Vand set crap
- 4 lansete Hakuyo MTX 3.60m 3.5lb , 2 tronsoane
- 4 mulinete Banax Helicon 5600NF
Lansetele au vreo 10-12 partide la activ, ultima data cand au vazut apa a fost pe 9 mai 2010, Nu ma intrebati de care MTXuri sunt, ca nu stiu. Cand le-am cumparat eu nu stiu daca existau mai multe modele. Pot fii vazute in Bucuresti. Au inele SIC, iar 2 mandrine au cate 3 gaurele pe laterale, iar celelate doua nu . Oricum sunt cele pe care le cauta atunci oricine care nu avea bani de bete mai pricopsite si stia ca MTX are renume bun si raport foarte bun calitate / pret.
Mulinetele sunt ceva mai "tinerele" dar ultima iesire tot atunci au facut-o, avand insa doar vreo 4-5 partide la activ. Au fire Shimano Tribal Camo 0.25 si inaintas pp30lbs Hi-viz. Mi-am cumparat inca 2 tamburi de rezerva metalici, ele avand tamburi de rezerva de grafit. Nici unul din cei 6 tamburi de rezerva nu are fir pe el.
Pret set 1000 ron +transport
Vand bete+mulinete crap
Moderator: dutustoica
Vand bete+mulinete crap
Andrei Riga
Re: Vand bete+mulinete crap
Bonus o gentuta cu 4 posturi ptr tamburii de rezerva. Cred ca Pelzer.
Andrei Riga
Revine la vanzare.
Pret doar ptr saptamana Sf. Valentin, ptr doamne care doresc sa faca un cadou frumos sau ptr pescari hotarati (de preferat din Bucuresti sau Ilfov)
850 ron/ tot setul (saptamana asta nu se vinde pe bucati)
Pret doar ptr saptamana Sf. Valentin, ptr doamne care doresc sa faca un cadou frumos sau ptr pescari hotarati (de preferat din Bucuresti sau Ilfov)
850 ron/ tot setul (saptamana asta nu se vinde pe bucati)
Andrei Riga
Am uitat sa anunt la vremea respectiva.
S-au dat si se poate inchide. Multumesc de gazduire!
S-au dat si se poate inchide. Multumesc de gazduire!
Andrei Riga