PESCUIT DE PRIMAVARA - CHILIA VECHE

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

cezar

Re: PESCUIT DE PRIMAVARA - CHILIA VECHE

Post by cezar »

Asaaa...
a) varianta catamaran la ducere/nava clasica la intoarcere.

La ducere (luni) - catamaran
Avantaje: orar sigur, transport relativ comod, destul de ieftin (45 lei pers, pensionarii reducere 50 %)
Dezavantaje: restrictie la bagaje, durata drumului de cca 2 1/2 ore
La intoarcere (duminica) - nava clasica
Avantaje: orar sigur, comod, fara restrictii la bagaje, cost redus ( lei/pers, pensionarii reducere 50 %)
Dezavantaje: durata drumului - peste 5 ore
ora plecarii - 6,30 dimineata
Dezavantaj comun si la ducere, si la intoarcere: incarcat/descarcat si carat bagaje.

b) varianta salupa rapida

Avantaje: circula la ora solicitata de noi, durata transportului la jumatate fata de varianta a)
Dezavantaje: costul ridicat (vom vedea exact cat, in curand).

Posibila si combinatie : varianta a) la ducere, varianta b) la intoarcere.
cezar

Post by cezar »

Ramane sa conturam si echipajele pentru partidele de pescuit.

Cele scrise mai jos sunt valabile pentru momentele dintre sosirea si plecarea de la Chilia Veche. Sunt doua variante, pentru care fiecare va trebui sa opteze:

a) varianta independenta. Fiecare echipaj de 2-3 pescari isi inchiriaza, in exclusivitate barca cu motor (sau fara motor, daca vin cu motor de acasa).
Atunci, cheltuielile cu barca si combustibilul ii privesc, direct si personal.
b) varianta grup. Barcile motorizate ale asociatiei (3), plus cele doua motoare de 6 CP pentru care se vor inchiria barci de fibra fara motor.
Cu acestea vor fi instalati la locurile de pescuit cei care pescuiesc de pe mal. Numai dupa instalarea celor de pe mal, se va pescui din barca, eventual prin rotatie, daca se va dori si va fi concurenta.
Pentru varianta b), se va plati chirie doar pentru cele doua barci pe care le vom inchiria pe plan local.
Aceasta chirie, plus benzina pentru toate cele 5 barci pe durata sejurului la Chilia, plus diferenta intre pretul la catamaran si pretul benzinei consumate la cele 3 barci APC 21, se suprta in comun de beneficiarii de la aceasta varianta. Eventual, si un paharel (mai mare) de tarie pentru barcagii nostri, care, totusi, presteaza in folosul tuturor.

Daca nu este clar, astept intrebari.
pistruiatu

Post by pistruiatu »

Unu- imi pare rau ca nu am putut ajunge la cafenea.
Doi- voi face echipa cu Costin Serban ( transport pana la Chilia pe apa cu ambarcatiune propie )
George Petricescu
Tel: 0771301575
petricescugheorghe@yahoo.com
vladstanescu

Post by vladstanescu »

Totul pare foarte clar. La cafenea s-au facyt ceva liste cu barcile. Eu + iliescu stefan vom merge pe barba noastra adica cu barca noastra cu motor, fie de capul nostru fie in grup cu alte barci. Deci pe noi doi ne puteti considera " rezolvati". Intrebarile.. sint la dus si la intors. Avand in vedere ca nu putem veni cu masina pt ca ori e un ford focus break ori e o lagina break... afara din discutie amindoua. Cum catamaranul e exclus daca nu ia bagaje... pot spune ca este un semn de intrebare cum ajung , acolo.. Sper sa se rezolve . Intoarcerea cu pasagerul duminica la 6.. este .. criminala..... :oops:
cezar

