Mă bag şi eu în seamă...
Am un prieten bun care este din Eforie Sud. Acum e în Canada. Dar pe vremuri (anii '80) am fost cu el şi cu alţii la calcan, sau ce mai ziceau ei că merge atunci...
Cel mai greu era cu ora... "Noroc" de schimbarea (reducerea) programului la discoteci, aşa mai apucam şi eu să dorm câte-o oră/două.
Prima dată am rezistat cam juma' de oră... apoi m-am băgat în apă şi după vreo oră nu mai aveam nimic. Doar că eram cam stafidit pe piele
Eram totuşi omu' cu prestanţă şi m-au iertat de poreclă deşi între ei cam discutau de "stafidă"
S-au obişnuit cu mine mai ales că pe vremea aia trăgeam bine la rame şi după ce-mi trecea, eram taaare bun la munci...
Ziceam că mi-a trecut pentru că după câţiva ani n-am mai avut probleme şi eram "marinar" sadea. Chiar dacă eram d-ala de vară/sfărşit de săptămână/concediu/etc...
Au trecut anii... unii s-au facut fotografi, alţii venetici pe alte meleaguri...
Un alt prieten bun s-a însurat c-o grecoaică şi... dus a fost!
A avut noroc, a muncit de-a rupt şi s-a făcut om cu bani! De gura mea şi-a luat un fel de yaht. Maaare, luuung şi cam îngust... cu derivor retractabil şi pânze guvernate cu mousele pe ecran.
Povestea-i mai lungă... ideea este că (el nebun, io nebun) am plecat pe Egee să ne plimbăm... pe 4 august. Sud pân' la loc comanda! Nu ne oprim decât în Creta!
Ne-a prins nene o hulă că dr... s-a mai uitat pe calculator să vadă unde mergem... vreo 3 zile am bolit amândoi de nu se poate povesti. Când am văzut pământ parcă am înviat! Am acostat în Agios Georgios (Antiparos) la noroc ... nici nu distingeam clar digu'.
Am coborât pe dig (mai mult m-am prăbuşit) şi acolo am adormit.
Ce s-o mai lungesc... a doua zi eram ca nou (puţin cam julit pe ici pe colo)... Ne-am întors în Pireu pe... 27 octombrie după ce fusesem până-n Cipru. Nici eu nici el n-am mai avut nimic deşi am mai avut mare mai agitată decât la început...
E sigur şi ceva de la autocontrol cu rău' ăsta de mare!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'