Producator TTX

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

armeanu

Re: Producator TTX

Post by armeanu »

imi cer scuze ca nu v-am receptionat apelul dar, am fost cam toata ziua in trafic si pe motor nu pot vorbii.

Daca nu va deranjeaza si sper ca NU , va pot ajuta eu cu adusul sacului pe motor , asa cum l-am si luat ;)

Ramane sa-mi spuneti in ce zona stati si vil aduc . Cand mai sunati insistati , in timpul zilei cam umblu cu motorul.

Nu mai am numarul dumneavoastra :( .
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
armeanu

Post by armeanu »

Lorelai wrote:Pe cine aparai, nea Tony ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
////////////////////////////

NU VA SUPARATI ! DESPRE CE ESTE VORBA ???? AVETI CEVA PROBLEME ????

DACA POT , VA AJUT ....

Cu stima Tony
bedros_a@yahoo.com

0722132992
evergreen

Post by evergreen »

„Pe cine aparai, nea Tony ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alta era problema...sau mai bine zis altcineva!!! In primul rand, intreb daca n-ar fi bine sa ne ducem, daca ne putem aduna cateva persoane care s-au saturat de situatii de genul acesta si sa schimbam sacii cu banii, care trebuie inapoiati, in al doilea rand, daca nu ii surade aceasta idee nimanui, si cineva doreste sa ia si sacul la care eram „abonati” eu si d-l Candeori, ar fi iarasi bine, iar in ultimul rand, daca nu este nimeni interesat, ori ajungem cumva eu si/sau d-l Candeori sa-l luam, daca nu ajunge inainte d-l Armeanu prin zona! Sper ca celelalte comentarii sa aiba legatura cu subiectul, sa nu se mai strecoare... ..„erori”!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
armeanu

Post by armeanu »

Sacul meu nu il duc inapoi si cred ca nimeni nu s-a dus cu sacu inapoi.
Hotarati cum doriti ...EU m-am oferit sa vil aduc ,nu va costa nimic deplasarea,daca vreti sa-l duceti inapoi , il luati si il duceti dumneavoastra ,EU sunt multumit de marfa si ca nada daca este si poate fii imbunatatita cu " mirodenii ".

De joi nu sunt in Bucuresti pana duminica.
bedros_a@yahoo.com

0722132992
evergreen

Post by evergreen »

Ok, nu am spus nimanui ce sa faca, repet, doar intrebam care din variantele pe care le-am enumerat se potrivesc pentru situatia aparuta, daca pana ajungem noi la dumneavoastra sau invers este cineva interesat de sac, il poate lua, daca nu, eu, unul, daca vad ca nu este ceea ce trebuia sa fie, ma duc cu sacul, nu stiu cand ajung, dar sigur ajung, daca este cazul, pentru ca nu mai sunt dispus sa las nimic nerezolvat, am lasat destule pana acum si vad ce bine mi-a fost...!!!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
evergreen

Post by evergreen »

P.S. Subliniez pentru cei care fac comentarii off topic si cu intentii mai mult sau mai putin onorabile, DACA PANA AJUNGE SACUL INTR-UN FEL SAU ALTUL LA NOI ESTE CINEVA INTERESAT, IL POATE LUA! ASTA NU INSEAMNA CA DACA NU IL DORESTE NIMENI VA RAMANE LA D-L ARMEANU, ATUNCI IL VOI LUA CA SA-L DUC INAPOI(daca nu corespunde anuntului)!!! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

Chit ca e un comentariu off, te-ai gandit ca poate omul are nevoie de bani si nu de decizia ta ce se va face cu sacii ?
Poate acum intelegi mai bine !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

M-a sunat astazi Andrei Buliga. Conversatia a fost ceva de genul:
"La mine in nomenclator (sau ceva de genul asta) este trecuta ca TTX"
"Eu vand nada pentru crap - TTX"

A trebuit sa-i povestesc cateva minute bune ca ceeace a vandut el nu este TTX ci o amarata de uruiala de creale. Totul a fost in van. Omul o tinea pe a lui, ca in documente are trecut TTX. M-am enervat si l-am dat la zbor ca nu aveam cu cine vorbi.

Pe Y-mess am gasit urmatorul monolog:
"cafeadirect: buna dimineata
cafeadirect: in cursul zilei de azi am sa va sun,pentru cele discutate pe forulul apc21 in legaura cu cele comentate de mikutu si maihai vanturache
cafeadirect: ieri seara cu ajutorul domnului Toni am intrat pe forumul apc21 si am ramas cu un gust amar referitor la cele scrise..."

