Ne pregatim de Mila 23 ?

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

DanFocsani
Location: Focsani, Buzau, Bucuresti, Galati, Tulcea, Constanta

Re: Ne pregatim de Mila 23 ?

Post by DanFocsani »

Multumesc mult Dorin, dar eu ma gandeam ca nici colegii nu trebuie sa fie vitregiti de venirea noastra... la pachet.
La cat am in program sa dorm... conditiile sunt prea bune si s-ar putea ca nevasta-mea sa se invete cu binele :D
Dane, esti grijuliu, ca de obicei cand e vorba de combustibil, lubrifiant etc.... :P Oare sa iau mai mult????
Nu devii pescar pentru că mergi la baltă, la fel cum nu devii maşină pentru că mergi la garaj
Mobil: 0757533707
Dan T

Post by Dan T »

DanFocsani wrote: Oare sa iau mai mult????
Este oricum prea mult. Micsoreaza cantitatea. O sa te cari cu el inapoi :!: ... sau nu :?:
Vorbeste te rog cu Remus. A promis ca face rost de lubrifiant din pruna sau era din pere? Din ala de l-a scos dupa ce ne-am umflat cu bere :lol:
Last edited by Dan T on 26 Mar 2012, 10:47, edited 1 time in total.
ghinozo

Post by ghinozo »

daca tot se vorbeste de transport si combustibil....oare deranjez pe cineva daca pun intrebarea asta?....
in conditiile in care anul trucut transportul tulcea- mila si retur a costat 80 ron de persoana...de ce anul asta 80 este doar dus>??>
undeva este o eroare de comunicare ,......sau ce o fi ......numa sa ma lamureasca si pe mine cineva
cezar

Post by cezar »

DanFocsani wrote:Multumesc mult Dorin, dar eu ma gandeam ca nici colegii nu trebuie sa fie vitregiti de venirea noastra... la pachet.
La cat am in program sa dorm... conditiile sunt prea bune si s-ar putea ca nevasta-mea sa se invete cu binele :D
Dane, esti grijuliu, ca de obicei cand e vorba de combustibil, lubrifiant etc.... :P Oare sa iau mai mult????
Oricum, Dane, voi aveti alocat un apartament ! In functie de situatia concreta, poate scapati si de dadaca ! ;) ;) ;)
cezar

Post by cezar »

ghinozo wrote:daca tot se vorbeste de transport si combustibil....oare deranjez pe cineva daca pun intrebarea asta?....
in conditiile in care anul trucut transportul tulcea- mila si retur a costat 80 ron de persoana...de ce anul asta 80 este doar dus>??>
undeva este o eroare de comunicare ,......sau ce o fi ......numa sa ma lamureasca si pe mine cineva
Nu deranjezi, Ghinozo, este normal sa pui intrebari !
Anul trecut ne-a costat 80 lei/pers/un drum in toamna, iar in primavara 100 lei/pers/un drum.
Probabil este vorba de o eroare de comunicare sau de perceptie.
Sa stii ca 40 lei/pers/un drum costa pasagerul (SPET), dar circula doar de doua ori pe saptamana si pierzi o zi la ducere, alta la intoarcere
Dan T

Post by Dan T »

cezar wrote:
DanFocsani wrote: In functie de situatia concreta, poate scapati si de dadaca ! ;) ;) ;)
Uite asa, copacel-copacel, unii dintre prietenii nostri mai in etate recunosc ca au nevoie de dadaca. :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Dan T wrote: O sa te cari cu el inapoi :!: ... sau nu :?:
Crezi ca are rost? Mai bine il lasati in custodie la Dorin, pentru seria a treia (24- 29 aprilie) ! :lol: :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

& Dan T

La faza cu dadaca, eu ma gandisem la Robert_13, ca are saltea dubla, dar...nu se stie niciodata.
Iar cu astia tineri, m-am lamurit in toamna. Ce ocazii "timisorene" au fooooost... :lol: :lol: :lol:
Dan T

Post by Dan T »

cezar wrote:Iar cu astia tineri, m-am lamurit in toamna. Ce ocazii "timisorene" au fooooost... :lol: :lol: :lol:
Am auzit ceva povesti. Sa le fie rusine.
Dar tu ce ai pazit? Ca presedinte de club trebuia sa ii pui la treaba. Ne facem draqu de rusine :lol:

Sa revenim la subiect. Sa vorbesc cu Iulian la momeli? Sigur ne lasa mai jos la preturi fata de ceilalti. Intotdeauna am luat de la el supercalitate.
DanFocsani
Location: Focsani, Buzau, Bucuresti, Galati, Tulcea, Constanta

Post by DanFocsani »

Mai ce grijulii sunteti voi cu dadaca copiilor mei... Oare sa afle... oare sa nu afle... :roll:
Legat de udatura, n-are rost sa reduc cantitatea Dane, mai bine sa ramana decat sa lipseasca...
Remus cred ca a comandat deja 10 litri palinca Salaj pruna si asteapta sa vina.
Doamneeeee... ce dor imi e de Delta!
Nu devii pescar pentru că mergi la baltă, la fel cum nu devii maşină pentru că mergi la garaj
Mobil: 0757533707
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna ziua domnilor.

