Statia-de-epurare-de-la-Glina-inchisa-dupa-inaugurare

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
murphy

Statia-de-epurare-de-la-Glina-inchisa-dupa-inaugurare

Post by murphy »

Inca o mostra de prostie romaneasca:

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... naugurare/
savu alexandru

Re: Statia-de-epurare-de-la-Glina-inchisa-dupa-inaugurare

Post by savu alexandru »

Observ ca se mai intereseaza si altii, la modul serios, de situatia protectiei mediului in zona Bucurestiului!
Din nefericire putini stiu adevarul, in afara de prezentari "roz" privind procesarea deseurilor si a apelor reziduale produse de Bucuresti!
Am fost la Glina sa vad "recuperare" biogaz din deponeu/halda!
Acolo este vorba doar de figuratie si de amplasarea catorva "baraci" pentru credibilitate; licitatia a fost castigata de o firma sustinuta de "guvernanti" si nu a facut altceva decat sa ia bani! Dupa filmari/vizita oficiala materialele au disparut!
O firma romaneasca nu putea castiga deoarece nu oferea vacante de vis in zone insorite!
Exista orase in tara(Romania!) care vor sa faca ceva serios nu mascarada ca la Glina!
Am vizitat o statie de epurare a apelor reziduale din Paris; efectiv se lucra serios si , dupa epurare, deversau in Sena ape curate. Produceau biogaz procesat in energie electrica si termica(pentru desfasurarea procesului de fermentatie metanogena) iar subprodusul solid rezultat era vandut ca ingrasamant/fertilizant fermierilor din zona!
Post Reply

Return to “Cafenea”