Concluzia mea este ca flacaul ori nu stie ce vinde, ori isi bate joc de noi.
0745578278
evergreen

Post by evergreen »

Daca este inca cineva, dintre cei care au fost personal la acest domn sa ia acest produs - care nu corespunde denumirii anuntate - dispus sa mergem sa inapoiem acest amestec de spartura de porumb, poate sa posteze raspunsul aici, eu, unul, m-as duce, dar, datorita faptului ca am luat marfa de la d-l Tony si nu direct de la vanzator, nu ma cunoaste si nu stiu exact unde este locatia! Sper sa nu fiu singurul de aceasta parere! Daca altii sunt dispusi sa se lase prostiti pe fata si sa pozeze intr-un fel de samaritean deghizat in Moromete, este parerea si dreptul lor, insa nu vad de ce trebuie sa intre in discutii care nu-i privesc si in probleme ale caror detalii, oricum nu le cunosc! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

Nu sunt samaritean.
Imi asum culpa ca-mi "bag coada" aici.
Problema e ca bati campii tot timpul. E dreptul tau , e un forum liber, are fiecare drept la opinie.Si cat timp o faci civilizat ai dreptul la respect.
Dar de data asta nu mai e vorba de opinie. Este o problema de atitudine. Pe care eu personal vreau sa o sanctionez.
Dl Armeanu te-a girat, cu buna credinta. Nu sunt avocatul Domniei sale, dragut asa cum l-am perceput poate sa spuna ca nu e nici o problema, etc, desi cu finete ti-a sugerat ca este la dispozitia ta , inclusiv cu transportul. Putea fi oricine dintre noi in locul lui. Inclusiv eu.
Du-te omule, rezolva-ti datoriile cu un om care nu are nici o vina ca s-a nascut aceasta problema de calitate, el a vrut doar sa te ajute.Si dupa aia fa tu ce vrei si ce consideri de cuviinta.
Aici m-am referit la o conduita pe care o consider normala , colegiala ,in acest grup care ne intalnim aici , si ,foarte des, mai putin des decat mi-asi dori, fata -fata, ochi in ochi cu diverse imprejurari.Pe tine nu te-am vazut niciodata, si nici multi dintre prieteni, de acolo rezervele mele.Sper sa te vada Dl Armeanu, care sper ca va intelege corect demersul meu.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
evergreen

Post by evergreen »

Problemele stiu sa mi le rezolv singur, cum am rezolvat-o, de altfel, si pe cea de fata; oricum, mai este o vorba, apropo de atitudine...cainele moare de drum lung...cat despre atitudinea mea, nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea, daca are cineva de reprosat ceva, ar fi facut-o pana acum, daca era cazul! Cine vorbeste despre ce nu are habar, decat dupa ce i se pare, se poate numi intr-un anume fel, las la latitudinea fiecaruia.... ;)
evergreen

Post by evergreen »

P.S. Vreau si eu un singur exemplu in care „bat campii”, insa nu de la tine, probabil ca nu prea intelegi sensul cuvintelor folosite, sau iti place sa te bagi in seama singur!! Nu-mi aduc aminte sa ma fi bagat vreodata unde nu-mi fierbe oala, ca sa nu mai spun de a emite „judecati pretioase” despre cineva pe care nu-l cunosc si cu care nu am nimic personal!! Pacat de varsta la care au ajuns unii, ca nu le prea foloseste, sau, cel putin, nu se vede...! Oricum, din ce am mai citit pe ici-colo, nu esti la prima situatie in care te bagi aiurea...„succesuri” in continuare!!! ;)
evergreen

Post by evergreen »

Mai am o singura completare: NU STIAM CA LUMEA SE IMPARTE INTRE CEI SERIOSI - CARE AU AVUT ONOAREA DE A FI CUNOSCUTI SI RECUNOSCUTI, DECI PRIMITI IN CERCUL SELECT „GIRAT” DE D-L LORELAI - SI RESTUL PLEBEI, DIN CARE FAC PARTE SI EU!! Imi cer inca o data scuze ca exist fara a face parte din acest „club exclusivist”(fara legatura cu APC 21, pentru a nu fi interpretat „gresit” de catre „unii”) si pentru ca v-am inoportunat cu prezenta si cu postarile mele in „care bat campii”! Daca mai are cineva aceeasi parere cu cea a acestui domn respectabil care detine adevarul absolut despre relatiile interumane, inseamna ca trebuie sa imi schimb comportamentul! In acest sens, ar fi bine, pentru a nu se mai ivi situatii de genul acesta sa se constituie un „comitet” de primire, prezidat, eventual, de...(ghici cine?), care sa nu permita oricarui neavenit prost crescut ca subsemnatul sa contamineze universul paradisiac din care face parte acest„ZEUS” polivalent...pacat, insa, ca nici „zeii” nu sunt feriti de tarele varstei a treia!! Cu multa compasiune, incerc, totusi, sa inteleg, sper ca imi va reusi!!! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

