Mare, mare Cafenea !

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

Mare, mare Cafenea !

Post by cezar »

Marti, 9 februarie 2010, ora 18,30, Mare Cafenea mare la Restaurantul RATES ! :D :o ;)

Pe langa multe altele, se vor :
- incasa diferentele pentru petrecerea "Deschide anul, pescare!"
- face inscrieri in Asociatie si Clubul Dunarenilor. Cei care au deja viza 2010 pe carnet sunt rugati sa aduca Cereri PG-uri si copii CI.

Sprituri, barfe, ponturi, schim de informatii.

Va asteptam !
Pacapescarul
Moderator

Re: Mare, mare Cafenea !

Post by Pacapescarul »

Daca tot nu pot participa la bal, macar la cafenea sa-mi sting amaru' :| :P .
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Pana atunci asteptam si alte inscrieri pentru participarea la bal.
Nu ratati ocazia de a demonstra sotiilor ca apartenenta la o asociatie de pescuit nu inseamna doar evadarea de unul singur de acasa!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

voi fi acolo!
cezar

Post by cezar »

Prieteni, nu uitati : 9 februarie 2009 la Rest.RATES !

Este important sa veniti, pentru :

- completarea contributiei la "Deschide Anul, Pescare !"
- inscrierea de membri in Asociatie
- colectarea c/valorii permisului ANPA de la membrii care s-au inscris deja in asociatie

Dar, in primul rand, pentru a va simti bine, in ...avanpremiera Balului. ;)
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

pt cei care nu se descurca sa descarce cererile sa vina doar cu copie de buletin cererile o sa le aducem noi
cezar

Post by cezar »

costin stefanescu wrote:pt cei care nu se descurca sa descarce cererile sa vina doar cu copie de buletin cererile o sa le aducem noi
Voi aduce eu 20 de seturi pe care le am deja printate.
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Ma primiti si pe mine?!

Post by dutustoica »

p_m_1959 wrote:Ma primiti si pe mine?!
rebeu

Post by rebeu »

Hummm... Alecsandri! Eşti răzbunat! :twisted: :twisted: :twisted:

Cînd mă uit pe geam... Tre' să-mi pun şi eu cravată... să aveţi cu ce să mă remorcaţi.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

rebeu wrote:Hummm... Alecsandri! Eşti răzbunat! :twisted: :twisted: :twisted:

Cînd mă uit pe geam... Tre' să-mi pun şi eu cravată... să aveţi cu ce să mă remorcaţi.
Toata ziua de ieri,la Lilieci,am avut sentimentul ca cineva lipseste din peisaj! :roll: :roll: :roll: Acum am realizat cine !da` asta nu inseamna ca te cert! :lol: :lol:
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Iancule am impresia ca tu vrei sa ocupi si functia de DJ la balul organizat de PC21...in ce priveste cravata...ptr. tine este buna in loc de SUFA de tractare... :lol: :lol: :lol:
;) SA TRAITI BINE ;)"
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
rebeu

Post by rebeu »

Dumitrescu Iancu wrote:...
Toata ziua de ieri,la Lilieci,am avut sentimentul ca cineva lipseste din peisaj! :roll: :roll: :roll: Acum am realizat cine !da` asta nu inseamna ca te cert! :lol: :lol:
Hummm... Iar eu eram cu gându' numa' la voi...
Cum era vorba aia cu păcătosu'? Aşa eram şi eu ieri la biserică... asta e. M-oi răzbuna eu...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

rebeu wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:...
Hummm... Iar eu eram cu gându' numa' la voi...
Cum era vorba aia cu păcătosu'? Aşa eram şi eu ieri la biserică... asta e. M-oi răzbuna eu...
Ai ocazia la cafeneaua de marti si............la bal :lol: :lol: :lol:.
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

cezar wrote:Marti, 9 februarie 2010, ora 18,30, Mare Cafenea mare la Restaurantul RATES ! :D :o ;)

Pe langa multe altele, se vor :
- incasa diferentele pentru petrecerea "Deschide anul, pescare!"
- face inscrieri in Asociatie si Clubul Dunarenilor. Cei care au deja viza 2010 pe carnet sunt rugati sa aduca Cereri PG-uri si copii CI.

Sprituri, barfe, ponturi, schim de informatii.

Va asteptam !
Prieteni, va asteptam fara masini, nu de alta, dar din cauza zapezii nu poti parca nici macar .....o naveta de bere :D :D.
Nu uitati de hartii.
rebeu

Post by rebeu »

Hummm... ca să pot să parchez acolo ar trebui să pot ieşi de aici

LE: Ca să nu fie dublu post scriu aici:

"Prezenţa" la cafenea (de fapt un atelier unde s-a exersat scoaterea capacelor de la anumite sticle de bere) o găsiţi aici sau pe stil vechi aici.
Cei care n-au promovat examenul sunt aşteptaţi la reexaminare pe data de 14. Se admit şi cei care vor mărire de notă!

Dacă nici atunci... hummm...
--
RBu'
ghinozo

Post by ghinozo »

slaba activitatea...nsu ce e cu voi azi.....noroc ca ne stie de 'poame' bune ospataru...de a stat pan la ora aia...nici nu stiu cand a trecut timpu...veselie mare,si ca de obicei cam putin cico' da' lu' dutulica....bvo simpaticilor
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

E obosita lumea,Ghinozo!Daca dupa o ...simpla Cafenea isi revin atat de greu,poi cum o fi dupa balul de sambata??? :lol: Aud ca unii si-au luat liber si luni ca sa aiba timp sa-si revina! :lol: :lol: :lol:

Urmeaza BALUL :!: :!: :!: Poftiti domnilor(cu doamnele),sunt ultimile sanse de participare :!: :!:
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:E obosita lumea,Ghinozo!Daca dupa o ...simpla Cafenea isi revin atat de greu,poi cum o fi dupa balul de sambata??? :lol: Aud ca unii si-au luat liber si luni ca sa aiba timp sa-si revina! :lol: :lol: :lol:

Urmeaza BALUL :!: :!: :!: Poftiti domnilor(cu doamnele),sunt ultimile sanse de participare :!: :!:
Oare chiar mai sunt locuri ?

Dupa stiinta mea, deja suntem "depasiti" cu 2 locuri. Dar, daca va fi nevoie, poate vom mai face interventii la RATES.
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

ghinozo wrote:slaba activitatea...nsu ce e cu voi azi.....noroc ca ne stie de 'poame' bune ospataru...de a stat pan la ora aia...nici nu stiu cand a trecut timpu...veselie mare,si ca de obicei cam putin cico' da' lu' dutulica....bvo simpaticilor
Prietene, nu pot sa cred ca spui " ca de obicei". De regula, este suficienta, dar de data asta m-a surprins si pe mine numarul mare de participanti. Oricum, "cico de banisor" a fost mostra pentru BAL. Daca o trecut ase repede, inseamna ca-i buna. Pentru tine, la bal, o sa-ti aduc un "cico" special. ;) ;) ;)
Post Reply

Return to “Cafenea”