gabibrb wrote:gabibrb, alias gabi , 38 ani, pescar de mic copil. Iubesc pescuitul, natura, peisajele. Dar, cu timpul stau cam prost... nu prea am avut timp de iesiri anul trecut. Poate anul asta, cu ajutorul lui Claudiu, sa fac mai multe iesiri. Va salut pe toti si va doresc numai bucurii.
Bine ai venit, vecine!
Sper sa-i insotim si noi pe baietii astia in expeditiile lor macar o data sau de doua ori pe an, tu cu ajutorul meu iar eu cu ajutorul tau
Ce-aveţi, fraţilor, cu Ghinozo ?!! Lăsaţi omul să se manifeste...
Florică1477 chiar dacă eşti naş lui Ghinozo, pentru noi tot pescar eşti.
Aşa că bine ai venit !!
Nu-l crede pe finu', că n-am bătut pe nimeni pe-aici.
Şi nici nu avem de gând.
bravos conasilor , deci asa sta treaba:)))
de dat pe goarna dam , ca daca nu e cu bucluc , iar in rest stiti vb. aia cine se aseamana se aduna
ps. sper sa ne cunoastem mai in amanunt
florica1477 wrote:bravos conasilor , deci asa sta treaba:)))
de dat pe goarna dam , ca daca nu e cu bucluc , iar in rest stiti vb. aia cine se aseamana se aduna
ps. sper sa ne cunoastem mai in amanunt
Eu mi-am facut rost de un claxon meserias, cu butelie.
Ar mai fi nevoie de o toba si un gong, dar sa fie mare !
Băieţi, s-a băgat tare Constanţa p-aici! tre' să facem acu' şi-o filială acolo. Că văd că de clubu' pescarilor la mare... nu mai suflă unu' o vorbă!
Bine-ai venit Iuliane! Fire zbuciumate!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Iulian este un sufletist, este pescar de crap, participant la concursuri (cred ca multi dintre voi il cunoasteti), un bun prieten. Sincer ma bucur ca ii sunt prieten si ca a intrat aici. Sper sa aibe timp sa si stea pe forumul asta.
Bine v-am gasit!
Papazian Ion, 47 ani, constantean, navigator de meserie si BOLNAV de Dunare! Pacat ca meseria imi rapeste prea mult timp si tanjesc mereu dupa expeditii asa cum vad ca faceti voi. Peste cateva zile plec pe mare, dar la intoarcere ( prin iunie) sper sa am onoarea de a deveni membru in clubul vostru si sa va ajut , atat cat imi va permite timpul, la actiunile de la malul marii si nu numai....
Pana atunci fire intinse si zile minunate cu prietenii in expeditiile ce vor urma!
Numai bine!