Azi as vrea sa lamurim chestiunile legate de preturile practicate de pensiunea mea,in mod special pentru colegii care vin pentru prima data la mine, si oferta pe care eu o ofer strict pentru APC 21.
Pentru inceput eu o sa va transmit oferta generala de pret:
Paradise4*
1.-Cazare apartament 250lei/noapte (mic dejun inclus)
2.-Cazare cam.dubla 200lei/noapte (mic dejun inclus)
3.-Pensiune completa 100lei/zi/pers
4.-Demipensiune 50lei/zi/per
5.-Transfer Tulcea-Mila 23-Retur 200lei/pers(Salupa Merry Fisher 625,grupuri de minim 6 pers.)
6.-Inchiriere barca cu barcagiu 200lei/zi+benzina
7.-Excursii de o zi Sulina,Letea 100lei/pers(Salupa Merry Fisher 625,grupuri de minim 6 pers)
8.-Excursii inprejurimi de 3 ore 50lei/pers
Copii sub 6 ani nu platesc cazare in pat suplimentar,costul pensiunii si al
demipensiunii este redus cu 50%
Eu mentin pentru dvs.oferta cu un discaunt pe care nu il mai ofer nimanui,bineinteles ca am motive serioase, care ar fi:

Prima expeditia APC 21 la Paradise a fost pentru mine o mare revelatie ,am inaugurat pensiunea cu niste prieteni deosebiti.
Practic acest lucru ma convins ca trebuie sa continui cu turismul(la un moment dat am vrut sa vind pensiunea)
Pentru acest sezon la fel imi doresc sa inaugurez noul sezon in prezenta dvs.
Pentru noi toti cei de la Paradise este o mare sarbatoare,un festival ,ce mai,atunci cind sinteti cu noi.
Pentru mine faptul ca aceste expeditii sint organizate exemplar ,constituie un start deosebit in noul sezon.
Si as mai avea de scris o droaie de pagini despre Prietenii mei din APC 21.
cezar

Post by cezar »

Dan T wrote:
cezar wrote:Iar cu astia tineri, m-am lamurit in toamna. Ce ocazii "timisorene" au fooooost... :lol: :lol: :lol:
Am auzit ceva povesti. Sa le fie rusine.
Dar tu ce ai pazit? Ca presedinte de club trebuia sa ii pui la treaba. Ne facem draqu de rusine :lol:

Sa revenim la subiect. Sa vorbesc cu Iulian la momeli? Sigur ne lasa mai jos la preturi fata de ceilalti. Intotdeauna am luat de la el supercalitate.
Pai i-am pus la traba, dar...degeaba. Tot astia nascuti mai devreme ducem greul !

MOMELI : sigur ca da, sa fie bine aprovizionat inca din 31.03., cand trece pe la el prima serie. :D
Lorelai

Post by Lorelai »

Cu lansarea la apa, respectiv parcarea masinii si a peridocului la Tulcea se face ceva la comun sau caut ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Dumitrescu Iancu

Domnule Burian, vad ca ne urmariti din umbra( :lol: :lol: ), sa stiti ca ne mai putem restrange ca sa mai facem de un loc-doua... :roll: :roll: :lol:
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Dane eu am vb. la parcarea unde trag eu barcile si mi-a zis directorul ca va face reducere de 50% pentru APC.
Deci pretul pentru parcare ar fi 5lei/zi,lansare ,urcare barca 60lei.
Lorelai

Post by Lorelai »

Si daca plec de miercuri, 28 martie, pot sa trag acolo ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Dumitrescu Iancu wrote:Domnule Burian, vad ca ne urmariti din umbra( :lol: :lol: ), sa stiti ca ne mai putem restrange ca sa mai facem de un loc-doua... :roll: :roll: :lol:
Stimati colegi, Dle. Iancu Dumitrescu
Sa stiti ca va urmaresc zilnic, cu mare atentie, nu pe ascuns, doar „din umbra” si in tacere.
Adevarul este ca „as zbura” imediat intr-o astfel de expeditie, dar din pacate nu estem posibil :(
Oricum sincere multumiri pentru amabila invitatie, sunt alaturi de expeditionari, voi vedea poze si raman cu satisfactia ca multe din ideile mele, avansate in timp, le-ati realizat cu brio :D
Urez succes expeditionarilor, respecte organizatorului Cezar si gazdei Dl. Forgo Dorin precum si o vreme pe masura :!:
Fire intinse, capturi marete si …… nu uitati ruletele :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
mikcutu

Post by mikcutu »

@Dorin: 2 intrebari:

1. la ce mananca ciortanul?
2. la Paradis, exista semnal RCS-RDS pentru internet?
Za dacs cam from za tracs!
manu

Post by manu »

Stie cineva ce retea are acoperire mai bune in zona Mila23: Orange sau Cosmote?

Multumesc
Manu
Dumitrescu Iancu

Petru Burian wrote:... raman cu satisfactia ca multe din ideile mele, avansate in timp, le-ati realizat cu brio :D
...si mai avem una in pregatire...Nu chiar exact cum o vedeati dumneavoastra cu ceva timp in urma, cand plecam in gasca la arbitraje (au trecut deja niste ani... :roll: ),dar pe aproape... :lol:
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”