Astept sa vad pe forum cum sa imi achit contravaloarea carnetului.
Moderator: dutustoica
Esti un fericit, Gabi !gabibrb wrote:Ba nu ai inteles treaba cu soacra: a mea e inca vie...![]()
Astept sa vad pe forum cum sa imi achit contravaloarea carnetului.
gabibrb wrote:Ups, se pare ca se poate si mai rau...
Oricum sa ne dea Dumnezeu sanatate... sa putem sa le ofticam...
Nu, bineinteles, una peste alta sunt multumit de ele !gabibrb wrote:Nu stiu daca sa rad sau sa plang...
Oricum, sa fie sa sanatoasa, sa nu cada la pat. Am un coleg care se chinuie cu soacra lui....
Dar hai sa schimbam subiectul ca sughita soacra-mea si nu vreau sa se inece...
gabibrb wrote:Nu stiu daca sa rad sau sa plang...
Oricum, sa fie sa sanatoasa, sa nu cada la pat. Am un coleg care se chinuie cu soacra lui....
Dar hai sa schimbam subiectul ca sughita soacra-mea si nu vreau sa se inece...
Sa te conving...ce motiv mai bun ai avea decat ca eu, stapanul secretelor si al inelelor, sunt aici?! Dar daca mai "sifonezi" ceva, o sa imi folosesc dreptul de veto, pe care inca nu il amClaudiu wrote:Stii multe...bag de seama.
Ar fi cazul sa treci pe la sala de operatii![]()
Anyway, acum convinge-ma tu pe mine sa intru oficial in "gasca"
Sediul este (deocamdata) la mine acasa, prin natura imprejurarilor.cezar wrote:Cred ca o sa vin personal la sediu cu cererea de aderare, cererile pentru PG, copie CI si taxa de 50+5+ ? (ANPA)...si cred ca o sa mai aduc si un prieten cu mine...Apropo, cat e pretul de en-gros ?ioanrv wrote:Victore,
Te asteptam pe email cu cererea de aderare, eventual cererile, copie CI si taxa sub ce forma vrei tu, vezi ca sunt instructiuni in sesiunea inscrieri.
Cele bune.
E bine ca te amuzi, frate ! Auzi ce ne spune noua, tuica de Adamclisi (din corcoduse + dude d'alea albe, supercoapte, este ?)Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba
Claudiu, nu le lasa sa curga, contin saruri minerale si vin vremuri grele...Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba
Pha..asta-i tare...deci la Primaria Deleni ma duc daca-mi suteste cineva cotizatia !cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa !![]()
Tuica de Adamclisi nu se compara cu palinca de Banisor !
Cred ca nu esti la curent cu faptul ca bunicii mei sunt din satul Pietreni, nasii de botez din Adamclisi, iar locatia aia de la Abrud (denumire veche Tufani) o pescuiam eu cu niste ani in urma, cand avea si peste.![]()
Iar Anisoara, primarita de la Deleni, este ceva ruda cu mine.
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul
Da' de unde, dom' Cezar! aia-i tuica din prastina, dom'lecezar wrote:E bine ca te amuzi, frate ! Auzi ce ne spune noua, tuica de Adamclisi (din corcoduse + dude d'alea albe, supercoapte, este ?)Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba
Noi care ne-am intarcat cu caisata de la Medgidia, din caisii aia de pe panta inclinata spre Satu Nou !
Gresit...tuica e din...cum se zice...aia ce ramane de la vin...cezar wrote:E bine ca te amuzi, frate ! Auzi ce ne spune noua, tuica de Adamclisi (din corcoduse + dude d'alea albe, supercoapte, este ?)Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba
Noi care ne-am intarcat cu caisata de la Medgidia, din caisii aia de pe panta inclinata spre Satu Nou !