Copy : Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mikcutu

Post by mikcutu »

evergreen wrote:Daca este inca cineva, dintre cei care au fost personal la acest domn sa ia acest produs - care nu corespunde denumirii anuntate - dispus sa mergem sa inapoiem acest amestec de spartura de porumb, poate sa posteze raspunsul aici, eu, unul, m-as duce, dar, datorita faptului ca am luat marfa de la d-l Tony si nu direct de la vanzator, nu ma cunoaste si nu stiu exact unde este locatia! Sper sa nu fiu singurul de aceasta parere! Daca altii sunt dispusi sa se lase prostiti pe fata si sa pozeze intr-un fel de samaritean deghizat in Moromete, este parerea si dreptul lor, insa nu vad de ce trebuie sa intre in discutii care nu-i privesc si in probleme ale caror detalii, oricum nu le cunosc! ;)
eu m-am intalnit cu el la Micro 212 de pe bulevardul Basarabia, vis-a-vis de intrarea la National Arena. Acolo, la micro 212, este lacatul pus pe usa. Nu prea ai cu cine sa te intalnesti acolo, doar daca vine el, de bunavoie, sa iti ia sacul inapoi; ori mie unuia mi-a zis ca nu accepta sa primeasca marfa inapoi.
Za dacs cam from za tracs!
mikcutu

Post by mikcutu »

Eugen Fetes wrote:M-a sunat astazi Andrei Buliga. Conversatia a fost ceva de genul:
"La mine in nomenclator (sau ceva de genul asta) este trecuta ca TTX"
"Eu vand nada pentru crap - TTX"

A trebuit sa-i povestesc cateva minute bune ca ceeace a vandut el nu este TTX ci o amarata de uruiala de creale. Totul a fost in van. Omul o tinea pe a lui, ca in documente are trecut TTX. M-am enervat si l-am dat la zbor ca nu aveam cu cine vorbi.

Pe Y-mess am gasit urmatorul monolog:
"cafeadirect: buna dimineata
cafeadirect: in cursul zilei de azi am sa va sun,pentru cele discutate pe forulul apc21 in legaura cu cele comentate de mikutu si maihai vanturache
cafeadirect: ieri seara cu ajutorul domnului Toni am intrat pe forumul apc21 si am ramas cu un gust amar referitor la cele scrise..."

Concluzia mea este ca flacaul ori nu stie ce vinde, ori isi bate joc de noi.
exact ce am zis si eu...
Mikcutu wrote:Am vorbit cu domnul Buliga la telefon si cred ca dumnealui, voit sau ne-voit, nu face diferenta dintre TTX si nada pentru crap asa cum o facem noi.
...
... dumnealui considera ca TTX-ul este acelasi lucru cu nada pentru crap, care de altfel, contine pe langa alte fainuiri cerealiere si TTX.
Din ce am discutat cu dumnealui, faptul ca ar putea sa prinda crap (inca nu am testat-o) ar insemna ca produsul este bun si ca urmare ar fi indreptatit sa il numeasca TTX.
Nu neg ca s-ar putea sa prindem crap folosind ca nada acest produs dar sigur nu este TTX 100%.
parerea mea, personala, este ca nu avem de a face cu un escroc, pentru ca nu s-ar mai fi ostenit sa de ofere gratuit mostre de pelete, doar ca dumnealui, ne fiind pescar, nu face diferenta clara intre TTX si momela pentru pesti...
Za dacs cam from za tracs!
evergreen

Post by evergreen »

Lorelai wrote:Copy : Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Bine spus, las la interpretarea fiecaruia - care citeste aceste postari - sa incadreze pe unul din noi in aceasta situatie! Deocamdata, un lucru este sigur: cine vorbeste aiurea, fara sa cunoasca o situatie si persoana, doar din auzite si dandu-si cu presupusul, mai ales cand a ajuns la o anumita varsta, inseamna ca se afla intr-o situatie mult mai dificila decat aceasta celebra zicala, la care, drept completare, ofer si eu una, "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul", oricum, "cainele moare de drum lung si prostul de grija... mea" este in continuare valabila! Daca nu ai ce face acasa, in timpul celorlalte activitati sau ca si hobby, cum, probabil, este si in cazul de fata, ti-as da cateva sugestii, dar, chiar daca nu meriti, inca mai am o urma de respect si de intelegere datorita "defectiunilor" care apar odata batranetea, cu depasirea limitei de de garantie, si, deci cu produsele expirate....!!! ;) Referitor la parerile pe care le ai despre altii, despre mine, oricum, nu cred ca se discuta prea mult, poate doar tu cu tine insuti, dar vezi ca despre tine nu se aud numai cuvinte de "slava", cum, probabil, te astepti; poate daca ti-ai vedea de treaba ta, in loc sa te bagi de foarte multe ori unde nu trebuie, s-ar mai atenua unele lucruri...nu-mi cere sa dau exemplu, mai bine ai cauta sa intelegi asta de la cunoscuti(sau din tacerea lor), care, probabil, din bun simt, nu ti-au mai fi atras atentia asupra manifestarilor pe care le ai, dar, care, oricum, iti gasesc scuze...inca!!! Cat despre respect si exprimare, oricum nu meriti asa ceva, iar de acum inainte, vei fi ignorat aproape complet, in afara cazului cand vei trece de o anumita limita!!!
Albatrin

