Moderator: dutustoica
Ma scuzi ,nu am vrut sa te corectez,am inteles aluzia,dar sunt impotriva practiciiMihai Vinturache wrote:"Pro-fund" a fost intentionat, pentru ca pe acolo il doare pe el de noi!
Daca tot v-ati strans asa multi si ati luat asa cantitate de ttx de care nu sunteti multumiti, nu inteleg de ce nu faceti o cheta sa luati un produs de o calitate mai buna pe care il gasiti in dragon cu 50 de bani sau 1 leu mai mult decat de unde ati luat rumegusul cu aroma de ttx. Acum 3 saptamani am luat un sac de 20 kg pe care l-am scos la 70 lei si de care sunt foarte multumit: are aroma, miros, gust de imi vine si mie sa-l manancMihai Vinturache wrote:In curand vom avea o mare problema.
Pentru ca TTX este o nada asa buna si ieftina, s-au sesizat producatorii de nade si il cumpara in cantitati industriale. Cred ca ati observat ca s-au umplut toate magazinele cu pungi de ttx cu diverse arome si perverse adaosuri la preturi de 5-8 lei/kg. In curand va ajunge ttx mai scump decat uleiul de porumb.
Oricum, vom avea acces din ce in ce mai dificil la ttx adevarat.
Victor wrote:si pina la urma nu e nimeni din cei nemultumiti de ttx care sa vrea sa-l vinda?
mie mi sa parut bun si atractiv pt pesti.
Avand in vedere ca sunteti initiatorul topicului, se va face voia dumneavoastra. TOPIC INCHIS !Eugen Fetes wrote:
Va rog din suflet, dragi moderatori, sa inchideti si diliti topicul asta pentru a nu se mai pacali si altii cu asa zisul TTX