EURO 2012

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

EURO 2012

Post by cezar »

Franta, Romania, Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania, Luxembourg. Asta-i grupa D, grupa noastra.
Ce sanse de calificare acordati nationalei conduse de Razvan Lucescu ?

Incep eu :
- calificare directa prin castigarea grupei - 10 %
- calificare directa de pe locul 2 (cel mai bun punctaj dintre ocupantele acestui loc) - 5 %
- calificare de pe locul 2, dar dupa baraj - 25 %
- necalificare - 60 %
mihai_mura

Re: EURO 2012

Post by mihai_mura »

Care echipa :!: :!: :?: :?: ...... Ce nationala :!: :!: :?: :?:.... Razvan si mai cum :?: :?: .....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Cezare as fi foarte tentat sa merg pe pronosticul tau. Din pacate, echipa Romaniei este, poate singura din lume, care ar reusi performanta de a rata calificarea si daca ar fi singura intr-o grupa din care se califica primele 2!!! Inventivitatea noastra ar gasi modalitatea de a iesi pe locul 3.
Fara alte rautati, palmaresul din ultimii ani ne plaseaza in acest moment, in grupa noastra, in fata Luxemburgului.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Albatrin

Post by Albatrin »

Mihai Vinturache wrote: ...Fara alte rautati, palmaresul din ultimii ani ne plaseaza in acest moment, in grupa noastra, in fata Luxemburgului.
Eşti sigur?!?!?!?!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Mihai Vinturache
Moderator

Mai analizez, dar parca pe acolo...
ghinozo

Post by ghinozo »

eu crd ca ne v om califica derect de pe locul 3 :)))),locul 1-franta v a fi descalificata in urma reinceperii testelor nucleare din platoul mururoa,pe bosniaci...le mai da UE...niste ue''....ca au incalcat nus ce tratat...si uite asa ciobanasii nostri merg cu traista'n cobilita sa infrunte ostile dusmane..ahahahahahahahahahaahahah ahahaha.....ce drq mai oameni buni...voi mai credeti in duhul apelor??....patroit ..patriot...da ....astia nus in stare sa se stearga la cur de zoaie,care schema...ce pasa...care clarviziune a jocului...banuu frateee..nga nganga..si guta ...bineinteles...
ps. am renuntat sa mai urmaresc meciuri de fotbal...nici macar nationala....de cand vezi '' cazu bricheta''.....adica fusai'' si eu rapidist...da mi a trecut:)))
Last edited by ghinozo on 07 Feb 2010, 21:18, edited 1 time in total.
valibu

Post by valibu »

De ce nu te apuci de pescuit? :D :D :D
ghinozo

Post by ghinozo »

[quote="valibu"]De ce nu te apuci de pescuit? :D :D :D

as fi vrt sa trag o fuga la kilia...da au inkis astia autobandu :))))....am auzit ca e scump pescuitu....e mai sa natos sa ma uit la capturile voastre:D
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

ghinozo wrote:eu crd ca ne v om califica derect de pe locul 3 :)))),locul 1-franta v a fi descalificata in urma reinceperii testelor nucleare din platoul mururoa,pe boeniaci...le mai da UE...niste ue''....ca au incalcat nus ce tratat...si uite asa ciobanasii nostri merg cu traista'n cobilita sa infrunte ostile dusmane..ahahahahahahahahahaahahah ahahaha.....ce drq mai oameni buni...voi mai credeti in duhul apelor??....patroit ..patriot...da ....astia nus in stare sa se stearga la cur de zoaie,care schema...ce pasa...care clarviziune a jocului...banuu frateee..nga nganga..si guta ...bineinteles...
ps. am renuntat sa mai urmaresc meciuri de fotbal...nici macar nationala....decand vezi '' cazu bricheta''.....adica fusai''si eu rapidist/...da mi a trecut:)))
Prietene, chiar, de ce nu te apuci de altceva (ca hobby vorbesc). Ce legatura are "bricheta" cu nationala? Ca ti-a trecut de Rapid, ii explicabil, da .....de nationala n-ar trebui sa nu-ti pese, pentru ca esti roman. Si...culmea.. mai ai si tricolorul in avatar. Si apoi, nu tre sa te lasi influentat de parerile "antevorbitorilor".
Daca tot s-a deschis acest topic, hai sa facem niscaiva pariuri, de 10 lei/optiune
1. calificare directa de pe locul 1
2. calificare directa de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj
3. calificare in urma barajului.
4. nu ne calificam

incep eu: 1. calificare directa.

