si sigur nu cred ca am sa va dezamagesc,poate organizam o iesire pe rau cand se vor mai potoli apele,pentru ca in acest moment sunt crescute ca debit si cred ca sunt si murdare cu toate ca nu detin toate informatiile necesare,sigur ca putem organiza iesirea pentru toti cei ce vor sa inceapa pescuitul pe rau,si in functie de numarul de participanti ne putem organiza cu iesirea, in sensul ca trebuie sa gasim un loc care sa poata primi un numar mai mare de participanti.Oricum ramane de discutat aceasta problema,si cred ca nici nu sunt in topicul care trebuie,va trebui sa ma obisnuiesc putin,sa vad pe ce topic trebuie sa intru,asa ca va rog sa ma scuzati daca nu am scris unde trebuie.
Dumitrescu Iancu

mircea60 wrote:Va multumesc de primire si sigur nu cred ca am sa va dezamagesc,poate organizam o iesire pe rau cand se vor mai potoli apele,pentru ca in acest moment sunt crescute ca debit si cred ca sunt si murdare cu toate ca nu detin toate informatiile necesare,sigur ca putem organiza iesirea pentru toti cei ce vor sa inceapa pescuitul pe rau,si in functie de numarul de participanti ne putem organiza cu iesirea, in sensul ca trebuie sa gasim un loc care sa poata primi un numar mai mare de participanti.Oricum ramane de discutat aceasta problema,si cred ca nici nu sunt in topicul care trebuie,va trebui sa ma obisnuiesc putin,sa vad pe ce topic trebuie sa intru,asa ca va rog sa ma scuzati daca nu am scris unde trebuie.

Bine ati venit si din partea mea!
Sigur vor fi mai multi amatori de o asemenea iesire.Vom crea un topic al Clubului Pescarilor la Feeder si vom purta discutiile acolo!Numa` un bob zabava!!! :lol: :lol: :lol:
mircea60

Post by mircea60 »

Fae, nu este nici o problema pentru ca ma mai duc si eu din cand in cand la crap,atunci cand nu sunt bune raurile si nu am alta solutie, asa ca sigur ne vom intalni,mai ales ca nu prea am mai folosit lansetele de mult timp si se cam ruginesc :) ,oricum sa sti ca am pescuit si la dunare,nu din barca ci de pe mal am dat la twister si chiar am avut rezultate dar nu foarte des,asa ca un ageamiu la dunare,zic eu ca a fost bine avnd in vedere ca nu eram din partea locului.Oricum eu zic ca ar trebui sa ne vedem si sa punem tara la cale,sigur ca altii au barci pentru pescuitul la Dunare dar zic eu ca se poate lua si de pe mal,dar nu la nivelul lor.S-auzim de bine si fire intinse va doresc.
mircea60

Post by mircea60 »

FAE wrote::D SALVE :D
;) SA TRAITI BINE ;)
Am uitat sa mentionez ca stau in Drumul Taberei pe la Drumetu.S-auzim de bine.Eu am fost la Bulgaru (balta oltenitei)duminica si nu m-a lasat sa dau,apoi am fost la fundulea 2 si nu am luat nimic,probabil ca din cauza vremii care a venit astazi,super rea ,cred ca si presiunea atmosferica a fost scazuta pentru pesti asa ca mai asteptam.
mircea60

Post by mircea60 »

De acum incolo am sa ma mut pe alte topicuri la subiect,ne vedem acolo...................
nexu

Post by nexu »

mircea60 wrote:Mircea Staicu este numele meu..... pescuitul pe rau este de departe pe primul plan pentru mine.Am uitat, sunt din Bucuresti si pescuiesc foarte mult pe raurile din jurul Bucurestiului,in special la clean, mreana s-au scobar daca daca se gaseste pe respectivul rau......
Bine`ai venit Mircea!!!... ;)
0762 747 895...0732 085 740
rosu razvan

Post by rosu razvan »

Rosu Razvan - 04.12.1981 - inginer piscicol , indragostit iremediabil de pescuit ( oricare ar fi el ) in special pescuitul la rapitor
Daca un om sta 10 ore pe un scaun si se uita la balta e nebun , daca are si o undita in mana e pescar !!!!
rosurazvan2005@yahoo.com - 0765/043430
Dumitrescu Iancu

[quote="rosu razvan"]Rosu Razvan - 04.12.1981 - inginer piscicol , indragostit iremediabil de pescuit ( oricare ar fi el ) in special pescuitul la rapitor[/quote ]

Bine ai venit! :D Esti cumva implicat in competitiile de pescuit la rapitor organizate de Liga Romana de Spinning?
rosu razvan

Post by rosu razvan »

Am fost implicat in ultimi 3 ani ! Anu asta din anumite motive nu pot sa particip !
Ramane ptr la anu !
Daca un om sta 10 ore pe un scaun si se uita la balta e nebun , daca are si o undita in mana e pescar !!!!
Dumitrescu Iancu

rosu razvan wrote:Am fost implicat in ultimi 3 ani ! Anu asta din anumite motive nu pot sa particip !
Ramane ptr la anu !
Am inteles!Imi era cunoscut numele! :lol: Vezi ca avem un Club al Arbitrilor,poate te intereseaza!Chiar si la nivel de discutie,ca fost concurent!(anul asta noi arbitram concursurile LRS) ;)
rosu razvan

Post by rosu razvan »

Anu asta nu o sa pot participa nic macar k arbitru la turneu dar la nivel de discutie sfaturi si alte alea cu mare drag !
Ce avantaje ar fi ca am fost concurent ?
PS - inainte sa ainceapa colaborarea cu APS si sa ma inscriu ca si concurent am arbitrat si eu cateva etape :D !
Dumitrescu Iancu

rosu razvan wrote:Anu asta nu o sa pot participa nic macar k arbitru la turneu dar la nivel de discutie sfaturi si alte alea cu mare drag !
Ce avantaje ar fi ca am fost concurent ?
Acum esti "neutru" si poti privi cu obiectivitate fenomenul!Pe noi ne intereseaza greselile facute de arbitri in anii trecuti,perntru a nu le repeta! :lol:
rosu razvan

Post by rosu razvan »

Greseli majore nu au fost din punctul meu de vedere , poate uneori nu au fost destul de hotarati arbitrii ( vezi cazul Sever Grosu ) unde pana sa dat avertisment a durat ceva si au fost ceva consfaturi intre arbitri si uneori concurenti care cunosteau regulamentul mai bine decat arbitri si din punctul meu de vedere asta nu face bine !
jonnny_23

Post by jonnny_23 »

ma numesc URDAREA ION VALENTIN am 27 ani sunt din bucuresti si obsedat de pescuit....am inceput cu voi la ara si pe pescuitul.ro si am ajuns pescar de competitie.sper sa nu va deranjeze acest lucru si sa imi mai impartasiti si mie din experientele voastre care pe mine unul m-au motivat sa indragesc aceasta pasiune din ce in ce mai mult....multi ma cunosc si sper ca nu m-au uitat .pe cand un ceaun de bors ca cel de la ara?

Image
Last edited by jonnny_23 on 16 Feb 2010, 13:01, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Prezentări”