Permisele ANPA 2012
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
-
Re: Permisele ANPA 2012
Sunt, in continuare, valabile permisele ANPA 2011.
@nenea Iancu cetire:
Chiar in timp ce scriam acest mesaj, am primit informatia ca producatotul de carduri care a castigat licitatia nu dispune de terminalul necesar inscriptionarii (tiparirii) datelor personale pe acele carduri !?!?!? Si sunt de tiparit cam 250 000 de bucati...Cand se vor termina, Dumnezeu stie...
... prin extensie de logica, asta inseamna 250 mii de pescari ....
Propunere: Comitetul Director APC sa contacteze celelalte asociatii, infiintam Partidul Ecologist al Pescarilor Sportivi Independenti ( PEPSI
) intram la guvernare si cerem urmatoarele pozitii:
1. sefu' ANPA
2. sefu' ARBDD
3. sefu' Politia de Frontiera
4. etc sefi pe la mediu, ape si paduri ....
si atunci sa vezi servicii prompte si calificate ....
TGK
Chiar in timp ce scriam acest mesaj, am primit informatia ca producatotul de carduri care a castigat licitatia nu dispune de terminalul necesar inscriptionarii (tiparirii) datelor personale pe acele carduri !?!?!? Si sunt de tiparit cam 250 000 de bucati...Cand se vor termina, Dumnezeu stie...
... prin extensie de logica, asta inseamna 250 mii de pescari ....
Propunere: Comitetul Director APC sa contacteze celelalte asociatii, infiintam Partidul Ecologist al Pescarilor Sportivi Independenti ( PEPSI

1. sefu' ANPA
2. sefu' ARBDD
3. sefu' Politia de Frontiera
4. etc sefi pe la mediu, ape si paduri ....
si atunci sa vezi servicii prompte si calificate ....

TGK
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
- Mihai Vinturache
- Moderator
Putem sa infiintam si partidul Coca Cola tot ne vor rade in nas.
Cum PM au castigat aia licitatia??? Pe ce criterii? Suntem de rasul curcilor!
Cum PM au castigat aia licitatia??? Pe ce criterii? Suntem de rasul curcilor!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
PEPSI-COCA COLA sau BRIFCOR....suntem de rasul curcilor. nu cred ca mai putem sa ne revenim vre-odata.
am fost duminica trecuta sa imi las barca la apa la Oltenita, am si dat la peste, nu a venit nimieni sa ma intrebe de permise sau PG. In schimb la km 437 pe canalul unde este cabana erau plase cu monofilament din guta una peste alta. nimeni nu vede nimic.
Romania tara tuturor posibilitatilor.
am fost duminica trecuta sa imi las barca la apa la Oltenita, am si dat la peste, nu a venit nimieni sa ma intrebe de permise sau PG. In schimb la km 437 pe canalul unde este cabana erau plase cu monofilament din guta una peste alta. nimeni nu vede nimic.
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
Da zi dom'le pana la capat, rezultate ceva ?raitmaerg wrote:am fost duminica trecuta sa imi las barca la apa la Oltenita, am si dat la peste
soare, nu tu Garneata......pace....liniste.....plimbare cu barca.....si captura :

am testat barca...motorul...cu noile modificari....o zi excelenta pentru plimbare.
acum serios, am dat la salau cu jiguri de 60-60g, adunat 4 ore, am dat la viermusi la ce o pica si am avut o trasatura serioasa...in craci , ac rupt si o trasatura anemica.
poza de mai sus este cu singura vietate scoasa din Dunare impreuna cu un scobar eliberat.
sambata sunt iar la Oltenita....sa speram ca nu ma duc doar sa iau aer. mi-e o pofta de un peste proaspat...mhhhhhh..... orice o fi el.
cam asa arata barcuta dupa ce am reconditionat-o.

am testat barca...motorul...cu noile modificari....o zi excelenta pentru plimbare.
acum serios, am dat la salau cu jiguri de 60-60g, adunat 4 ore, am dat la viermusi la ce o pica si am avut o trasatura serioasa...in craci , ac rupt si o trasatura anemica.
poza de mai sus este cu singura vietate scoasa din Dunare impreuna cu un scobar eliberat.
sambata sunt iar la Oltenita....sa speram ca nu ma duc doar sa iau aer. mi-e o pofta de un peste proaspat...mhhhhhh..... orice o fi el.
cam asa arata barcuta dupa ce am reconditionat-o.