Inainte de primul meci preliminar, inchidem pariurile.
Dupa ultimul meci de calificare (inclusiv baraj), facem o cafenea. Daca ne calificam, castigatorii impart banii, :) :) :) daca nu ne calificam... "castigatorii' platesc consumatia, :oops: :oops: :oops: inclusiv la urmatoarele doua cafenele :o :o :o . Asta, asa, sa se invete minte, sa mai cobeasca :lol: :lol: :lol:
ghinozo

Post by ghinozo »

no'...si daca mis'' roaman ce?...neaparat tre sa ma uit la 22 de prosti cum alearga varza pe islaz?....si hai sa zicem....ca fac in efort si ma iut la ei...asta numai ca poarta tricoloru{ sa iti fac pe plac}...ce sa vad? cand ma uit la ei retraiesc fila cu fila cartea de istorie....de la gelula la basesccu avem aceasi tactica,,,aia dau cu tomahawcu .noi sapam santuri de aparare, dam cu pietre si apa clocotita

dutustoica wrote:
ghinozo wrote:eu crd ca ne v om califica derect de pe locul 3 :)))),locul 1-franta v a fi descalificata in urma reinceperii testelor nucleare din platoul mururoa,pe boeniaci...le mai da UE...niste ue''....ca au incalcat nus ce tratat...si uite asa ciobanasii nostri merg cu traista'n cobilita sa infrunte ostile dusmane..ahahahahahahahahahaahahah ahahaha.....ce drq mai oameni buni...voi mai credeti in duhul apelor??....patroit ..patriot...da ....astia nus in stare sa se stearga la cur de zoaie,care schema...ce pasa...care clarviziune a jocului...banuu frateee..nga nganga..si guta ...bineinteles...
ps. am renuntat sa mai urmaresc meciuri de fotbal...nici macar nationala....decand vezi '' cazu bricheta''.....adica fusai''si eu rapidist/...da mi a trecut:)))
Prietene, chiar, de ce nu te apuci de altceva (ca hobby vorbesc). Ce legatura are "bricheta" cu nationala? Ca ti-a trecut de Rapid, ii explicabil, da .....de nationala n-ar trebui sa nu-ti pese, pentru ca esti roman. Si...culmea.. mai ai si tricolorul in avatar. Si apoi, nu tre sa te lasi influentat de parerile "antevorbitorilor".
Daca tot s-a deschis acest topic, hai sa facem niscaiva pariuri, de 10 lei/optiune
1. calificare directa de pe locul 1
2. calificare directa de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj
3. calificare in urma barajului.
4. nu ne calificam

incep eu: 1. calificare directa.

Inainte de primul meci preliminar, inchidem pariurile.
Dupa ultimul meci de calificare (inclusiv baraj), facem o cafenea. Daca ne calificam, castigatorii impart banii, :) :) :) daca nu ne calificam... "castigatorii' platesc consumatia, :oops: :oops: :oops: inclusiv la urmatoarele doua cafenele :o :o :o . Asta, asa, sa se invete minte, sa mai cobeasca :lol: :lol: :lol:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