Post by cezar »

vladstanescu wrote:Totul pare foarte clar. La cafenea s-au facyt ceva liste cu barcile. Eu + iliescu stefan vom merge pe barba noastra adica cu barca noastra cu motor, fie de capul nostru fie in grup cu alte barci. Deci pe noi doi ne puteti considera " rezolvati". Intrebarile.. sint la dus si la intors. Avand in vedere ca nu putem veni cu masina pt ca ori e un ford focus break ori e o lagina break... afara din discutie amindoua. Cum catamaranul e exclus daca nu ia bagaje... pot spune ca este un semn de intrebare cum ajung , acolo.. Sper sa se rezolve . Intoarcerea cu pasagerul duminica la 6.. este .. criminala..... :oops:
Pai, daca sunteti "pe barba voastra", cu barca proprie cu motor (in grup cu alte barci sau de capul vostru), care mai este problema?
Dan T

Post by Dan T »

In urma discutiilor de la cafenea s-au schitat variantele si echipajele de transport Tulcea - Chilia Veche.
Va rog sa completati si sa corectati, daca este cazul.

Cu 7-10 zile inainte de plecare o sa discutam despre momelile dorite de fiecare. Le voi transmite pe mail furnizorului si le vom gasi gata ambalate in ziua plecarii. O sa postez preturile in cateva zile. Astept ceva reduceri.

1 + 2. Talangescu Dan + Mircea Sora - Laguna 480 / 20 cp
3. Dumitrescu Iancu - RIB 330 / 10 cp
4 + 5. Cornaciu Armand + Calin Paul - Laguna 480 / 20 cp
6 + 7 + 8. Ciorik Dan + Murgu Corneliu + Marinciu Nicolae - Forward 530 / 25 cp
9 + 10 + 11. Desaga Sebastian + Gugiuman Florin + Bazna Catalin - Laguna 480 / 20 cp
12 + 13. Petricescu George + Costin Serban - Barca Brates II 385 / 20 cp
14. Ghinozo Marius - Gonflabila / 6 cp
15 + 16. Manea Marian + Sergiu Marius - Auto

Raman pentru transport fluvial:

17. Chioibasu Cezar
18. Stefanescu Costin
19. Stanescu Vlad
20. Iliescu Stefan
21. Riga Andrei
22. Munteanu Florin
23. Panait Valeriu
24. Panait Florentin
25. Soigan Stefan
26. Cranta Victor
27. Dragulanescu Ionut
28. Hont Cristi
29. Tatarasanu Florin

Astept eventualele corectii sau completari.
Transportul nu a fost inca finalizat. Variantele expuse de Cezar sunt cele de pana acum, sigure. Poate ramanem la ele, poate nu. Mai asteptam raspunsuri si de la altii. Multe nave sunt inca la uscat, nedate la apa.
In functie de ce transport fluvial va fi ales vom stabili si ora de plecare din Tulcea sau Nufarul (atat pentru barci cat si transport fluvial).
Plecarea din Nufarul (cu barcile) implica o distanta mai mare cu 5 km dar un pret mai mic la parcarea masinilor si peridoacelor - 4 lei/zi.
Din cate stiu, la Tulcea, parcarea costa 10-15 lei/zi.

La cazare avem o precizare de la echipa Ciorik Dan + 2. In cazul in care mai exista amatori pentru aceasta iesire, cedeaza locurile lor de la casute si se muta in casa traditionala.
pistruiatu

Post by pistruiatu »

Petricescu George + Costin Serban - Barca Brates II 385 / 20 cp
George Petricescu
Tel: 0771301575
petricescugheorghe@yahoo.com
cezar

Post by cezar »

Dupa cum se constata:

1. Bobo s-a retras.
2. Nu stim inca nimic de echipa Dan Surdu + insotitor, care sunt inscrisi, dar nu avem noutati de la ei.
3. Mai intra in discutie Cristi Dinu, daca isi rezolva la serviciu.
4. Ar mai fi Mihai Nenciulescu si Sandu Rasoiu, dar sunt anumite probleme care fac inca incerta prezenta lor. Daca vin, vom fi impreuna peste zi, pentru ca ei vin cu un barcaz cu cabina, unde-si asigura cazarea.