Fratilor .......... de CICO ati uitat ?! ......raitmaerg wrote:PEPSI-COCA COLA sau BRIFCOR....suntem de rasul curcilor. nu cred ca mai putem sa ne revenim vre-odata.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Indian Larry
Acolo sunt plase TOT TIMPUL.raitmaerg wrote:am fost duminica trecuta sa imi las barca la apa la Oltenita, am si dat la peste, nu a venit nimieni sa ma intrebe de permise sau PG. In schimb la km 437 pe canalul unde este cabana erau plase cu monofilament din guta una peste alta. nimeni nu vede nimic.

Astazi am descoperit un loc misto de salau, amonte de varsarea Argesului. Dimineata au intrat baietii cu barca si au luat salau frumos.
Care este valabilitatea noului permis ANPA, atunci cand va fi emis? 5 sau 8 ani? S-a strecurat cumva vreo greseala intr-un articol dintr-o cunoscuta revista pentru pescari, sau sunt informatiile lor mai noi? 

Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Iancule sau Cezar,
Cred ca ar fi bine sa stergem topicul despre punctele de colectare a documentelor, cred ca acum mai mult incurca oamenii.
Cred ca ar fi bine sa stergem topicul despre punctele de colectare a documentelor, cred ca acum mai mult incurca oamenii.
-
Intr-un nou proiect de ordin ministerial privind pescuitul recreativ-sportiv, propus de ANPA cu cateva zile in urma, noul tip de permis are o valabilitate de 8 ani, cu viza anuala...evergreen wrote:Care este valabilitatea noului permis ANPA, atunci cand va fi emis? 5 sau 8 ani? S-a strecurat cumva vreo greseala intr-un articol dintr-o cunoscuta revista pentru pescari, sau sunt informatiile lor mai noi?
Ce bine ar fi sa fie asa...pe 8 ani.....sa nu te mai doara capul in fiecare an. cred ca si mai tare ar fi sa ai dovada prin chitanta pe anul in curs. ( chitanta sau ordin de plata).Dumitrescu Iancu wrote:Intr-un nou proiect de ordin ministerial privind pescuitul recreativ-sportiv, propus de ANPA cu cateva zile in urma, noul tip de permis are o valabilitate de 8 ani, cu viza anuala...evergreen wrote:Care este valabilitatea noului permis ANPA, atunci cand va fi emis? 5 sau 8 ani? S-a strecurat cumva vreo greseala intr-un articol dintr-o cunoscuta revista pentru pescari, sau sunt informatiile lor mai noi?
- Mihai Vinturache
- Moderator
Trebuie vazut ce inteleg ei prin viza anuala si cum se obtine ...??! Timbre, holograme etc. care se tiparesc prin luna... aprilie? mai?
Au avut nevoie de 20 si ceva de ani ca sa se intoarca la solutiile AGVPS, care aplicau un timbru anual in carnetul de membru. Te poti pune cu evolutia???
Pana la urma nu vad nici rostul permisului (pe 8 ani). Daca ajung la varianta cu timbru, holograma etc. se poate pune direct in carnetul de membru, indiferent din ce asociatie faci parte. Nu e nevoie nici de rubrici speciale, se pot lipi unul peste altul pana nu-l mai poti inchide. Important e sa se vada ultimul. Care mai e rostul permisului? Doar ca sa mai cari dupa tine o bucata de carton careia sa-i porti de grija pentru ca, dupa cum stiti, e mai mare decat carnetul, nu incape in niciun portofel etc, etc... Ba in aceasta situatie ne-ar scuti si pe noi sa completam anual in carnetul de membru. Am pune timbrul ANPA si asta ar certifica faptul ca si-a platit omul cotizatia.
Nu ma luati in seama, am facut si eu un exercitiu de carcoteala
Au avut nevoie de 20 si ceva de ani ca sa se intoarca la solutiile AGVPS, care aplicau un timbru anual in carnetul de membru. Te poti pune cu evolutia???
Pana la urma nu vad nici rostul permisului (pe 8 ani). Daca ajung la varianta cu timbru, holograma etc. se poate pune direct in carnetul de membru, indiferent din ce asociatie faci parte. Nu e nevoie nici de rubrici speciale, se pot lipi unul peste altul pana nu-l mai poti inchide. Important e sa se vada ultimul. Care mai e rostul permisului? Doar ca sa mai cari dupa tine o bucata de carton careia sa-i porti de grija pentru ca, dupa cum stiti, e mai mare decat carnetul, nu incape in niciun portofel etc, etc... Ba in aceasta situatie ne-ar scuti si pe noi sa completam anual in carnetul de membru. Am pune timbrul ANPA si asta ar certifica faptul ca si-a platit omul cotizatia.
Nu ma luati in seama, am facut si eu un exercitiu de carcoteala
Mihai,cu cartea de alegator de cate ori am votat ? Am folosit-o vreo data ?La noi e ca la nimeni ! 

Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
Si daca nu faci parte din nici o asociatie ?Mihai Vinturache wrote: se poate pune direct in carnetul de membru, indiferent din ce asociatie faci parte.
Tot trebuia gasita o firma sa tipareasca carduri. Ati vazut cum a fost gasita...
A castigat licitatia si a aparut necesitatea cumpararii masinariei de imprimat !

Aia o sa imprime hologramele pentru anii urmatoriLorelai wrote:....necesitatea cumpararii masinariei de imprimat !![]()
![]()

NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
MotorGuide
http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... 20NOUA.pdf
Un nou proiect de lege privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv.
Se face distinctia intre recreativ si sportiv.
Permisul valabil tot pe 5 ani.Ca noutate apare textul : vizat anual până la data de 01 februarie
Sa inteleg ca pana pe 1 februarie trebuie sa fie accesibile timbrele sau mai stiu eu ce ?
Si multe alte hartii necesare
Un nou proiect de lege privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv.
Permisul valabil tot pe 5 ani.Ca noutate apare textul : vizat anual până la data de 01 februarie

NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
MotorGuide
MotorGuide
-
Marius, dezinformezi lumea cu legea in fata!!DRM wrote:http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... 20NOUA.pdf
Permisul valabil tot pe 5 ani.Ca noutate apare textul : vizat anual până la data de 01 februarieSa inteleg ca pana pe 1 februarie trebuie sa fie accesibile timbrele sau mai stiu eu ce ?

Valabilitate de 5 ani, cu viza anuala pana la 1 februarie,are Autorizatia de pescuit recreativ pe care o obtine Asociatia...Nu are legatura cu permisul de pescuit, care e valabil 8 (opt) ani (vezi anexa 1)...
Valabilitatea de 5 ani se refera la Autorizatiile acordate asociatiilor (cum avem noi pt.Snagov).DRM wrote:http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... 20NOUA.pdf
Permisul valabil tot pe 5 ani.Ca noutate apare textul : vizat anual până la data de 01 februarieSa inteleg ca pana pe 1 februarie trebuie sa fie accesibile timbrele sau mai stiu eu ce ?
La fel, data de 1 februarie, prevazuta la art.7 alin 4.
La alin 6 al aceluiasi articol 7, spune ca asociatiile pot distribui permise de-abia dupa 1 februarie.
Adica, mai explicit, Autorizatia este una, iar permisul altceva.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Ce am mai observat ca prevederi deosebite se refera la:
"Art. 8.-(1) Asociaţiile/structurile de pescari recreativi/sportivi care au obţinut Autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
- Să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către toţi pescarii, membri sau nemembrii, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;
- Să organizeze zilnic controale cu personalul propriu pentru verificarea activităţii de pescuit în conformitate cu legislaţia în vigoare;
Adica nu ma refer la "asociatiile ... are obligatii" ci la faptul ca nu vad nicio asociatie distribuind permise ANPA nemembrilor "fără perceperea de taxe suplimentare" si nici facand actiuni de control zilnice.
"Art. 8.-(1) Asociaţiile/structurile de pescari recreativi/sportivi care au obţinut Autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
- Să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către toţi pescarii, membri sau nemembrii, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;
- Să organizeze zilnic controale cu personalul propriu pentru verificarea activităţii de pescuit în conformitate cu legislaţia în vigoare;
Adica nu ma refer la "asociatiile ... are obligatii" ci la faptul ca nu vad nicio asociatie distribuind permise ANPA nemembrilor "fără perceperea de taxe suplimentare" si nici facand actiuni de control zilnice.