ghinozo wrote:.de cand vezi '' cazu bricheta''.....adica fusai'' si eu rapidist...da mi a trecut:)))
Oooofff, Ghinozo, fratele meu de suferinta, mie mi-a trecut de cand au pierdut finala Cupei Romaniei cu Petrolu, si-i aveau pe Lupu si Vladoiu in formatie... :D
Legat de Nationala, sa ma ierte nea Dutu, insa nu vad strop de patriotism in a-mi consuma nervii pentru alde Mutu, Marica, Sapunaru & Co. Daca te uiti in contractele lor, vezi ce sume primesc in cazul calificarii, cat le creste cota de piata si, implicit, salariile de la cluburi, realizezi ca termenul n-are acoperire faptica privind de la jucatori spre spectatori si nici logica daca ne uitam invers. Vreti sa vorbim si despre federatie, conducatorii ei. Prunea a fost amestecat pana peste cap in cazul mituirii arbitrilor, da' a reiesit ca nici cacat n-a mancat, nici gura nu-i pute. Cand Penescu a fost eliberat din arest, cel mai fericit s-a aratat a fi Lupescu, alt federal.
Alatura astora sa ma numesc patriot, nea Dutule? Nu, multumesc.
rebeu

Post by rebeu »

Hummm... Duţule cam aşa gândeam şi eu... dar una e ce vreau... alta e realitatea. Nu ăia de pe tasta 4 la mine pe telecomandă (aşa s-a nimerit... eu n-am vrut aşa) ci conceptul definit de cuvântul respectiv.

Nu cred că mai apucăm să-i mai batem pe franţuji aşa că speranţa maximă rămâne la locu' 2.

Eu mizez pe calificare de pe locu' 2. C-o fi la baraj sau direct... nu conteşte. Merem la EURO! Eu mă bag!
(Hummmm... speranţa moare ultima! Sau... Incorijibil optimist! :lol: )
Deci: 2+3 !
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Adar Marian wrote:
ghinozo wrote:.de cand vezi '' cazu bricheta''.....adica fusai'' si eu rapidist...da mi a trecut:)))
Oooofff, Ghinozo, fratele meu de suferinta, mie mi-a trecut de cand au pierdut finala Cupei Romaniei cu Petrolu, si-i aveau pe Lupu si Vladoiu in formatie... :D
Legat de Nationala, sa ma ierte nea Dutu, insa nu vad strop de patriotism in a-mi consuma nervii pentru alde Mutu, Marica, Sapunaru & Co. Daca te uiti in contractele lor, vezi ce sume primesc in cazul calificarii, cat le creste cota de piata si, implicit, salariile de la cluburi, realizezi ca termenul n-are acoperire faptica privind de la jucatori spre spectatori si nici logica daca ne uitam invers. Vreti sa vorbim si despre federatie, conducatorii ei. Prunea a fost amestecat pana peste cap in cazul mituirii arbitrilor, da' a reiesit ca nici cacat n-a mancat, nici gura nu-i pute. Cand Penescu a fost eliberat din arest, cel mai fericit s-a aratat a fi Lupescu, alt federal.
Alatura astora sa ma numesc patriot, nea Dutule? Nu, multumesc.
[/quote
Mariane, chestia cu valoarea contractelor, precum si cu bonusurile in caz de calificare, chiar n-au nici o relevanta in demersul meu referitor la calificare si la nationala. Frate, EU SUNT FAN ROMANIA si daca acest sentiment il asemui cu patriotismul, cu atat mai bine. Nu sunt ipocrit, eu chiar cred in ceeea ce sustin. Mi-s dragi romanii si sunt alaturi de ei in orice confruntare cu alte natii (in speta fiind vorba de sport si nu numai), indiferent de salariul lor, indiferent daca pe bossul lor il cheama Mircea Sandu, Becali sau Borcea, sau pe ei Mutu, Marica, Sapunaru, Cristea.....
Nene, patriotism, dupa DEX inseamna "sentiment de dragoste și devotament fată de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei"
Daca pentru matale asta inseamna Penescu, Prunea, Lupescu s.a., atunci, eu cu siguranta ori nu stiu ce simt, ori am gresit topicul.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Nea Dutule, n-am vrut sa lezez sensibilitatile nimanui, e doar parerea mea, nu un adevar pe care-l vreau impus.
Stii ceva, discutia asta s-o continuam pe malu' garlii, cu grataru' si berea intre noi, pe forum e prea rece si impersonala.
Mihai Vinturache
Moderator

