Lorelai wrote:Copy : Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Bine spus, las la interpretarea fiecaruia - care citeste aceste postari - sa incadreze pe unul din noi in aceasta situatie! Deocamdata, un lucru este sigur: cine vorbeste aiurea, fara sa cunoasca o situatie si persoana, doar din auzite si dandu-si cu presupusul, mai ales cand a ajuns la o anumita varsta, inseamna ca se afla intr-o situatie mult mai dificila decat aceasta celebra zicala, la care, drept completare, ofer si eu una, "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul", oricum, "cainele moare de drum lung si prostul de grija... mea" este in continuare valabila! Daca nu ai ce face acasa, in timpul celorlalte activitati sau ca si hobby, cum, probabil, este si in cazul de fata, ti-as da cateva sugestii, dar, chiar daca nu meriti, inca mai am o urma de respect si de intelegere datorita "defectiunilor" care apar odata batranetea, cu depasirea limitei de de garantie, si, deci cu produsele expirate....!!!

Referitor la parerile pe care le ai despre altii, despre mine, oricum, nu cred ca se discuta prea mult, poate doar tu cu tine insuti, dar vezi ca despre tine nu se aud numai cuvinte de "slava", cum, probabil, te astepti; poate daca ti-ai vedea de treaba ta, in loc sa te bagi de foarte multe ori unde nu trebuie, s-ar mai atenua unele lucruri...nu-mi cere sa dau exemplu, mai bine ai cauta sa intelegi asta de la cunoscuti(sau din tacerea lor), care, probabil, din bun simt, nu ti-au mai fi atras atentia asupra manifestarilor pe care le ai, dar, care, oricum, iti gasesc scuze...inca!!! Cat despre respect si exprimare, oricum nu meriti asa ceva, iar de acum inainte, vei fi ignorat aproape complet, in afara cazului cand vei trece de o anumita limita!!!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!