Vom vedea pana la urma.

Dar, una peste alta, problemele incep sa se clarifice. :lol:
manu

Post by manu »

[quote="cezar"Dar, una peste alta, problemele incep sa se clarifice. :lol:[/quote]

Legat de probleme: care este varianta de rezerva in cazul in care datorita situatiei de dincolo de frontiera se interzice pescuitul pe Chilia Veche +/- pe canalele adiacente pe o anumita distanta fata de frontiera. O alta locatie poate?
cezar

Post by cezar »

manu wrote:[quote="cezar"Dar, una peste alta, problemele incep sa se clarifice. :lol:

Legat de probleme: care este varianta de rezerva in cazul in care datorita situatiei de dincolo de frontiera se interzice pescuitul pe Chilia Veche +/- pe canalele adiacente pe o anumita distanta fata de frontiera. O alta locatie poate?[/quote]

Varianta asta este destul de improbabila, dar, daca situatia din Ucraina se deterioreaza atat de grav, singura varianta cuminte este sa stam acasa.
Rusii au submarine de buzunar care pot ajunge pana la Portile de Fier II, la cotele actuale ale Dunarii.

Exista si varianta sa incepem lupta de partizani, zona se preteaza la asa ceva. ;)

Variante de rezerva ar fi destule, acuma depinde si de momentul cand s-ar produce "nenorocirea". Daca avem minimum o saptamana pentru organizare, ne putem reorienta spre Crisan, Sulina, Mila 23 sau Caraorman.
Dar nu are rost sa facem rezervari si avansuri ca varianta de salvare. Relatii avem destule, Delta o cunoastem binisor...
vladstanescu

Post by vladstanescu »

cezar wrote:
vladstanescu wrote:Totul pare foarte clar. La cafenea s-au facyt ceva liste cu barcile. Eu + iliescu stefan vom merge pe barba noastra adica cu barca noastra cu motor, fie de capul nostru fie in grup cu alte barci. Deci pe noi doi ne puteti considera " rezolvati". Intrebarile.. sint la dus si la intors. Avand in vedere ca nu putem veni cu masina pt ca ori e un ford focus break ori e o lagina break... afara din discutie amindoua. Cum catamaranul e exclus daca nu ia bagaje... pot spune ca este un semn de intrebare cum ajung , acolo.. Sper sa se rezolve . Intoarcerea cu pasagerul duminica la 6.. este .. criminala..... :oops:
Pai, daca sunteti "pe barba voastra", cu barca proprie cu motor (in grup cu alte barci sau de capul vostru), care mai este problema?
haha problema e cum ajungem la chilia. cu motor de 4 cai.. cam greu ne vedem marti....
vladstanescu

Post by vladstanescu »

Daca ghimozo vine pe apa cu gonflabila de 6 cai.. cit face pina acolo??? din ce se vede .. jumatate vin pe apa.. jumatate sint pe uscat deocamdata. Stiu ca era un autobuz maxi taxi , spre chilia... nu ar fi o varianta? In cazul in care aflam ca drumul este practicabul pentru masini non 4x4.. atunci.... pot lua in calcul varianta asta impreuna cu iliescu stefan. dar.. pina atunci se mai rezolva. Iar daca treaba se impute la UK, oficial sau neoficial, ar trebui sa facem o schimbare de destinatie sa fim siguri. ( sau in loc de lansete , luam pusti... grenade.. )
vladstanescu

Post by vladstanescu »

Daca cititi ultimele stiri.... Primul ministru UK a spus ca ce face rusia nu e o amenintare ci o declaratie de razboi . Drept urmare Primul ministru UK a chemat toate fortele in rezerva si tara este pe cod rosu de razboi. Nu miroase a bine.... si cred ca nu are fi deloc inutil sa sonda posibilitatea altor zone , cazari etc... ca sa fim asigurati .
Dan T