Dutule, patriot as indrazni sa-mi spun si eu, dar asta se manifesta atunci cand e cazul. Acum mai facem si noi haz de necaz ... si pariuri.
Daca joaca nationala de baschet a Romaniei cu cea a SUA, nu cred ca inseamna ca nu sunt patriot daca spun ca noi nu avem nicio sansa. Ba poate ca as sustine si un pariu, ca aia de la baschet parca se zbat, incearca macar ceva si uneori norocul tine cu cei curajosi. Nationala de fotbal insa (cea de pana acum) parca e o selectionata a indolentilor. :x
Intre a-ti dori sa bata ai tai (din patriotism) si a paria pe chestia asta, e o mare diferenta. In fine, mai sunt si pariori care joaca mereu doar pe marea surpriza. :lol:

Asa ca eu tin pariul si pronosticul meu e - 4 (nu ne calificam !) :mrgreen:
Aici inteleg ca intra chiar si situatia in care ajungem la baraj si pierdem. Dar nu vom ajunge asa departe.

Acuma sa nu ma injurati. Imi doresc din suflet sa mai ajungem si noi prin lumea mare, dar din pacate internationalii care fac interesant campionatul intern nu au drept de joc in echipa Romaniei. Iar cei care au drept nu sunt in stare sa faca o "echipa" adevarata.

P.S. Al dreaq fotablul asta! M-am jurat de sute de ori ca nu o sa-mi mai pese. Dar e la fel de rau ca pescuitul...!

Radule (rebeu) ori 2 ori 3. Hotaraste-te. O singura varianta. Aici se joaca pe bani nu pe chibrituri!!!

Dutule, daca tot ai aruncat provocarea, fa si tu o lista cu pariurile in continuarea primei postari de la topicul asta.
Scuze, acum am observat ca Cezar a facut prima postare. Dar tot poti intra, ca moderator.
cezar

Post by cezar »

Fratilor, ce dracu', judecam moralitatea si patriotismul fotbalistilor ? Ce-i trimitem pe granita, sa apere glia strabuna ?
Ce dracu', am terminat cu politicienii, filosofii, ziaristii si cautam morala la fotbalisti ?
Pai astia dau cu piciorul in minge, asculta manele, joaca remmy si septic. Pana si pokerul ii depaseste !
Ei trebuie sa dea bine cu piciorul in minge ! Daca o fac mai bine decat restul, este ok, ne putem califica.
Dar daca da Mutu, sau Marica, sau altul, un gol si castiga "Nationala", se bucura milioane de oameni.
Daca scrie Plesu o carte geniala, bucuria se restrange, hai...la cateva sute de cititori!

Asta-i fotbalul ! Astia sunt fotbalistii : se mai imbata, se mai drogheaza, se mai bat prin baruri etc.
Dar daca este la concurenta o emisiune cu politicieni, sau cu filosofi etc. si alta emisie cu meciul Romania - Franta, 99,99 % se uita la fotbal.

