Bai, habar n-am, ca ma sustrag mereu de la munca in folosul comunitatii la care vrea sa ma coopteze bunica-miuClaudiu wrote:Prastina-i zice prin zona aia

Moderator: dutustoica
Bai, habar n-am, ca ma sustrag mereu de la munca in folosul comunitatii la care vrea sa ma coopteze bunica-miuClaudiu wrote:Prastina-i zice prin zona aia
Sau tescovina, sau boasca !Claudiu wrote:Prastina-i zice prin zona aia
A zis bine Claudiu...Aia e prastina-se face din resturile de struguri care raman dupa stoarcerea mustului!Primavara se mai face un rand de tuica din drojdia ramasa pe fundul butoaielor,dupa consumarea vinului!(Oare de aici vine si apelativul "drojdier"ioanrv wrote:Gresit...tuica e din...cum se zice...aia ce ramane de la vin...cezar wrote:E bine ca te amuzi, frate ! Auzi ce ne spune noua, tuica de Adamclisi (din corcoduse + dude d'alea albe, supercoapte, este ?)Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba
Noi care ne-am intarcat cu caisata de la Medgidia, din caisii aia de pe panta inclinata spre Satu Nou !
Cine sunt nasii de botez? hai ca ar fi chiar culmea si as avea si gratuitate in asociatie...cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa !![]()
Tuica de Adamclisi nu se compara cu palinca de Banisor !
Cred ca nu esti la curent cu faptul ca bunicii mei sunt din satul Pietreni, nasii de botez din Adamclisi, iar locatia aia de la Abrud (denumire veche Tufani) o pescuiam eu cu niste ani in urma, cand avea si peste.![]()
Iar Anisoara, primarita de la Deleni, este ceva ruda cu mine.
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul
Depinde daca esti "bazat". Nikita este o anemica sclifosita pe langa Ani .Daca-i vezi bicepsii si ciomagul cu care conduce cu "mana forte" primaria, cred ca renunti !ioanrv wrote:Pha..asta-i tare...deci la Primaria Deleni ma duc daca-mi suteste cineva cotizatia !cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa !![]()
Cred ca nu esti la curent cu faptul ca bunicii mei sunt din satul Pietreni, nasii de botez din Adamclisi, iar locatia aia de la Abrud (denumire veche Tufani) o pescuiam eu cu niste ani in urma, cand avea si peste.![]()
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul
Din pacate, nasii ...nu mai sunt ! Nasa era din familia unui fost "chiabur", parca Andrei era numele ei de domnisoara. Nasu era venetic, il chema Livadaru, a fost medic in Adamclisi pana prin 1960 si ceva, apoi s-au mutat la Medgidia. Au murit amandoi inainte de 1990, din pacate. Ah, inca ceva, nasu era un cunoscut vanator in zona.ioanrv wrote:Cine sunt nasii de botez? hai ca ar fi chiar culmea si as avea si gratuitate in asociatie...cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa !![]()
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul![]()
Pai nu dom'le, eu faceam un dosar frumos cu "chitantile" emise de ruda din capitala...cezar wrote:Depinde daca esti "bazat". Nikita este o anemica sclifosita pe langa Ani .Daca-i vezi bicepsii si ciomagul cu care conduce cu "mana forte" primaria, cred ca renunti !ioanrv wrote:Pha..asta-i tare...deci la Primaria Deleni ma duc daca-mi suteste cineva cotizatia !cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa !![]()
Iar daca pune mana pe facaletzul ala, rareori il lasa nefolosit !
Normal, este isteata si simpatica foc, energica cum le place oamenilor, evident ca este de gasca. Dar si cand i se pune...numai sufletul bietului Dan (barbatu-su) ar putea spune ceva de chestia asta.Claudiu wrote:O stie si Mariana pe primareasa. Cica asa e, cum zice dom' Cezar, big & strong, dar cica e de gasca, populara
Sau ale Buzaului, in cazul soacrelor mele !Claudiu wrote:Da, am cam luat-o pe langa...
Mi se pare logic sa fie mutate iar titlul topicului ar putea fi "Minunatiile Dobrogei"
Pe stanga sau pe dreapta?ioanrv wrote: Decat sa spun tot ce stiu, mai bine imi fac o lobotomie