Post by Dan T »

Ar trebui stabilita o varsta minima de varsta la inscrierea in forum. Cred ca 35 e suficient. :D
Vlad strigai dupa liste. Acum ca sunt, postati tot felul de prostii. Pica drobul de sare...
shogunu65

Post by shogunu65 »

Dan T wrote:Ar trebui stabilita o varsta minima de varsta la inscrierea in forum. Cred ca 35 e suficient. :D
Vlad strigai dupa liste. Acum ca sunt, postati tot felul de prostii. Pica drobul de sare...
Eu n am decat 33 si n am scris nimic :)))

in alta ordine de idei caut un loc intr o masina pentru transportul pana la Tulcea si inapoi, contracost binenteles. Promit ca in afara de cort si sac de dormit nu mi iau multe bagaje :lol:
vladstanescu

Post by vladstanescu »

shogunu65 wrote:
Dan T wrote:Ar trebui stabilita o varsta minima de varsta la inscrierea in forum. Cred ca 35 e suficient. :D

in alta ordine de idei caut un loc intr o masina pentru transportul pana la Tulcea si inapoi, contracost binenteles. Promit ca in afara de cort si sac de dormit nu mi iau multe bagaje :lol:
Florin Tatarasanu este si el singur , si cauta sa se cupleze pentru drum. Asa ca poate vorbiti.
vladstanescu

Post by vladstanescu »

vladstanescu wrote:
shogunu65 wrote:

Florin Tatarasanu este si el singur , si cauta sa se cupleze pentru drum. Asa ca poate vorbiti.
a cazut , si -a rezolvat
cristi0110
Moderator

Post by cristi0110 »

shogunu65 wrote:

Salut,
Nici eu nu am cu cine sa merg. Vrei sa mergem impreuna si poate mai gasim pe cineva, asta in functie de bagaje.
Astept un raspuns ca sa stiu pe ce ma bazez.
Dan T

Post by Dan T »

Ar fi bine sa precizati numele, eventual numerele de telefon. Va este mai usor sa va identificati intre voi si sa luati legatura.
Dupa ce finalizati discutiile am rugamintea sa postati echipajele formate.
Dan T wrote:
1 + 2. Talangescu Dan + Mircea Sora - Laguna 480 / 20 cp
3. Dumitrescu Iancu - RIB 330 / 10 cp
4 + 5. Cornaciu Armand + Calin Paul - Laguna 480 / 20 cp
6 + 7 + 8. Ciorik Dan + Murgu Corneliu + Marinciu Nicolae - Forward 530 / 25 cp
9 + 10 + 11. Desaga Sebastian + Gugiuman Florin + Bazna Catalin - Laguna 480 / 20 cp
12 + 13. Petricescu George + Costin Serban - Barca Brates II 385 / 20 cp
14. Ghinozo Marius - Gonflabila / 6 cp
15 + 16. Manea Marian + Sergiu Marius - Auto

Raman pentru transport fluvial:

17. Chioibasu Cezar
18. Stefanescu Costin
19. Stanescu Vlad
20. Iliescu Stefan
21. Riga Andrei
22. Munteanu Florin
23. Panait Valeriu
24. Panait Florentin
25. Soigan Stefan
26. Cranta Victor
27. Dragulanescu Ionut
28. Hont Cristi
29. Tatarasanu Florin

Astept eventualele corectii sau completari.
Transportul nu a fost inca finalizat. Variantele expuse de Cezar sunt cele de pana acum, sigure. Poate ramanem la ele, poate nu. Mai asteptam raspunsuri si de la altii. Multe nave sunt inca la uscat, nedate la apa.
Lorelai

Post by Lorelai »

Dan Surdu + Stancu Andrei
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”