Stiti de ce ? Pentru ca de la fotbalisti tot mai speri ceva!
Deci...va propun sa speram !
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Hai ca fac ce fac si tot "trebie" sa zic ceva... :( , domnilor se stie de cind lumea si pamintul ca cei mai buni meseriasi(indiferent de domeniu) sint cei mai mari betivi sau curvari si mai nou drogati...dar asta nu inseamna ca nu trebui apreciat talentul respectivului individ...indiferent ca se cheama XX sau YY daca respectivul individ cind vine la echipa reprezentativa a unei tari(nu neaparat romania) i-si face treaba si da tot ce poate ...atunci nu trebui sa mai se tina cont de defectele omului...si ca sa dau 2-3 exemple scurte...Mutu...se spune ca se drogheaza, foarte corect...poate da...poate nu,dar cind intra pe teren i-si face treaba( ca nu se vede cine stie ce la nationala...asta este cu totul alt ceva...dar de fapt cu o floare nu se face primavara,si sint in lotul national aproape jumatate care nu au ce cauta acolo,dar ...asta este alt ceva)...bun sa continui. Marica, in echipa lui unde activeaza joaca de nota 20 , si el este un betiv poate mai mare decit mine, dar cind intra pe teren se cunoaste...(si germani nu"e prosti"),Rat...este declarat de catre totii antrenori din Rusia alcoolic...sa zicem ca este asa...dar cind intra pe teren nimeni nu ii mai reproseaza nimic)...si ca sa nu credeti ca am dat exemplu numai din fotbal mai fac 2-3 exemplificari si gata...(ca se plictiseste auditoriu si adoarme sau sare peste postare)Leonardo da Vinci ...era cunoscut ca mare pictor ...dar ...exista undar...si ca fiind cel mai mare curvar din italia la vremurile acelea, Napoleon, se spune ca a fost cel mai bun conducator de "ostii" al tuturor timpurilor...poate asa este sau nu, dar tot el a declarat ca toate femeile din lume sint curve...de fapt el era primul onanist al frantei,Einsteins se considera ca a fost un geniu...foarte corect...teoria relativitati, dar ce- mai mare descoperire a lui a fost bomba atomica si realizarea energiei nucleare...dar oare citii dintre noi stiu ca era socotit si nebun...??? (in italia la Pavia localitatea unde era stabilit intre evrei lui toata lumea il stia ca fiind un nebun "cu acte").
Asadar domnilor, de ce trebui sa vedem defectele unui anumit individ daca el in domeniul in care i-si desfasoara activitatea este GENIU...!!!!
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Fae, am cateva observatii de facut:
1 - da Vinci e mai mult un produs media decat un geniu in sine. Stiu, pare o blasfemie la prima vedere, insa cine va avea curiozitatea si ravna sa-i analizeze in amanunt opera, va ajunge la aceeasi concluzie. Vestitele lui caiete, planurile vizionare sunt nefunctionale, cu nimic deosebite de povestile lui Jules Verne. Edificator in acest sens poate fi lectura cartii lui Giorgio Vasari (un contemporan de-al lui), "Vietile pictorilor si sculptorilor". Altfel sa stii ca era bulangiu sadea, nicidecum curvar. Einstein da, curvar notoriu, si cu titlu de curiozitate amintesc aici ca toate, dar toate amantele lui ii ofereau nevesti-si cate o cutie de praline , la cererea expresa a savantului.
2 - Acum douazeci de ani aveam un coleg cu mult mai in varsta decat mine, betiv notoriu. Dat fiind viciul ce-l stapanea, lucrarile facute de el aratau sub orice critica si-mi amintesc exact reprosul unui client:
- Dom'le, umbla vorba ca meseriasii batrani si betivi sunt artisti in ce fac. Dumneata esti doar batran si betiv...
Concluzie: generatia actuala de fotbalisti exceleaza doar prin betii, scandaluri si barfe mondene, la capitolul realizari sportive inregistrand un mare zero sau contraperformante rasunatoare - cum vrei sa-i zici.

Ca sa nu mai divaghez aiurea prin topic, imi lansez pronosticul: terminam grupa pe locul doi si pierdem barajul.
Last edited by Adar Marian on 09 Feb 2010, 08:56, edited 3 times in total.
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Abia acum am inteles unde am gresit :shock: :shock: :o de maine ma apuc de baut, tras pe nas, plante etnobotanice :mrgreen: si altele nascatoare de genii :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

