Vand cosulete feeder, momitoare.....
Moderator: dutustoica
Vand cosulete feeder, momitoare.....
Vand cosulete feeder cu plasa deasa si rara, cu greutati diferite incepand de la 20 si pana la 40 grame(20, 25, 30, 35, 40)
Vand momitoare culisante si fixe ( cu agrafa ) cu tub anti-tangle lung sau scurt, olivete, jiguri, sonde, plumbi hexagon, plumb grippa, plumb larima sau picatura cu vartej samd.
Poze si informatii trimit pe mp.
Vand momitoare culisante si fixe ( cu agrafa ) cu tub anti-tangle lung sau scurt, olivete, jiguri, sonde, plumbi hexagon, plumb grippa, plumb larima sau picatura cu vartej samd.
Poze si informatii trimit pe mp.
Re: Vand cosulete feeder, momitoare.....
N-am inteles intrebarea.
Nu este nici pe ruseste, nici pe bulgara....dar poate vrei un raspuns in araba.
يعتمد على ما تعنيه
Nu este nici pe ruseste, nici pe bulgara....dar poate vrei un raspuns in araba.
يعتمد على ما تعنيه
cati de bani?
neste poze cu modele...etc...razbirashi?
أنا أرسلت إلى عنوان كتالوجghinozo wrote:cati de bani?
alt arogant.....eu cu bine dupa tine...tu....
-
dannutz, normal este, daca vrei sa vinzi, sa afisezi un pret si eventuale poze, apoi poti negocia si primi comenzi pe privat...
Raspunzand in doi peri, nu cred ca vei starni vreun interes...
PS daca oferta este reala, poti veni marti seara la `cafenea`, cu ceva mostre, in mod sigur se va lega cate ceva.
Raspunzand in doi peri, nu cred ca vei starni vreun interes...
PS daca oferta este reala, poti veni marti seara la `cafenea`, cu ceva mostre, in mod sigur se va lega cate ceva.
Buna seara !
Am raspuns " in doi peri"pentru ca asa am fost luat shi eu la randul meu. Dar stiu de gluma, spre deosebire de altii. Prefer sa dau informatii referitoare la produsele enumerate mai sus, pe mp, mail sau privat din motive lesne de inteles.
Stima !
Am raspuns " in doi peri"pentru ca asa am fost luat shi eu la randul meu. Dar stiu de gluma, spre deosebire de altii. Prefer sa dau informatii referitoare la produsele enumerate mai sus, pe mp, mail sau privat din motive lesne de inteles.
Stima !
va rugam verificati link-ul pentru ca deschide prima pagina de la photobucket si nu cea cu cosuletele.
un pret se poate?
un pret se poate?
Za dacs cam from za tracs!
Am verificat link-ul pe care l-am prezentat mai sus, la mine se deschide. Telefonul meu este 0766107687 - DAN.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Verifica de pe un alt calculator. Nici la mine nu arata poza.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Atunci poate merge aici : http://www.girlshare.ro/32147354.8
Cu scuzele de rigoare.
Cu scuzele de rigoare.
sunteti din Bucuresti? cum se procedeaza cu livrarea / plata?
multumesc!
multumesc!
Salutare !
Sunt din provincie. Dar pot trimite oriunde in lume cu Posta Romana sau in tara cu Fan Courier. Daca sunteti interesat de ceva anume puteti sa o faceti aici pe forum sau pe mp.
Stima !
Sunt din provincie. Dar pot trimite oriunde in lume cu Posta Romana sau in tara cu Fan Courier. Daca sunteti interesat de ceva anume puteti sa o faceti aici pe forum sau pe mp.
Stima !