Petrecerea a inceput la ora 19, lumea a socializat, a fost primul concurs de nadire grea.
In finala au ramas dl. Savu si dl. Stefanescu.
Din pacate nimeni nu a putut sa isi revendice premiul.
Premiul s-a reportat pentru urmatorul concurs. Distractia muzica si voia buna sunt la ele acasa.
Va tinem la curent.
PETRECERE DESCHIDE ANUL PESCARE!!
Moderator: dutustoica
Re: PETRECERE DESCHIDE ANUL PESCARE!!
Petrecerea continua cu concursul de Karaoke,
Mari sanse pentru castigarea ravnitului premiu le are Myagi, care canta de nota 100.
Asteptam decizia juriului.....
Mari sanse pentru castigarea ravnitului premiu le are Myagi, care canta de nota 100.
Asteptam decizia juriului.....
Paulletta
Hummm... Paulică... tu n-ai văzut că n-avea concurenţă? Chiar dacă mai târziu a mai scofâlcit ceva note... a tăiat orice avânt la ... "Steaua fără/cu nume". Asta ne obligă... musai trebe o staţie sănătoasă la orice ieşire la care bifează prezenţa...
Deja mă gândesc la urmatoarea ieşire la Măcin...
Ai! Ai! Aiiiii! Păzea!!!!
Deja mă gândesc la urmatoarea ieşire la Măcin...

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Prieteni, va multumesc pentru ca sunteti "frumosii nebuni ai pescuitului"!
Nu pot sa scriu acum decat : minunat, incantator, de neuitat !

Nu pot sa scriu acum decat : minunat, incantator, de neuitat !

-
A fost foarte frumos si toti invitatii au participat la realizarea unei atmosfere destinse .
Icoana, castigata la tombola si-a dorit-o fiecare(chiar si "Rubliov" care a realizat-o din tot sufletul!) dar a fost, de data asta, norocul nostru(Ela s-a bucurat chiar mai mult decat mine!). Amintirile placute vor fi mentinute mult timp si datorita efortului sustinut al lui Radu(cu poze/filmari).
Efortul organizatorilor a fost incununat de succes! Cinste lor!
Pentru Luca dorim sa ajunga candva sa organizeze asa ceva si noi sa fim invitati!
Icoana, castigata la tombola si-a dorit-o fiecare(chiar si "Rubliov" care a realizat-o din tot sufletul!) dar a fost, de data asta, norocul nostru(Ela s-a bucurat chiar mai mult decat mine!). Amintirile placute vor fi mentinute mult timp si datorita efortului sustinut al lui Radu(cu poze/filmari).
Efortul organizatorilor a fost incununat de succes! Cinste lor!
Pentru Luca dorim sa ajunga candva sa organizeze asa ceva si noi sa fim invitati!
-
- Moderator
Sunteti extraordinari. De mult nu ne-am simtit atat de bine. Vrem sa venim cu voi si la pescuit. Stati...........Vorbele nu-mi apartin, sunt ale unei familii, invitate la balul nostru si care a "tras" alaturi de noi pana la final. Si acu sa va zic si IO cateva cuvinte: o atmosfera super, cu de toate, muzica, dans (multumiri lui Iancu pt. DJ), concursuri, Karaoke, plugusor (aceleasi multumiri lui Aura, Monica, Mihai si Geo). Intr-un cuvant, totul a fost asa cum ne-am dorit si asa cum sunt si oamenii care au participat: extraordinar(i). . Si n-am tinut cont de flacara violet si slagarul "pusca si cureaua lata"

Bravo fraţilor, o făcurăm şi p'asta!!!
Dac'o ţinem tot aşa, pest doi, trei ani Cezar va trebui să rezerve sala mare de la parlament!!!
Felicitări şi mulţumiri tuturor!!!
Pentru cei ce care ieri s-au trezit mai târziu şi n-au văzut "Mincinoşii":
http://www.antena2.tv/arhiva/mincinosii
Dac'o ţinem tot aşa, pest doi, trei ani Cezar va trebui să rezerve sala mare de la parlament!!!
Felicitări şi mulţumiri tuturor!!!
Pentru cei ce care ieri s-au trezit mai târziu şi n-au văzut "Mincinoşii":
http://www.antena2.tv/arhiva/mincinosii
Last edited by Albatrin on 15 Feb 2010, 11:01, edited 1 time in total.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
-
- Moderator
ce sa mai,fara cuvinte,the best of the best,pacat de cei care,dintr-un motiv sau altul ,n-au putut veni sigur data viitoare vom gasi un loc mai incapator care sa poate gazdui un numar mai mare de participanti in asa fel sa nu ramana nimeni pe dinafara,inca o data felicitari tuturor
Ne-am simtit excelent alaturi de extraordinara familie PescarClub 21. Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire. Cu voia dvs., Bunicul si Bunica !
Telefon: 0722.238.714