FAE wrote::D SALVE :D
Hai ca fac ce fac si tot "trebie" sa zic ceva... :( , domnilor se stie de cind lumea si pamintul ca cei mai buni meseriasi(indiferent de domeniu) sint cei mai mari betivi sau curvari si mai nou drogati...dar asta nu inseamna ca nu trebui apreciat talentul respectivului individ...indiferent ca se cheama XX sau YY daca respectivul individ cind vine la echipa reprezentativa a unei tari(nu neaparat romania) i-si face treaba si da tot ce poate ...atunci nu trebui sa mai se tina cont de defectele omului...si ca sa dau 2-3 exemple scurte...Mutu...se spune ca se drogheaza, foarte corect...poate da...poate nu,dar cind intra pe teren i-si face treaba( ca nu se vede cine stie ce la nationala...asta este cu totul alt ceva...dar de fapt cu o floare nu se face primavara,si sint in lotul national aproape jumatate care nu au ce cauta acolo,dar ...asta este alt ceva)...bun sa continui. Marica, in echipa lui unde activeaza joaca de nota 20 , si el este un betiv poate mai mare decit mine, dar cind intra pe teren se cunoaste...(si germani nu"e prosti"),Rat...este declarat de catre totii antrenori din Rusia alcoolic...sa zicem ca este asa...dar cind intra pe teren nimeni nu ii mai reproseaza nimic)...si ca sa nu credeti ca am dat exemplu numai din fotbal mai fac 2-3 exemplificari si gata...(ca se plictiseste auditoriu si adoarme sau sare peste postare)Leonardo da Vinci ...era cunoscut ca mare pictor ...dar ...exista undar...si ca fiind cel mai mare curvar din italia la vremurile acelea, Napoleon, se spune ca a fost cel mai bun conducator de "ostii" al tuturor timpurilor...poate asa este sau nu, dar tot el a declarat ca toate femeile din lume sint curve...de fapt el era primul onanist al frantei,Einsteins se considera ca a fost un geniu...foarte corect...teoria relativitati, dar ce- mai mare descoperire a lui a fost bomba atomica si realizarea energiei nucleare...dar oare citii dintre noi stiu ca era socotit si nebun...??? (in italia la Pavia localitatea unde era stabilit intre evrei lui toata lumea il stia ca fiind un nebun "cu acte").
Asadar domnilor, de ce trebui sa vedem defectele unui anumit individ daca el in domeniul in care i-si desfasoara activitatea este GENIU...!!!!
;) SA TRAITI BINE ;)

Fae hai că beţia şi curvăsăria nu ar fi ceva dacă nu ar fi vorba de fotbal dar ce te faci că drogul este interzis prin lege. Cine mai are curaj să-l bage pe mutulică în naţională? Dacă la sfîrşitul meciului este desemnat pentru test antidoping şi iese pozitiv(ca mai mereu) ce ne facem? Nu cumva este lucru manual? Nu riscăm să pierdem un meci pe care poate îl cîştigasem? Sunt sigur că există naţională şi fără acest drogat. L-au ridicat ziariştii în slăvi şi l-au făcut briliant pe banii fraţilor fecali să aibă ei de unde cîştiga la transferuri. Nu vezi că aceşti doi mafioţi ( fraţii fecali )simt că pierd milionele de euroi pe care îi şi văzuse în conturile lor şi sunt în stare şi de crimă pentru salvarea drogatului? Deja erau în tratative cu cîteva echipe pentru transferul drogatului şi ei îşi trăgeau un procent destul de mare de ordinul milioanelor.Cît despre beţie şi curvăsăsrie o poţi face dar în timpul liber nu în cantonamente cum face drogatu, lobonţ(altă sugativă), tamaş şi alţii. Să fim serioşi. Hai să-ţi spun o simplă întrebare. De cîte ori ai auzit sau citit despre Hagi, G. Popescu, Dan Petrescu, I. Dumitrescu, Răducioiu, Sabău, Rednic, Andone şi mulţi alţi că au făcut asemenea treburi. Şi vorba aia au fost genii nu briliante. Dacă le plac femeile trebuiau să se facă gigolo iar dacă le place şpriţul trebuia să se facă şef de cramă. Dar ei pentru ce iau atîţia bani nu pentru a juca fotbal? Atunci să respecte atît fotbalul cu rigorile sale şi mai ales spectatorii.
Post Reply

Return to “Cafenea”