Post by Albatrin »

evergreen wrote:
Lorelai wrote:Copy : Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Bine spus, las la interpretarea fiecaruia - care citeste aceste postari - sa incadreze pe unul din noi in aceasta situatie! Deocamdata, un lucru este sigur: cine vorbeste aiurea, fara sa cunoasca o situatie si persoana, doar din auzite si dandu-si cu presupusul, mai ales cand a ajuns la o anumita varsta, inseamna ca se afla intr-o situatie mult mai dificila decat aceasta celebra zicala, la care, drept completare, ofer si eu una, "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul", oricum, "cainele moare de drum lung si prostul de grija... mea" este in continuare valabila! Daca nu ai ce face acasa, in timpul celorlalte activitati sau ca si hobby, cum, probabil, este si in cazul de fata, ti-as da cateva sugestii, dar, chiar daca nu meriti, inca mai am o urma de respect si de intelegere datorita "defectiunilor" care apar odata batranetea, cu depasirea limitei de de garantie, si, deci cu produsele expirate....!!! ;) Referitor la parerile pe care le ai despre altii, despre mine, oricum, nu cred ca se discuta prea mult, poate doar tu cu tine insuti, dar vezi ca despre tine nu se aud numai cuvinte de "slava", cum, probabil, te astepti; poate daca ti-ai vedea de treaba ta, in loc sa te bagi de foarte multe ori unde nu trebuie, s-ar mai atenua unele lucruri...nu-mi cere sa dau exemplu, mai bine ai cauta sa intelegi asta de la cunoscuti(sau din tacerea lor), care, probabil, din bun simt, nu ti-au mai fi atras atentia asupra manifestarilorpe care le ai, dar, care, oricum, iti gasesc scuze...inca!!! Cat despre respect si exprimare, oricum nu meriti asa ceva, iar de acum inainte, vei fi ignorat aproape complet, in afara cazului cand vei trece de o anumita limita!!!
PRIETENE, EU PENTRU CE AI SCRIS TE PROPUN PENTRU O PAUZĂ DE O LUNĂ, ROG ADMINISTRATORII SĂ APLICE REGULAMENTUL !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
evergreen

Post by evergreen »

P.S. Cata vreme esti "singurul" care are ceva de spus legat de persoana mea pana acum, desi inca astept si alte pareri, ar trebui sa-ti dea de gandit, daca mai functioneaza, macar partial "rotitele"!!! ;)
evergreen

Post by evergreen »

Cata vreme am o atitudine civilizata si nu-mi poate reprosa nimic cineva care ma cunoaste sau m-a cunoscut, intre timp (daca nu este asa, sa auzim ceva in acest sens), nu vad de ce nu-i pot raspunde cuiva care de ceva timp a avut aceeasi atitudine fata de mine, vanand persoana si postarile mele, daca nu vretu sa vedeti acest lucru, este treaba dumneavoastra, aici, oricum, era vorba despre altceva, acea "persoana" -deoarece nu merita sa-i amintesc numele - n-a avut nicio legatura cu subiectul, n-a avut niciun comentariu despre motivul discutiilor din acest topic, cu atat mai putin despre comerciantul care cu sau fara intentie a distribuit acest produs -TTX - care nu este decat intr-o mica masura ceea ce trebuia sa fie, fiind amestecat cu alte ingrediente intr-un raport care il descalifica, dar "persoana", dupa o perioada de pauza, n-a gasit nimic mai bun de facut decat sa se intoarca la unica distractie pe care o mai are, din cate vad eu, anume sa-mi puna la indoiala intentiile si comportamentul!!! Daca "persoana" are mai multe drepturi prin prisma varstei, postarilor sau intalnirilor la care a participat si din acest motiv i se trec cu vederea unele lucruri, era bine daca s-ar fi trecut intr-o anexa a regulamentului, din moment ce nu am vazut asa ceva, consider ca atata vreme cat nu am avut nimic cu nimeni, am dreptul sa raspund cu aceeasi atitudine cu care sunt tratat!!!
Locked

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”