[/quote]Geo frate, tine aproape de Dutu, el e de regula runner si stie cu ce se mananca ............... asa ca ai sansa sa devii un bun runner, iar in cazul asta, ESTI AL NOSTRU BRE ..........
Adica sa inteleg ca si tu esti runner

Moderator: administrator
[/quote]Geo frate, tine aproape de Dutu, el e de regula runner si stie cu ce se mananca ............... asa ca ai sansa sa devii un bun runner, iar in cazul asta, ESTI AL NOSTRU BRE ..........
Prietene, locul tau era rezervat inainte de a stabili locatia.cezar wrote:Dutule, tine-mi si mie un loc la geam, te rog !
![]()
Sper sa am timp sa-mi pregatesc niste boillies-uri. Oare merg squid & octopus ?
In situatia asta, nu merita sa te risti. Palinca fiarta, vin fiert, poate (sigur) ceva gustarica intre ele, deci s-ar putea sa depasim ora 15:00. Daca mai prindem si peste.........cu toate ca asta conteaza mai putin.valic wrote:Deci in concluzie ................. am si io loc in vre-o masinutza ? si inca ceva, as vrea sa fiu acasa pe la ora 15 (pe bune, ca am treaba)
thanks a lot (anticipat)
Geo wrote:Duţule, ai vreun loc în maşină ?
dutustoica wrote: Desigur. Daca nu-i in una, facem rost de doua. Masini. Vezi de cana.....sa nu fie din metal, ca se raceste repede.![]()
![]()
cezar wrote:Dutule, tine-mi si mie un loc la geam, te rog !?
valic wrote:Merg si eu..........caut sofer.
Dumitrescu Iancu wrote:si atunci,merg si eu,da` caut sofer!
![]()
paulletta wrote:... ar trebui sa ajung si eu pe acolo, deci....cine se ofera sa ma ia si pe mine(platesc benzina).Multumesc anticipat!
Marea problema a fiecaruia dintre pescarii/soferi, este ca ar gusta oarece lichide calde si n`ar vrea sa conduca, poate decat la dus...dutustoica wrote:In situatia asta, nu merita sa te risti. Palinca fiarta, vin fiert, poate (sigur) ceva gustarica intre ele, deci s-ar putea sa depasim ora 15:00. Daca mai prindem si peste..........
Vin si eu, il iau si pe Pauletta si inca 2-3 (depinde de gabarit), in ordinea inscrierii !Pauletta scrie:
Ma bag runner, ca nu am masina si ar trebui sa ajung si eu pe acolo, deci....cine se ofera sa ma ia si pe mine(platesc benzina).
Multumesc anticipat!
Unde este postat,Vali,ca nu dau de el...S-o faca si el duminica,pe 7...valibu wrote:Fundulea 2
La insitentele pescarilor care nu au reusit sa vina joi cand a fost gratis si au tot insistat telefonic sa le mai acord o zi, am hotarat ca data de 6 02 2010 sa fie ziua in care pot pescui de placere fara nicio taxa sau acte de caritate. Singura dorinta este ca fiecare pescar sa nu lase mizerie pe gheata. In speranta ca m-am facut bine inteles, va asept in numar cat mai mare si va doresc fir intins
Am citit acum acest anunt.
depinde de aperitiv.laloi wrote:O intrebare: pentru vin fiert e bun si vin alb demisec? ... fiindca as avea o cantitate disponibila