Eu zic sa iei 20 din fiecare model si sa vi la cafenea vinerimirceafeeder wrote:Buna seara,daca stiam sa pun pozele o faceam.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.TOATE CELE BUNE

Moderator: dutustoica
Eu zic sa iei 20 din fiecare model si sa vi la cafenea vinerimirceafeeder wrote:Buna seara,daca stiam sa pun pozele o faceam.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.TOATE CELE BUNE
Salut Mircea, as dori si eu cate 4 cosulete din fiecare dimensiune, te rog. As dori sa-mi mai spui cam cand apreciezi ca ar putea fi livrarea, deoarece eu nu stau permanent in Bucuresti. Multumescmirceafeeder wrote:Rugamintea mea este sa dati comenzile cat mai repede,ca sa am timp sa fac cosuletele...Va multumesc si TOATE CELE BUNE
Intalnirea cred ca este miercuri saptamana asta - datorita plecarii la Mila. Ar fi ideal daca ai putea ajunge miercuri la Rates, iar acolo, chiar daca nu ajung personal, va fi Dan Talangescu sau Cezar cu care as putea vorbi sa le preia. Multumescmirceafeeder wrote:Livrarea o fac pesonal la cafenea vineri.Cel mai bine ar fi sa lasati vorba prin cineva......