La cat am in program sa dorm... conditiile sunt prea bune si s-ar putea ca nevasta-mea sa se invete cu binele

Dane, esti grijuliu, ca de obicei cand e vorba de combustibil, lubrifiant etc....

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Este oricum prea mult. Micsoreaza cantitatea. O sa te cari cu el inapoiDanFocsani wrote: Oare sa iau mai mult????
Oricum, Dane, voi aveti alocat un apartament ! In functie de situatia concreta, poate scapati si de dadaca !DanFocsani wrote:Multumesc mult Dorin, dar eu ma gandeam ca nici colegii nu trebuie sa fie vitregiti de venirea noastra... la pachet.
La cat am in program sa dorm... conditiile sunt prea bune si s-ar putea ca nevasta-mea sa se invete cu binele
Dane, esti grijuliu, ca de obicei cand e vorba de combustibil, lubrifiant etc....Oare sa iau mai mult????
Nu deranjezi, Ghinozo, este normal sa pui intrebari !ghinozo wrote:daca tot se vorbeste de transport si combustibil....oare deranjez pe cineva daca pun intrebarea asta?....
in conditiile in care anul trucut transportul tulcea- mila si retur a costat 80 ron de persoana...de ce anul asta 80 este doar dus>??>
undeva este o eroare de comunicare ,......sau ce o fi ......numa sa ma lamureasca si pe mine cineva
Uite asa, copacel-copacel, unii dintre prietenii nostri mai in etate recunosc ca au nevoie de dadaca.cezar wrote:DanFocsani wrote: In functie de situatia concreta, poate scapati si de dadaca !![]()
![]()
Crezi ca are rost? Mai bine il lasati in custodie la Dorin, pentru seria a treia (24- 29 aprilie) !Dan T wrote: O sa te cari cu el inapoi... sau nu
Am auzit ceva povesti. Sa le fie rusine.cezar wrote:Iar cu astia tineri, m-am lamurit in toamna. Ce ocazii "timisorene" au fooooost...![]()
![]()
Pai i-am pus la traba, dar...degeaba. Tot astia nascuti mai devreme ducem greul !Dan T wrote:Am auzit ceva povesti. Sa le fie rusine.cezar wrote:Iar cu astia tineri, m-am lamurit in toamna. Ce ocazii "timisorene" au fooooost...![]()
![]()
Dar tu ce ai pazit? Ca presedinte de club trebuia sa ii pui la treaba. Ne facem draqu de rusine
Sa revenim la subiect. Sa vorbesc cu Iulian la momeli? Sigur ne lasa mai jos la preturi fata de ceilalti. Intotdeauna am luat de la el supercalitate.
Stimati colegi, Dle. Iancu DumitrescuDumitrescu Iancu wrote:Domnule Burian, vad ca ne urmariti din umbra(![]()
), sa stiti ca ne mai putem restrange ca sa mai facem de un loc-doua...
![]()
![]()
...si mai avem una in pregatire...Nu chiar exact cum o vedeati dumneavoastra cu ceva timp in urma, cand plecam in gasca la arbitraje (au trecut deja niste ani...Petru Burian wrote:... raman cu satisfactia ca multe din ideile mele, avansate in timp, le-ati realizat cu brio![]()